Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω είμαι νέοπας, το πρώτο μου pc ήταν ένα Altec με Pentium 4 1,4GHz (s423), 256MB ram, 20GB HDD, και νομίζω μια SIS 315 για vga. Με Windows Me :-D

Δημοσ.

Tον 20gb hdd μην τον υποτιμάς γιατί αν ήταν ο Quantum Fireball AS μιλάμε για τον γρηγορότερο δίσκο που είχε φτιαχτεί μέχρι τότε. Μετά η quantum έγινε maxtor και η maxtor seagate.

Είχε προεγκατεστημένα windows me ή εσύ τα έβαλες?

O δικός μου ο mmx κάποια στιγμή είχε dual boot windows 98 se με NT 4.0

Δημοσ.

Καλησπέρα....αλησμόνητες εποχές....έπαιρνες ένα παιχνίδι και έλεγες θα παίζει δεν θα παίζει....εγώ λοιπόν είχα πρώτο υπολογιστή έναν intel celeron 333Mhz me 4gb HD 64mb ram και κάρτα γραφικών αν θυμάμαι καλά μία MATROX 4mb....και φυσικά την sound blaster 16bit ....(τι κλωτσιές έφαγε στα τελευταία του :-D :-D :-D )....απο το 1998 μέχρι και το 2005 ....

Δημοσ.

Είχε προεγκατεστημένα windows me ή εσύ τα έβαλες?

Προεγκατεστημένα, μετά από κανα 6μηνο βγήκαν τα Windows XP, εγώ ήμουν παντελώς άσχετος τότε, αλλά μου τα έδωσε ένας φίλος και τα είχα βάλει. Τα Me πάντως πολύ μπλέ οθόνη :mrgreen: Ο δίσκος ήταν Maxtor (απλός κλασσικός, δεν θυμάμαι πως πήγαιναν τότε, αλλά νομίζω από τότε στις 7.200rpm ήταν όλοι).

Δημοσ.

Αργότερα άλλαξα την κάρτα γραφικών με μία την nvidia 32mb(δεν θυμαμαι ποια?Riva TNT νομίζω???)....έπαιξα με εκείνο το pc:colin mcray,commandos beyond the call of duty/behind the enemy lines,dracula,fifa μεχρι το 2002....,diablo1,half life to proto.....ωραίες εποχές....αααα....και το final fantasy 8

Δημοσ.

Τα Μe ακόμα συναγωνίζονται με τα vista για το χειρότερο λειτουργικό όλων των εποχών...

Νομιζω τα Me δεν συγκρινονται με κανενα,ειναι μακραν τα χειροτερα.

Δημοσ.

Τα Μe ακόμα συναγωνίζονται με τα vista για το χειρότερο λειτουργικό όλων των εποχών...

Εγώ πάντως ήμουν ένας ευτυχισμένος χρήστης Vista και μάλιστα σε laptop με 1GB ram (και core duo (όχι core 2 duo) στα 1.6GHz) για καπου 2 χρόνια. Από δικό μου untouched iso, όχι το bloatware των oems.

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά υπάρχει και μια άλλη οπτική εδώ. Τα Me τις σπάνιες φορές που λειτουργούσαν ομάλα δεν σου γονάτιζαν το μηχάνημα. Με τα vista είχαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία καινούρια μηχανήματα (ειδικά κάτι έρημα λαπτοπ) να είναι γονατισμένα από το πρώτο boot.

Δημοσ.

Amstrad_CPC_6128.png

Οπως πολυς κοσμος, ετσι και εγω ξεκινησα με εναν Amstrad CPC6128 με floppy και εγχρωμο μονιτορ. ωραιες εποχες. κατεβαιναμε με τους δικους μου στο παγκρατι για να παρουμε παιχνιδια. μαντεψτε τι. αντεγραμμενα. χαχα. ειχα αγορασει βεβαια και μερικα. πριν μπω στα κολπα. φυσικα υπαρχει ακομα και ειναι πληρως λειτουργικος.

μετα η επομενη μου επαφη ηταν με αυτο εδω.

IBM-8086-computer.jpg

IBM 8086. τον ειχαμε στη δουλεια. οποτε οι ωρες που ειχα μαζι του ηταν περιορισμενες. δε αφηναν κι ολας μην τους χαλασω τιποτα... χαχα. δυστυχως απο τον υπολογιστη αυτο υπαρχουν μονο τα κουτια που ειναι πανω στην οθονη και το πληκτρολογιο...χαχα

οποτε μετα πηγαμε στον 486dx2/80, sound blaster 16, μητρικη soyo, και τα γνωστα εκεινης της εποχης. και εκει καλες εποχες. φουλ παιχνιδια.πρωτη επαφη με windows.

Δημοσ.

P1 200 mmx και για μενα η πρωτη επαφη με 32 ραμ και EPIC ATI RAGE 3D 8mb με τv out που επαιζε moto racer για πλακα στην 25αρα sony tv ;p

Δημοσ.

Πωωωω :confused:

Σαν φούρνος μικροκυμάτων είναι η οθόνη του ibm...

P1 200 mmx και για μενα η πρωτη επαφη με 32 ραμ και EPIC ATI RAGE 3D 8mb με τv out που επαιζε moto racer για πλακα στην 25αρα sony tv ;p

Μοto racer... Tι είπες τώρα. +1

Πάντως βλέπω πολλή πέραση ο mmx.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...