Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Nαι, 64μπιτος είναι αυτός που πόσταρες.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπον για κατι καλυτερο εστω amd δηλαδη σε καποια πιο φτηνη λυση θα εδινα περιπου 50ε για μητρικη , 50ε για επεξεργαστη(το λιγοτερο) κ αλλα 25ε για μνημες(αν κ μνημες εχω) κ κανα 25ε τροφοδοτικα αυτα καινουργια ,οποτε συνολο περιπου κανα 150ε χμμ στα μισα λεφτα μεταχειρισμενο κατι αν ψαξω θα βρω ?Τον αλλον θα τον δωσω αλλου . Παω να το ψαξω λιγο ,για καλυτερη λυση εσεις τι θα προτεινατε ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή χρειάζεσαι μητρική, επεξεργαστή, μνήμες, τροφοδοτικό. Πόσα δίνεις για όλα αυτά?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 μνημες εχω κανα 60ε =70ε μεταχειρισμενα εννοειται δε μπορω τωρα παραπανω. Μπενεις στ site της asus, βρησκεις την μητρικη σου και βλεπεις ποιο Βios ζητα ο επεξεργαδτης. Βλεπεις πιο εχεις. Με καποιο πιο παλιο Bios Μπορει παλι να δουλεψει αλλα με προβληματακια ή χωρις. Bios update κανεις και απο usb αν δεν κανω λαθος. Οπως ειπε και η Σαυρα δεν ειναι καλη επιλογη να του βαλεις Windows 7. Οχι πως δεν θα δουλευει απλα θα σερνετε. 32bit αφου εχεις 2Gb ram edit: Δεν λεει σε σχεση με τον p4. Απλα λεει πως 2gb ram ειναι οριακα για windows 7 φιλε μου κατεβαζω το τελευταιο bios ετσι δεν χρειαζεται να κατεβαζω το πρωτο ,δηλαδη αυτο το Beta Version 0806 http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5WD2_Premium/#download
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Beta version μην κατεβάσεις. Κατέβασε το τελευταίο μη beta που κάνει τη δουλειά σου. Αναφορικά με την αναβάθμιση τώρα, δεν έχω να σου προτείνω κάτι, κοίτα τις αγγελίες. Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε xp και θα μάζευα λεφτά να πάρω κάτι ουσιαστικά καλύτερο. Αλήθεια, γιατί θέλεις τα 7?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εχω κ λαπτοπ με icore 5 ktl κ με εχουν βολεψει κ τα βλεπω σταθερα κ διαβαζα οτι δεν ειναι βαρια εδω τα τρεχει κ τα netbooks με atom γιαυτο ελεγα για windows 7 .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια sos η asus p5wd2 premium δεν εχει υποδοχη για vga ,δεν εχει τιποτα πως να τη συνδεσω με την οθονη μου ?
driftingcris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ειχες καρτα γραφικων? : Πρεπει να βρεις καποια καρτα γραφικων οσο παλια και να ειναι. Θα σου κανει αρκει να ειναι PCI-E
AKISHELLAS1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 πω κ το χα ρωτησει ,οχι παλιιιιιιιιιιιι
άδικος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Τελικά όπως το βλέπω σου κόστισε ο κούκος "παγόνι" για μια αναβάθμιση που δε άξιζε ενώ θα μπορούσες να συμβουλευτείς το forum πριν την κάνεις. Ψάξε στις αγγελίες μήπως βρεις κάτι πολύ οικονομικό μιας & δε πάει για παιχνίδια. Κανα 15 ευρω για μια low-end καρτούλα πιστεύω θα βρείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα