Προς το περιεχόμενο

Dell U2412M Απο Msystems(fb offer) στα 215ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τσακώνεστε για 1 like και την διαφήμιση που θα κάνει στο μαγαζί και έχετε εδώ και 3 μέρες που κρατάτε εσείς το ποστ αυτό στην πρώτη σελίδα.

Κάτι δε μου βγαίνει εδώ ρε παιδιά...

Να ταν και το μονο φιλε vaggos02 που μενει ψηλα να πω ενταξει. (καταλαβαινεις για ποιο ειναι το υπονοουμενο). Εγω παντως δεν εχω καμια σχεση με κανενα μαγαζι, το δηλωνω για οποιον δεν με γνωριζει. Ειδα ενα like στο πρωτο ποστ (facebook σελιδα-link), εγραψα κατι, ειπαν καποια παιδια οτι δεν χρειαζεται like οποτε η κουβεντα απο τη δικη μου πλευρα απο εκει και περα αφου προσκληθηκα να απαντησω ηταν ασχετη με την συγκεκριμενη προσφορα αλλα γενικη οπως ειπα και χθες. Τωρα ο αλλος με τις τριανταφυλλιες λεει οτι εκανε like για να παρει 15 ευρω εκπτωση (ενω αρχικα ηταν λεει 30 ευρω), και μας μπερδευει... :rolleyes: Πεταξε και ενα Φωσκολικο σεναριο με εξωγήινους και ινδιανους για επιλογο. Εχω "μπερδευτει" και συμμεριζομαι τον προβληματισμο σου. ;)

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

15 ευρω σε σχεση με τα 230 του σκρουτζ

50 ευρω σε σχεση με τα 260 του μσυστεμς

Α να επισημανω πως το μσυστεμς η παγκοσμια συνομωσια η σια και ο ζουγκεμπεργκ με πληρωνουν για να κραταω το θεμα στην πρωτη σελιδα

• Moderators
Δημοσ.

15 ευρω σε σχεση με τα 230 του σκρουτζ

50 ευρω σε σχεση με τα 260 του μσυστεμς

Α να επισημανω πως το μσυστεμς η παγκοσμια συνομωσια η σια και ο ζουγκεμπεργκ με πληρωνουν για να κραταω το θεμα στην πρωτη σελιδα

Ωραια, γιατι και εγω στην αρχη 45 τα εβλεπα (με την αλμυρη αρχικη τους τιμη) αλλα εσυ μιλουσες για 30.

Στο μηνυμα μου το προηγουμενο με τα κοκκινα θα απαντησεις; Ποια ειναι η δουλεια του εμπορου; Ζημειωθηκε απο οσους αγορασαν; Πρεπει να του ζητησουν και συγνωμη μηπως; 

ΥΓ. Χρειαζεται like οπως λες για να παρεις την τιμη 215;

Δημοσ.

Αυτο θα ρωτησεις τον εμπορο να σου πει

Προσωπικα αμφιβαλλω αλλα δεν με ενδιαφερει οσο το δικο μου το κερδος αφου κερδισα καμια 20αρια ευρω

Επισης εβαλα 2 λικε με 2 λογαριασμους ενα και για σενα

Καλησπερα

• Moderators
Δημοσ.

Να χαιρεσαι τις κωλοτουμπες σου... :rolleyes:

Καληνυχτα!

ΥΓ. Να χαιρεσαι και την οθονη σου και την τριανταφυλλιά σου για να δεις οτι δεν ειμαι κακος, τη γνωμη μου μπορω να την εχω; :rolleyes:

Το 2ο λικε που εκανες δεν το εκανες για μενα αλλα για εκεινον τον προδοτη αριστερα στην ακρη στο avatar μου. :P :mrgreen:

Δημοσ.

σου αρεσει ομως οταν αυτος σου χαριζει 30 ευρω απο την τιμη ε?

αυτος δεν ξεπουλιεται για την δικη σου την διευκολυνση?

α και για να στο χοντρυνω λιγακι εαν δεν ειχες τον παπαδημο και τον βενιζελο να πανε στο eurogroup να κανουν ενα μεγαλο LIKE τωρα δε θα ειχες internet

Συγνωμη, αλλα οσο και αν κρατηθηκα, δεν καταφερα να αντεξω χωρις να γραψω το παρακατω:

Κατι τετοια ποστ-αποψεις διαβαζω καπου καπου εδω και εκει, και μετα παύω να αναρωτιεμαι πως διαολο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ παιρνουν ακομα τετοια ποσοστα. Τι να πεις.... Οτι μας αξιζει!

Καλοριζικες οι Dell!!

Δημοσ.

α και για να στο χοντρυνω λιγακι εαν δεν ειχες τον παπαδημο και τον βενιζελο να πανε στο eurogroup να κανουν ενα μεγαλο LIKE τωρα δε θα ειχες internet

Και όχι μόνο...

Γι΄ αυτό στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας υπερψηφίζοντας τους πάλι, αλλωστε χωρίς αυτούς με τι δικαιολογία θα μαζευόμαστε στο Σύνταγμα για να μουντζώνουμε παίζοντας το αγανακτισμένοι?

Δημοσ.

Η προσφορά συνεχίζεται απ'οτι είδα στο ΦΒ, προς 175+φπα.

Καμμιά 300 κομμάτια,απ'οτι διάβασα. Βέβαια,αν ειναι για τόσα κομμάτια, δε το λές και προσφορά.

Δημοσ.

175€ μαζί με τον φαπα

χιχιχιχιχιχι

15€ κάτω από το σκρουτζ δεν είναι προσφορά!!!!

για το μαγαζί είναι,γιατί το δίνει από 250-260-->215€

• Moderators
Δημοσ.

Βέβαια,αν ειναι για τόσα κομμάτια, δε το λές και προσφορά.

Πολυ λιγο απο εμοτικον :rolleyes:

Πόσα θα έπρεπε να είναι για να το πεις προσφορά?

Νορμαλ εμοτικον :-)

175€ μαζί με τον φαπα

χιχιχιχιχιχι

Πολυ απο εμοτικον :rolleyes:

Δημοσ.

Πόσα θα έπρεπε να είναι για να το πεις προσφορά?

Eννοώ πως την προηγούμενη φορά που εβγαλε προσφορά, ήτο προφανώς για κάποιο ξεστοκάρισμα.20-30-50 οθόνες;

Τώρα βγάζει την ίδια τιμή "προσφοράς" για...μόλις 300 κομμάτια! :confused:

Σιγουρα απ'τα 260+ που πληρωσα εγώ είναι προσφορά. Αλλά πιστεύω μπορούσε να κατέβει κι άλλο, γιατι εκμεταλλεύτηκε την προηγούμενη σφαγή που εγινε και έφερε μισό κοντέινερ οθόνες.

Οχι πως μου πέφτει και λόγος φυσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...