vasilis123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα, ?Ψάχνω κάποιο smartphone στα 500-600€ Η χρήση που το θέλω ειναι πιο πολυ για Internet, καμιά ταινία, κανένα παιχνίδι είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy Nexus Samsung Galaxy Note Επειδή το note είναι το μονο που δεν εχω δει απο κοντά, έχει πολύ μεγαλη διαφορά απο το nexus; Εσεις τι προτείνετε; Υπάρχει καμιά άλλη επιλογή? Ευχαριστώ
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 To Note δεν θα το επαιρνα. Δύσκολη επιλογή. Είχα το ίδιο δίλημμα. Κατέληξα στο Galaxy Nexus και στο προτείνω. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0
vasilis123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το S2 να μην το κοιτάξω καθόλου?
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το Note να μην κοιταξεις. Το S2 είναι κορυφαίο διπύρηνο. Το δίλημμα είναι ανάμεσα σε S2 και Galaxy Nexus. Όποιο και να πάρεις, για αυτά που θες, θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Αν σου αρέσει να «πειράζεις» το κινητό σου, τότε και μόνο το S2 είναι μονόδρομος. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0
Giorgos09 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Αν το θελεις για πολυ browsing τοτε υπαρχει και το HTC Sensation. Για ταινιες το Nexus. Το S2 δε το κοιτας γιατι εχει χαμηλοτερη αναλυση και οθονη απο το Nexus εχει ομως ραδιοφωνο υποδοχη για micro sd και καλυτερη μπαταρια.
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Τα κινητά αυτά δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα. Για ταινιες το Note ειναι μονόδρομος γιατί εχει μεγαλύτερη σε διαστάσεις οθόνη. Η ανάλυση εδώ δεν παίζει ρόλο. Η ανάλυση παίζει ρόλο στο browsing και στην παραμετροποίηση του τηλεφώνου μιας και έχεις μεγαλύτερη διαθέσιμη επιφάνεια να εκμεταλλευθείς. Για παιχνίδια δε νομίζω να ζοριστεί κανενα τους. Καλές αγορές από ' μένα... Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia v2.0
Busdarovas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Για πειράγματα το S2. Βέβαια κι εγώ προτείνω το Nexus για τους προηγούμενους λόγους. Αλλά περισσότερο σου προτείνω να επιλέξεις ό,τι σου αρέσει...από όλα θα μείνεις ικανοποιημένος.
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 το note είναι άλλη κατηγορία άρα σου μένει s2 ή GN. παρόμοια σε specs.+1 στο GN γιατί έχει τις νεότερες ενημερώσεις από το ανδροιντ όποιο σου αρέσει εσένα στο μάτι και στο φιλινγκ.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εχω περασει και απο τις δυο συσκευες (τωρα ειμαι με GN). Για τη χρηση που το θελεις απλως πηγαινε σε ενα καταστημα και δες ποιο σου καθεται καλυτερα στο χερι. Η αληθεια ειναι πως το GN εχει μεγαλυτερη οθονη (κυριως για ταινιες κλπ, γιατι γενικα εχει τα κουμπακια σε καθε μενου οποτε πρακτικα η οθονη δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το s2). Απο κει και περα σκεψου πως θα εχεις τα updates παντα στην ωρα του, αλλα αν δε σου φτανουν τα 16GB που διαθετει θα εχεις προβλημα γιατι δεν παιρνει επεκταση μνημης (και δεν προκειται να παρει ουτε αν το πας σε καποιο καταστημα).
orlox Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 To nexus έχει τις χαζοαμερικανιες - ελλείψεις του προηγούμενου nexus. Αν δεν σε ενοχλουν αυτες και σου φαινετε πολυ μεγαλο το note παρε το nexus Το galaxy S 2 είναι το πιο πλήρες κινητό αυτή τη στιγμή και για να το πάρεις δεν χρειαζετε να δωσεις ολο σου το μισθο ενω σε επιδόσεις πεφτει πολυ λιγο πισω ΑΝ πεφτει και δεν ειναι μπροστα με μονο του μειονέκτημα την πιο μικρη οθονη Το Note πιστευω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει ομως ειναι λιγο ιδιαιτερο λογο του μεγεθους του. Αν δεν σε ενοχλει αυτο αλλα αντιθετος το απολαμβανεις χτυπα το.
vasilis123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους... Απ οτι βλέπω στο S2 θα καταλήξω...
gianakakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα, ?Ψάχνω κάποιο smartphone στα 500-600€ Η χρήση που το θέλω ειναι πιο πολυ για Internet, καμιά ταινία, κανένα παιχνίδι είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy Nexus Samsung Galaxy Note Επειδή το note είναι το μονο που δεν εχω δει απο κοντά, έχει πολύ μεγαλη διαφορά απο το nexus; Εσεις τι προτείνετε; Υπάρχει καμιά άλλη επιλογή? Ευχαριστώ θα σου πρότεινα να περιμένεις για το sony ericcson xperia S σε επεξεργαστή είναι καλύτερο από ότι έχεις αναφέρει(2 πυρήνες στο 1.5Ghz),και σε κάμερα τα 12 mpixel ξεπερνούν κατά πολύ τα 5 του nexus.Επίσης επειδή έχει το nexus ένας φίλος ,μου φαίνεται πολύ μεγάλο (4.65 inches) το xperia s είναι λίγο πιο μικρό στις 4.3 .Μην ξεχάσω ότι έχει θύρα HDMI. Από ότι βλέπω το μόνο αρνητικό είναι η έκδοση android 2.3 Το skroutz το έχει 599 ευρώ στο πλαίσιο μόνο αν θες να προπαραγγείλεις ,λογικά θα το βρεις χαμηλότερα σε πιο "άγνωστα" μαγαζία
oldnew Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Αμα ειναι να περιμένει, έρχονται και αλλα πολλά, πιθανότατα καλύτερα και απο το sony... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
DJ_Duker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Είχα ακριβώς το ίδιο δίλημμα και κατέληξα στο Nexus και δε το έχω μετανιώσει. Έτσι και αλλιώς ήθελα stock android οπότε το touchwiz της Samsung θα έπαιρνε πόδι. Από εκεί και πέρα δεν έχω κάτι που να με έχει χαλάσει στο κινητό.
oldnew Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Παντως και εγω στο sgs2 stock ics τρέχω.. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν αποκλείεται μάλιστα το sgs2 να τρεχει καλητερα το ics απο το nexus. Γιατί η μεγάλη διαφορα στο, ics ειναι η κάρτα γραφικών και η εκτεταμένη χρηση της. Μονο που το sgs2 έχει καλύτερή κάρτα γραφικών, γρηγορότερη από το nexus. Αν βαλεις και τη χαμηλότερη αναλυση το sgs2 θα παει σφαιρα. Σε πειραματική ακόμα υποτίθεται ics rom, και το sgs2, πετάει στην κυριολεξία και σχεδόν απροβληματιστα. .. Απο εκεί και περα και τα 2 έχουν συν και πλην. Ας πουμε εγω κινητό χωρις sd δεν παίρνω. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα