Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Tο U δεν έχει στο site την Dell U2412M, πως την βρήκατε 215? http://www.insomnia.gr/topic/437320-dell-u2412m-απο-msystemsfb-offer-στα-215ε/page__view__findpost__p__4589821
_emperor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/437320-dell-u2412m-απο-msystemsfb-offer-στα-215ε/page__view__findpost__p__4589821 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, περίεργο να μη την έχουν στο site πάντως...
agligoros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, περίεργο να μη την έχουν στο site πάντως... και σε μένα φάνηκε παράξενο..την προηγούμενη βδομάδα που κοιτούσα στο you τις είχε και τις 2. μόλις το είπε ο φίλος παραπάνω..μπήκα στο site τους και dellονια καπουτ. πάρε και συ ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. δε χάνεις τίποτα
lazarakos2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Παρέλαβα σήμερα τη δικιά μου, επειδή μου την έφερε φίλος που τη παρέλαβε από το κατάστημα. Το revision της ήταν rev A04, Made in China, December 11. Μου φάνηκε περίεργο, διότι νόμιζα ότι το τελευταίο ήταν το rev A02. H άλλη που έχω είναι rev A01 και αυτή Made in China Aug 11, και στα ίδια settings η καινούργια, μου φαίνεται ελάχιστα πιο κόκκινη.
napouser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Αν το you παντως την στελνει τελικη στα 215 γιατι να κανουν like και να πληρωσουν εστω και 1€ μεταφορικα; (για να μην πω 5-10 που λετε). Εγω που ειμαι και Αθηνα θα προτιμουσα να την παρω χωρις like παρα με like, ακομα και 1-2-5 € θα προτιμουσα να δωσω παραπανω μαλιστα ωστε να μην κανω "like"... Εχουμε μαθει να ξεπουλιόμαστε... σου αρεσει ομως οταν αυτος σου χαριζει 30 ευρω απο την τιμη ε? αυτος δεν ξεπουλιεται για την δικη σου την διευκολυνση? α και για να στο χοντρυνω λιγακι εαν δεν ειχες τον παπαδημο και τον βενιζελο να πανε στο eurogroup να κανουν ενα μεγαλο LIKE τωρα δε θα ειχες internet
vviolent Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλά τι γίνετε? Όλα τα μαγαζιά διαβάζουν το topic κι αποφασίσαν τα ρίξουν τις τιμές στην συγκεκριμένη ή τυχαίο γεγονός? Είδατε τιμές σε σκρουτζ και μπεστπράις? ΥΣΤ: Όπα ΆΚΥΡΟ, με χτύπησε ή νύστα και βλέπω αλλα αντ' 'αλλων Μπέρδεψα την Ultrasharp με την απλή.
pOLoS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Καλά τι γίνετε? Όλα τα μαγαζιά διαβάζουν το topic κι αποφασίσαν τα ρίξουν τις τιμές στην συγκεκριμένη ή τυχαίο γεγονός? Είδατε τιμές σε σκρουτζ και μπεστπράις? ΥΣΤ: Όπα ΆΚΥΡΟ, με χτύπησε ή νύστα και βλέπω αλλα αντ' 'αλλων Μπέρδεψα την Ultrasharp με την απλή. μια u2412 δεν υπάρχει;
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 σου αρεσει ομως οταν αυτος σου χαριζει 30 ευρω απο την τιμη ε? αυτος δεν ξεπουλιεται για την δικη σου την διευκολυνση? Μα καλα διαβαζεις τι γραφεις; Ξεπουλιεται ο εμπορος για να σε διευκολυνει; Ο εμπορος δουλευει για το κερδος, δεν ειναι "γιατροι χωρις συνορα"... Εξ ορισμου ισχυει αυτο. Η ερωτηση σου θελει απαντηση; Αν ναι, σου δινω ενα ¨οχι", δεν μου αρεσει/δεν με ενδιαφερει, αν ειχες διαβασει τι γραφω θα το ειχες δει και εκει. (μιλω γενικα για τους εμπορους με τα "like" οχι για το συγκεκριμενο μαγαζι αφου δεν θελει like οπως εχουμε πει απο χθες) μια u2412 δεν υπάρχει; Μα ειπε οτι εκανε λαθος το παλικαρι, U2412 υπαρχει μια http://www.pandigital.gr/index.php?cat=11&subcat=14&product=725 αλλα υπαρχει και μια P2412 (αυτη ειδε κατα λαθος που ειναι αλλη εντελως) http://www.eager.gr/product.php?productid=12036
napouser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Μα καλα διαβαζεις τι γραφεις; Ξεπουλιεται ο εμπορος για να σε διευκολυνει; Ο εμπορος δουλευει για το κερδος, δεν ειναι "γιατροι χωρις συνορα"... Εξ ορισμου ισχυει αυτο. Η ερωτηση σου θελει απαντηση; Αν ναι, σου δινω ενα ¨οχι", δεν μου αρεσει/δεν με ενδιαφερει, αν ειχες διαβασει τι γραφω θα το ειχες δει και εκει. (μιλω γενικα για τους εμπορους με τα "like" οχι για το συγκεκριμενο μαγαζι αφου δεν θελει like οπως εχουμε πει απο χθες) μια ερωτηση ρε αδελφε γιατι εσυ θα μας τρελανεις στο τελος εαν ο εμπορος δουλευει για το κερδος σου μοιαζει ιδιαιτερως κερδοσκοπικη η σταση του να ζημιωθει κατα 30 ολοκληρα ευρω για να κανεις εσυ τη δουλεια σου? και σε ενοχλει μετα το λικε που 8α σου κοστισει 2 δευτερολεπτα απο τη ζωη σου για να το κανεις? δηλαδη εσυ δεν κερδιζεις οταν αποκτας μια καλυτερη/μεγαλυτερη οθονη αφου γινεσαι πιο παραγωγικος πιο γρηγορος και βελτιωνεις και την υγεια σου αφου δεν χρησιμοποιεις την 15αρα crt σου? ελεος πια θα μας τρελανετε ολοι την ειδατε ξαφνικα αγανακτισμενοι εισαγγελεις και φαρισαιοι των παντων πλην του εαυτου σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ζημιωθεί? δλδ η τιμή της προσφοράς είναι κάτω του κόστους?
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 μια ερωτηση ρε αδελφε γιατι εσυ θα μας τρελανεις στο τελος εαν ο εμπορος δουλευει για το κερδος σου μοιαζει ιδιαιτερως κερδοσκοπικη η σταση του να ζημιωθει κατα 30 ολοκληρα ευρω για να κανεις εσυ τη δουλεια σου?δηλαδη εσυ δεν κερδιζεις οταν αποκτας μια καλυτερη/μεγαλυτερη οθονη αφου γινεσαι πιο παραγωγικος πιο γρηγορος και βελτιωνεις και την υγεια σου αφου δεν χρησιμοποιεις την 15αρα crt σου? Αντε να τα ξαναπω αλλη μια φορα μηπως και καταλαβεις, αν δεν γινει ομως με τη δευτερη δεν προκειται να κανω τριτη προσπαθεια. Ο εμπορος δεν μειωνει την τιμη κατα 30 € για να κανεις ΕΣΥ τη δουλεια σου, αλλα για να κανει ΑΥΤΟΣ τη δουλεια του που ειναι να πουλησει και να βγαλει φραγκα. Αυτη ειναι ειπαμε και η δουλεια του εμπορου, δεν ειναι εθελοντης αιμοδοτης για παραδειγμα, οπως ειναι αυτος που εχεις στο μυαλο σου για τον ορισμο του εμπορου. Αν την ειχε 250 θα πουλουσε ΜΗΔΕΝ κομματια, αντε ενα σε μια βδομαδα (και πολυ λεω), την εβαλε 215 με σκοπο να πουλησει πχ 10 κομματια αυτη τη βδομαδα x 25€/κομματι κερδος = 250 € θα βγαλει απο την οθονη ενω δεν θα εβγαζε δεκαρα. Ποιος κανει τη δουλεια του λοιπον; Ο εμπορος που η δουλεια του ειναι να πουλησει, η εσυ που η δουλεια σου ειναι πχ δικηγορος, φουρναρης, ψαρας; Εσυ καταναλωνεις με την ενεργεια σου να αγορασεις και δινεις τα ολο και σπανιοτερα χαρτακια που λεγονται χρηματα. και σε ενοχλει μετα το λικε που 8α σου κοστισει 2 δευτερολεπτα απο τη ζωη σου για να το κανεις? Εθεσα θεμα χρονου; Οσα πραγματα σου ζητανε ενα δευτερολεπτο απο τη ζωη σου τα κανεις; Ασχετως ποσο καλα η καλα ειναι; Οκ, καντα, τι να πω. ελεος πια θα μας τρελανετε ολοι την ειδατε ξαφνικα αγανακτισμενοι εισαγγελεις και φαρισαιοι των παντων πλην του εαυτου σας Αυτο ειναι εντελως ασχετο οπως το αλλο με τους Παπαδημους και Βενιζελους και δεν χωραει απαντηση. Αν εσυ ενιωσες "κατηγορουμενος", περναει απο το μυαλο μου οτι εχεις σχεση με το μαγαζι (αν και δεν αφορα το μαγαζι το like αφου δεν το ζηταει). Αν εχεις, πεστο μου σε παρακαλω εστω με pm να ξερω μην τυχον κανω ποτε το λαθος και ψωνισω απο σενα. Αν δεν εχεις πες το δημοσια γιατι τους κανεις ζημια.
napouser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 θα εκπλαγεις για το τι κερδη εχουν τετοιου ειδους καταστηματα μονοψηφια τοις εκατο και αυτους τους καιρους μονο ζημιες να λες και ευχαριστω που σου κανει την χαρη και στην δινει σε αυτη την τιμη δεν φανταζεσαι ποσοι εργαζομενοι θα απολυονται ή θα αναγκαζονται να χανουν μισθους για να μπορει αυτος να κανει τετοιες προσφορες
agligoros Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 θα εκπλαγεις για το τι κερδη εχουν τετοιου ειδους καταστηματα μονοψηφια τοις εκατο και αυτους τους καιρους μονο ζημιες να λες και ευχαριστω που σου κανει την χαρη και στην δινει σε αυτη την τιμη δεν φανταζεσαι ποσοι εργαζομενοι θα απολυονται ή θα αναγκαζονται να χανουν μισθους για να μπορει αυτος να κανει τετοιες προσφορες μας δουλεύεις φίλε μου??? 15€ φθηνότερη είναι από τιμή του skroutz!!! σταματήστε το γιατί μόνο κακό κάνετε. πείτε τα σε Π.Μ
napouser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 πολυ ωραια αφου προτιμας λοιπον να δωσεις 15 ευρω παραπανω πηγαινε και δωστα εγω πατησα ενα ωραιο λικε στο φασεβοοκ δεν μου κοστισε τιποτα και κερδισα παραπανω 15 ευρω απο εσενα τα οποια ξοδεψα για να αγορασω μια ωραια τριανταφυλλια για την βεραντα μου την οποια εσυ δεν θα μπορουσες να παρεις ... αλλα ξεχασα εσυ κερδισες οτι δεν πατησες ενα φανταστικο κουμπι σε ενα φανταστικο κοσμο μερικων 0-1 σε καποιον μακρινο βαρβαρο ιμπεριαλιστικο σερβερ στην αμερικη που σου ξεζουμιζει τα πολυ σημαντικα προσωπικα στοιχεια (τα οποια δεν χρειαζεται καν να δωσεις) και σε αναγκαζει να βλεπεις και να αγοραζεις προιοντα διαφημισεων (που δεν σε αναγκαζει κανεις να παρεις)
Vaggos02 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τσακώνεστε για 1 like και την διαφήμιση που θα κάνει στο μαγαζί και έχετε εδώ και 3 μέρες που κρατάτε εσείς το ποστ αυτό στην πρώτη σελίδα. Κάτι δε μου βγαίνει εδώ ρε παιδιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα