stelios_2809 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα, πρόκειται να δώσω κάτι εξετάσεις σε sql και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η compliler ώστε να αρχίσω να κάνω την θεωρία πράξη. να φτιάξω πίνακες και να δουλέψω πάνω σε αυτους. το χρειάζομαι για εντελώς περιστασιακή χρήση και να είναι οσο το δυνατό πιο ελαφρύ για το pc. έχω ένα p4 3ghz 2.5 gb ram. παιδιά ευχαριστώ προκαταβολικά γιατί θα με σώσετε!
Tmark Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Φαντάζομαι μιλάς για Transact SQL. Θες MySQL ή Microsoft SQL?
stelios_2809 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 στο τηλέφωνο που με πήραν είπαν σε κάποια βασικά sql. στο job description λέει Basic SQL knowledge. δεν αναφέρει κάτι άλλο. έκανα μάλλον λάθος και εγώ και δεν ρώτησα. φαντάζομαι microsoft sql μιας και ζητάνε και άλλα πακέτα microsoft. έχει μεγάλη διαφορα ms sql - mysql? έχω αρχίσει και διαβάζω το sql for dummies.. είναι σχετικά απλά και κατανοήτα ως τώρα. τι προτείνετε για προγραμμα αν υποθέσουμε πως είναι ms sql??
Tmark Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Κατέβασε το MSSQL 2008 Express Management Studio.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ενα ακομα που συνδιαζει μπολικες βασεις μαζι Database Master (shareware το οποιο εχει μειωμενη λειτουργικοτητα μετα τις 30 αν θυμαμαι καλα μερες)
stelios_2809 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 οκ το κατεβάζω. ευχαριστώ πολύ.!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα