Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, έχω ένα πρόβλημα με τον η/υ μου εδώ και καιρό, λογικά από μια υπέρταση ρεύματος μου κάηκε η κάρτα δικτύου (OnBoard) και έχω και ένα πρόβλημα ότι όταν πάω σε sleep/shutdown (να σβήσει το τροφοδοτικό) μετά από 5'' άνοιγε πάλι μόνο του, τώρα έχει αρχίσει και με ενοχλεί και έβγαλα το τροφοδοτικό να το πάω Πλαίσιο στην εγγύησή του, σκεπτόμενος ότι φταίει αυτό. Έβαλα πάνω από ένα άλλο η/υ προσωρινά και είδα ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει. Τώρα το μυαλό μου πάει εξ' ολοκλήρου στη μητρική, με τη λογική το Intracom modem/router που έχω να έδωσε υπερβολική τάση από το δίκτυο. Από το BIOS την απενεργοποίησα τελείως την κάρτα δικτύου (έχω πάρει άλλη) αλλά δεν έγινε κάτι... Το θέμα μου είναι ότι έχω τη μητρική 2,5 χρόνια και δεν ξέρω αν έχει εγγύηση (ούτε στο πλαίσιο), έχω την ASUS P6T SE, στο stock τώρα έχει ~50€, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα... Έχει κάποιος κάποια ιδέα/γνώμη αν φταίει τίποτα άλλο ή αν μπορώ να το λύσω κάπως το πρόβλημα;

Δημοσ.

επειδη αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα με μια μητρικη asus δες το παρακατω λινκ με τα βηματα που ακολουθησα εγω καθως και το τι μου προτειναν αλλα μελη.Link

Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα, έκανα reset CMOS, το bootara χωρίς μπαταρία (δεν άνοιγε) και μετά το φλάσαρα και όλα κομπλέ, Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...