Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα ,με ενα 60ε(τα υλικα μεσα κτλ.-δεν παιζουν παραπανω λεφτα) ειναι να γινει αυτη η αναβαθμιση η ερωτησης μου ειναι οι εξης :

1) ενας Pentium D με 2 gb ram για δουλειες γραφειου(world - excel)(εκτυπωσεις) ,καμια φωτο κ ιντερνετ ειναι οκ ?

2) η μητρικη ειναι η P5WD2 Premium πρεπει να βαλω κ καρτα γραφικων καλυτερα ?

3) Η αναβαθμιση με λιγα λογια απο p4 σε pentium D για τα παραπανω πραγματα αξιζει ? ο pentium d απο τι θυμαμαι ειναι 64Bit κ μονοπυρηνος αλλα απο εναν απλο p4 δεν ειναι καλυτερος ?

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα ,με ενα 60ε(τα υλικα μεσα κτλ.-δεν παιζουν παραπανω λεφτα) ειναι να γινει αυτη η αναβαθμιση η ερωτησης μου ειναι οι εξης :

1) ενας Pentium D με 2 gb ram για δουλειες γραφειου(world - excel)(εκτυπωσεις) ,καμια φωτο κ ιντερνετ ειναι οκ ?

2) η μητρικη ειναι η P5WD2 Premium πρεπει να βαλω κ καρτα γραφικων καλυτερα ?

3) Η αναβαθμιση με λιγα λογια απο p4 σε pentium D για τα παραπανω πραγματα αξιζει ? ο pentium d απο τι θυμαμαι ειναι 64Bit κ μονοπυρηνος αλλα απο εναν απλο p4 δεν ειναι καλυτερος ?

1)Ειναι οκ και με το παραπανω. Και ο P4 σου κανει

2)Οχι για την δουλεια που θες θα σου ειναι αχρηστη. Μπορει η μητρικη σου να θελει αναβαθμιση BIOS για να παρει τον Pentium D.

3)Αναλογα για ποιον P4 και ποιον Pentium D μιλαμε

Δημοσ.

driftingcris πως θα το ξερω αυτο αν θελει αναβαθμιση το bios ?

Δεν ειμαι σπιτι μου να δω ποιος Pentium D ειναι ,πες μου τι να προσεξω ?

Δεινόσαυρος τα εχω ηδη αγορασει .

Pentium D 820 SL88T (A0)

SL8CP (B0) 2.8 GHz

αυτος πρεπει να ειναι

Δημοσ.

Δεινόσαυρος τα εχω ηδη αγορασει .

Μμμμ... αν τα έχεις ήδη αγοράσει νομίζω είναι αργά να ρωτάς αν αξίζει. Συμφωνώ με Δεινόσαυρο...

Δημοσ.

κοιτα ξερω οτι οι p4 ειναι 32bit η d ειναι 64βιτ κ περιπου στο 50ε που εδωσα δεν νομιζω να ναι κ μεγαλο ποσο με την μητρικη κ τις μνημες κ απλα ρωτησαν να δω αν επραξα καλα διοτι το λειτουργικο που θελω να εχω ειναι τα windows 7

οποτε αν καποιος εχει καλη διαθεση ας μου πει

1)windows 7 32 bit η 64βιτ?

2)ειναι ευκολο να μου πειτε πως θα κανω την αναβαθμιση στο bios η που ακριβως να παω να διαβασω ? αν εντελει χρειαζεται για αυτον τον επεξεργαστη?

διοτι καπου διαβασα για floppy disk k μας εχει τελειωσει δεν υπαρχει .

Δημοσ.

Σε ευχαριστω ,οκ 32Bit. Αν σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις ? Γιατι δεν θα πηγαινει καλα σε συγκριση με τον p4 που υπαρχει ?

Ειναι καλυτερο δηλαδη να του βαλω τα XP ?

Δημοσ.

Μπενεις στ site της asus, βρησκεις την μητρικη σου και βλεπεις ποιο Βios ζητα ο επεξεργαδτης. Βλεπεις πιο εχεις.

Με καποιο πιο παλιο Bios Μπορει παλι να δουλεψει αλλα με προβληματακια ή χωρις.

Bios update κανεις και απο usb αν δεν κανω λαθος.

Οπως ειπε και η Σαυρα δεν ειναι καλη επιλογη να του βαλεις Windows 7. Οχι πως δεν θα δουλευει απλα θα σερνετε. 32bit αφου εχεις 2Gb ram

edit: Δεν λεει σε σχεση με τον p4. Απλα λεει πως 2gb ram ειναι οριακα για windows 7

Δημοσ.

κοιτα ξερω οτι οι p4 ειναι 32bit η d ειναι 64βιτ κ περιπου στο 50ε που εδωσα δεν νομιζω να ναι κ μεγαλο ποσο με την μητρικη κ τις μνημες κ απλα ρωτησαν να δω αν επραξα καλα διοτι το λειτουργικο που θελω να εχω ειναι τα windows 7

οποτε αν καποιος εχει καλη διαθεση ας μου πει

1)windows 7 32 bit η 64βιτ?

2)ειναι ευκολο να μου πειτε πως θα κανω την αναβαθμιση στο bios η που ακριβως να παω να διαβασω ? αν εντελει χρειαζεται για αυτον τον επεξεργαστη?

διοτι καπου διαβασα για floppy disk k μας εχει τελειωσει δεν υπαρχει .

Σ ένα παλιό pc μου έχω p4 3.4 , τρέχει στάνταρ rainmeter,mtorrent έχω βάλει windows7 64bit με 3gb ram κάνω δουλειές γραφείου(word+excel) και browsing και δεν είχα και έχω κανένα πρόβλημα...αν αυτό σε βοηθάει...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω ,οκ 32Bit. Αν σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις ? Γιατι δεν θα πηγαινει καλα σε συγκριση με τον p4 που υπαρχει ?

Ειναι καλυτερο δηλαδη να του βαλω τα XP ?

Δεν έχει να κάνει τόσο με τον επεξεργαστή, όσο με τη μνήμη. Xp strongly recommended. Και ο επεξεργαστής αυτός δεν έχει και μεγάλες διαφορές με αυτόν που είχες.

Δημοσ.

Σ ένα παλιό pc μου έχω p4 3.4 , τρέχει στάνταρ rainmeter,mtorrent έχω βάλει windows7 64bit με 3gb ram κάνω δουλειές γραφείου(word+excel) και browsing και δεν είχα και έχω κανένα πρόβλημα...αν αυτό σε βοηθάει...

:mrgreen:

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα: Δεν υπάρχει κάποια εργασία που να μπορεί έτσι κι αλλιώς να κάνει το μηχάνημά σου και να το εμποδίζουν τα xp.

Εντάξει, ούτε photoshop cs5 να έγραφες. :mrgreen:

Δημοσ.

Στο pc της υπογραφής μου τρέχουν άνετα και χαλαρά Windows 7 Home Premium 64bit, για χρήση γραφείου, ιντερνετ, μουσική, 720p βίντεο (με μια ati HD6450). Strange, huh; :P

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω κ παλι τις απαντησεις σας

ενα φιλαρακι μου εχει κ αυτος εναν παλιο με αυτο τον επεξεργαστη

http://ark.intel.com/products/27478/Intel-Pentium-4-Processor-630-supporting-HT-Technology-(2M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB)

pentium 4 δεν ειναι ,ειναι 64bitος αυτος? διοτι ετσι δειχνει στα χαρακτηριστηκα του ,απλα νομιζα οτι απο pentium d κ μετα ηταν 64Bit οι επεξεργαστες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...