Προς το περιεχόμενο

Αγορά smartphone 500-600€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εμεις εμπεριστατομενη αποψη εκφραζουμε.οπως και να το κανουμε το nexus ειναι κορυφη αυτη τη στιγμη.και σαν design και σαν επιδοσεις.θες οθονη,θες επεξεργαστη εγω βαζω μεσα και την gpu γιατι εχει καλυτερα specs παρα την τεραστια αναλυση οθονης.μονη ελλειψη του κινητου οτι δεν παιρνει sd και δεν ξερω γιατι αντιγραφουν το iphone και δεν βαζουν μια υποδοχη για να αγγιξουν το αριστο

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εμεις εμπεριστατομενη αποψη εκφραζουμε.οπως και να το κανουμε το nexus ειναι κορυφη αυτη τη στιγμη.και σαν design και σαν επιδοσεις.θες οθονη,θες επεξεργαστη εγω βαζω μεσα και την gpu γιατι εχει καλυτερα specs παρα την τεραστια αναλυση οθονης.μονη ελλειψη του κινητου οτι δεν παιρνει sd και δεν ξερω γιατι αντιγραφουν το iphone και δεν βαζουν μια υποδοχη για να αγγιξουν το αριστο

Εμενα μου περναει η ιδεα,οτι μαλλον θελουν να προωθησουν τα "συννεφακια" τους!

Δημοσ.

εννοώ σαν αίσθηση' date='φίλε...και στο s2 Resurrection remix 4.0.3.

το nexus μου φαίνεται ποιο smooth από ότι το s2 και για κάποιο λόγο το s2 στα χεριά,σου δίνει την αίσθηση ενός μετρίου κινητού σε σχέση με το nexus.

Αυτά.

τώρα

πάνω κάτω τα specs ίδια είναι.

ο trinity στο Nexus την gpu την έχει στο 512.

δε θα το συζητήσω άλλο για να μη γεμίζει με ανούσια πράγματα το θριτ του παιδιού...απλά καλό θα ήταν να δίναμε αντικειμενική άποψη.

όχι επειδή έχω το τάδε είναι το καλύτερο ;)

φιλικά πάντα

edit:

συμφωνώ ότι είναι μείον η έλλειψη sd.[/quote']

Και εγω την ressurection 9.3 εχω στο sgs2 + 160 dpi + v6 supercharger script + nova launcher. Με κατάλληλο στησιμο το κινητό δεν πιάνεται. Μη ξεχνάς παντως ότι ειναι ακόμα beta, σε αντιθεση με του nexus. Για κάποιον που δε θέλει/δεν μπορεί να πειράξει τιποτα σίγουρα το nexus ειναι έτοιμη λυση χωρις να ψάχνεις τίποτα, δε διαφωνώ σε αυτό. Τώρα για την αίσθηση στο χερι, ποιότητα κατασκευής κλπ, οκ το sgs2 δεν ειναι τίποτα σπουδαίο. Εμένα έχει αρχίσει να ξεβαφει. Κάτι μου λέει ότι και το nexus στα ιδία ειναι παντως.. :)

Εγω εκεί που παραδέχομαι την ανωτερότητά του nexus, ειναι στην οθόνη. Οσο μεγαλύτερη και υψηλότερη αναλυση, σίγουρα δημιουργεί μια ανώτερη εντύπωσή. Όλα τα αλλα ειναι αλατοπίπερα..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Oldnew νομίζω έχεις μπει στο ίδιο mood με εκείνης της περιόδου που είχες μόνο το iPhone και υποστήριζες.

Τέλος πάντων... :)

Το προφανές δεν είναι το πείραγμα μιας συσκευής αλλά η stock κατάσταση της.

Το να συγκρίνεις το πειραγμένο σου SGS II με το GN, είναι άτοπο.

Για αυτό με την κάρτα μνήμης.

Σιγά σιγά θα πρέπει να μπαίνουμε σε κλίμα cloud υπηρεσιών χωρίς να έχουμε την ανάγκη για offline content.

Πάντως τα 16 γίγα δεν τα λες λίγα.

Δημοσ.

Oldnew νομίζω έχεις μπει στο ίδιο mood με εκείνης της περιόδου που είχες μόνο το iPhone και υποστήριζες.

Eπεσε απ'τα ματια μου!!!iphone,ο σκληροπυρηνικος Adro-ακιας!!! :devil:

Σιγά σιγά θα πρέπει να μπαίνουμε σε κλίμα cloud υπηρεσιών χωρίς να έχουμε την ανάγκη για offline content.

Πάντως τα 16 γίγα δεν τα λες λίγα.

Να μπουμε στο κλιμα,no problem!Τις ταινιες/μουσικη σε ποιο συννεφακι να τις φυλαμε κ οταν τις χρειαστουμε,να μη τις χρεωνομαστε σε downloaded MB/GB?

Δημοσ.

Το προφανές δεν είναι το πείραγμα μιας συσκευής αλλά η stock κατάσταση της.

Το να συγκρίνεις το πειραγμένο σου SGS II με το GN' date=' είναι άτοπο.

Πάντως τα 16 γίγα δεν τα λες λίγα.[/quote']

Παντα επηρεάζεσαι απο ότι έχεις. Έχεις δίκιο σε αυτό.

Αν και εγω δεν κάνω πρόταση αγορας. Παραπάνω μάλιστα γραφω ότι αν επαιρνα σημερα, μπορεί να επαιρνα και το nexus. Ειδικά αν δεν με απασχολούσαν κάποια θέματα πχ η sd. Τα 16 giga, τα έφαγα πολυ γρήγορα. Εδω κοντεύω να φαω και αλλα 32 που εχω πανω.. :) Επισης συγκρίνουμε ανομία πράγματά, άλλες εποχές. Τα 16 giga στο 3gs ήταν μια χαρά τοτε

Στο sgs2 ήταν ελάχιστα... Αλλα δεν ειναι ολοι σαν και εμένα, και δεν είναι πρόβλημα για ολους αυτό. Το cloud ειναι άλλη ιστορία. Ειναι εκπληκτικά χρησιμο για πολλούς, αλλα δεν αντικαθιστά την sd. Ειναι τελείως διαφορετική η χρηση του. Και για τον πολυ κόσμο όντως σημασία έχει η stock κατάσταση. Μεχρι τώρα το sgs2 ήταν stock gingerbread και το nexus ics. Έτσι σίγουρα το nexus ήταν πολυ καλυτερο. Η διαφορα τους οφείλονταν καθαρά στο λειτουργικό. Σε λίγο θα ειναι stock ics και τα 2.

Εσι δηλαδή πιστεύεις ότι το nexus εχει καλυτερο hardware απο αποψη επιδόσεων;

Το sgs2 ξέρεις γιατί στέκεται ακόμα στην κορυφή και κάνουμε τέτοιες συζητήσεις; Επειδή δεν έχει βγει τόσο καιρο κάτι πραγματικά καλυτερο σε hardware στο θεμα των spec. Ούτε το nexus, ούτε το razr ήταν καλύτερα. Πανω κάτω στο ιδιο επιπεδο ειναι όλα.

Κατσε να βγει η νεα γενια 4πυρηνα κλπ, και θα δεις ότι εκεί δε θα μπορω να κάνω τέτοιες συγκρίσεις. (και δεν θα οφείλεται τόσο στους 4 πυρήνες αλλα στην αρχιτεκτονική των νέων soc ).

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...