AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα ,με ενα 60ε(τα υλικα μεσα κτλ.-δεν παιζουν παραπανω λεφτα) ειναι να γινει αυτη η αναβαθμιση η ερωτησης μου ειναι οι εξης : 1) ενας Pentium D με 2 gb ram για δουλειες γραφειου(world - excel)(εκτυπωσεις) ,καμια φωτο κ ιντερνετ ειναι οκ ? 2) η μητρικη ειναι η P5WD2 Premium πρεπει να βαλω κ καρτα γραφικων καλυτερα ? 3) Η αναβαθμιση με λιγα λογια απο p4 σε pentium D για τα παραπανω πραγματα αξιζει ? ο pentium d απο τι θυμαμαι ειναι 64Bit κ μονοπυρηνος αλλα απο εναν απλο p4 δεν ειναι καλυτερος ?
driftingcris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια καλησπερα ,με ενα 60ε(τα υλικα μεσα κτλ.-δεν παιζουν παραπανω λεφτα) ειναι να γινει αυτη η αναβαθμιση η ερωτησης μου ειναι οι εξης : 1) ενας Pentium D με 2 gb ram για δουλειες γραφειου(world - excel)(εκτυπωσεις) ,καμια φωτο κ ιντερνετ ειναι οκ ? 2) η μητρικη ειναι η P5WD2 Premium πρεπει να βαλω κ καρτα γραφικων καλυτερα ? 3) Η αναβαθμιση με λιγα λογια απο p4 σε pentium D για τα παραπανω πραγματα αξιζει ? ο pentium d απο τι θυμαμαι ειναι 64Bit κ μονοπυρηνος αλλα απο εναν απλο p4 δεν ειναι καλυτερος ? 1)Ειναι οκ και με το παραπανω. Και ο P4 σου κανει 2)Οχι για την δουλεια που θες θα σου ειναι αχρηστη. Μπορει η μητρικη σου να θελει αναβαθμιση BIOS για να παρει τον Pentium D. 3)Αναλογα για ποιον P4 και ποιον Pentium D μιλαμε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ στη θέση σου θα έμενα σε p4 με τα 2gb ram αλλά με τα windows xp. Με μια καθαρή εγκατάσταση το pc θα πηγαίνει μια χαρά για τις δουλείες που αναφέρεις. Δεν αξίζει να δώσεις χρήματα κατ εμέ.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 driftingcris πως θα το ξερω αυτο αν θελει αναβαθμιση το bios ? Δεν ειμαι σπιτι μου να δω ποιος Pentium D ειναι ,πες μου τι να προσεξω ? Δεινόσαυρος τα εχω ηδη αγορασει . Pentium D 820 SL88T (A0) SL8CP (B0) 2.8 GHz αυτος πρεπει να ειναι
άδικος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεινόσαυρος τα εχω ηδη αγορασει . Μμμμ... αν τα έχεις ήδη αγοράσει νομίζω είναι αργά να ρωτάς αν αξίζει. Συμφωνώ με Δεινόσαυρο...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 κοιτα ξερω οτι οι p4 ειναι 32bit η d ειναι 64βιτ κ περιπου στο 50ε που εδωσα δεν νομιζω να ναι κ μεγαλο ποσο με την μητρικη κ τις μνημες κ απλα ρωτησαν να δω αν επραξα καλα διοτι το λειτουργικο που θελω να εχω ειναι τα windows 7 οποτε αν καποιος εχει καλη διαθεση ας μου πει 1)windows 7 32 bit η 64βιτ? 2)ειναι ευκολο να μου πειτε πως θα κανω την αναβαθμιση στο bios η που ακριβως να παω να διαβασω ? αν εντελει χρειαζεται για αυτον τον επεξεργαστη? διοτι καπου διαβασα για floppy disk k μας εχει τελειωσει δεν υπαρχει .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Οπωσδήποτε τα 32bit. Κάνει λάθος πάντως, το pc δεν θα πηγαίνει καλά.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστω ,οκ 32Bit. Αν σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις ? Γιατι δεν θα πηγαινει καλα σε συγκριση με τον p4 που υπαρχει ? Ειναι καλυτερο δηλαδη να του βαλω τα XP ?
driftingcris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μπενεις στ site της asus, βρησκεις την μητρικη σου και βλεπεις ποιο Βios ζητα ο επεξεργαδτης. Βλεπεις πιο εχεις. Με καποιο πιο παλιο Bios Μπορει παλι να δουλεψει αλλα με προβληματακια ή χωρις. Bios update κανεις και απο usb αν δεν κανω λαθος. Οπως ειπε και η Σαυρα δεν ειναι καλη επιλογη να του βαλεις Windows 7. Οχι πως δεν θα δουλευει απλα θα σερνετε. 32bit αφου εχεις 2Gb ram edit: Δεν λεει σε σχεση με τον p4. Απλα λεει πως 2gb ram ειναι οριακα για windows 7
jokerakias Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 κοιτα ξερω οτι οι p4 ειναι 32bit η d ειναι 64βιτ κ περιπου στο 50ε που εδωσα δεν νομιζω να ναι κ μεγαλο ποσο με την μητρικη κ τις μνημες κ απλα ρωτησαν να δω αν επραξα καλα διοτι το λειτουργικο που θελω να εχω ειναι τα windows 7 οποτε αν καποιος εχει καλη διαθεση ας μου πει 1)windows 7 32 bit η 64βιτ? 2)ειναι ευκολο να μου πειτε πως θα κανω την αναβαθμιση στο bios η που ακριβως να παω να διαβασω ? αν εντελει χρειαζεται για αυτον τον επεξεργαστη? διοτι καπου διαβασα για floppy disk k μας εχει τελειωσει δεν υπαρχει . Σ ένα παλιό pc μου έχω p4 3.4 , τρέχει στάνταρ rainmeter,mtorrent έχω βάλει windows7 64bit με 3gb ram κάνω δουλειές γραφείου(word+excel) και browsing και δεν είχα και έχω κανένα πρόβλημα...αν αυτό σε βοηθάει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστω ,οκ 32Bit. Αν σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις ? Γιατι δεν θα πηγαινει καλα σε συγκριση με τον p4 που υπαρχει ? Ειναι καλυτερο δηλαδη να του βαλω τα XP ? Δεν έχει να κάνει τόσο με τον επεξεργαστή, όσο με τη μνήμη. Xp strongly recommended. Και ο επεξεργαστής αυτός δεν έχει και μεγάλες διαφορές με αυτόν που είχες.
driftingcris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Σ ένα παλιό pc μου έχω p4 3.4 , τρέχει στάνταρ rainmeter,mtorrent έχω βάλει windows7 64bit με 3gb ram κάνω δουλειές γραφείου(word+excel) και browsing και δεν είχα και έχω κανένα πρόβλημα...αν αυτό σε βοηθάει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Και κάτι ακόμα: Δεν υπάρχει κάποια εργασία που να μπορεί έτσι κι αλλιώς να κάνει το μηχάνημά σου και να το εμποδίζουν τα xp. Σ ένα παλιό pc μου έχω p4 3.4 , τρέχει στάνταρ rainmeter,mtorrent έχω βάλει windows7 64bit με 3gb ram κάνω δουλειές γραφείου(word+excel) και browsing και δεν είχα και έχω κανένα πρόβλημα...αν αυτό σε βοηθάει... Εντάξει, ούτε photoshop cs5 να έγραφες.
tolis_01 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Στο pc της υπογραφής μου τρέχουν άνετα και χαλαρά Windows 7 Home Premium 64bit, για χρήση γραφείου, ιντερνετ, μουσική, 720p βίντεο (με μια ati HD6450). Strange, huh;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια σας ευχαριστω κ παλι τις απαντησεις σας ενα φιλαρακι μου εχει κ αυτος εναν παλιο με αυτο τον επεξεργαστη http://ark.intel.com/products/27478/Intel-Pentium-4-Processor-630-supporting-HT-Technology-(2M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) pentium 4 δεν ειναι ,ειναι 64bitος αυτος? διοτι ετσι δειχνει στα χαρακτηριστηκα του ,απλα νομιζα οτι απο pentium d κ μετα ηταν 64Bit οι επεξεργαστες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα