kanesaxo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ ωραία, 3.90εσύ, 4.80ε εγώ για εκτός θεσ/νίκης... Ε που κολλάνε οι φίλοι απο επαρχία; στα 5-10ε; (αν υποθέσουμε οτι είναι εκτός θεσ/νίκης επίσης). Τεσπα, όπως και να χει καλή είναι/ήταν η προσφορά. Εγώ είχα δώσει ένα 50ρικο πάνω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν το you παντως την στελνει τελικη στα 215 γιατι να κανουν like και να πληρωσουν εστω και 1€ μεταφορικα; (για να μην πω 5-10 που λετε). Εγω που ειμαι και Αθηνα θα προτιμουσα να την παρω χωρις like παρα με like, ακομα και 1-2-5 € θα προτιμουσα να δωσω παραπανω μαλιστα ωστε να μην κανω "like"... Εχουμε μαθει να ξεπουλιόμαστε...
agligoros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν το you παντως την στελνει τελικη στα 215 γιατι να κανουν like και να πληρωσουν εστω και 1€ μεταφορικα; (για να μην πω 5-10 που λετε) ίσως γιατί το you δεν είναι κ πολύ έμπιστο?(χωρια οτι αργησε ο φιλος να μας το πει ) τι like μωρε;τον κωδικο εβαζες και σου καναν την τιμη στα 215€ ουτε καν εχω λογαριασμο σε αυτες τις αηδιες
Solar_Fields Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αν το you παντως την στελνει τελικη στα 215 γιατι να κανουν like και να πληρωσουν εστω και 1€ μεταφορικα; (για να μην πω 5-10 που λετε). Εγω που ειμαι και Αθηνα θα προτιμουσα να την παρω χωρις like παρα με like, ακομα και 1-2-5 € θα προτιμουσα να δωσω παραπανω μαλιστα ωστε να μην κανω "like"... Εχουμε μαθει να ξεπουλιόμαστε... Eγω παλι αδυνατω να καταλαβω για ποιο λογο τοσο κολλημα με το like και για τι ειδους ξεπουλημα μιλας...Τι ακριβως ξεπουλας με το like? Για να σε βοηθησω, προσπαθησε να σκεφτεις ποια η σκοπιμοτητα της εταιρειας που σου ζητα να κανεις like στη σελιδα της και θα αντιληφθεις ποσο αστοχα ειναι ολα τα παραπανω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Eγω παλι αδυνατω να καταλαβω για ποιο λογο τοσο κολλημα με το like και για τι ειδους ξεπουλημα μιλας...Τι ακριβως ξεπουλας με το like? Για να σε βοηθησω, προσπαθησε να σκεφτεις ποια η σκοπιμοτητα της εταιρειας που σου ζητα να κανεις like στη σελιδα της και θα αντιληφθεις ποσο αστοχα ειναι ολα τα παραπανω... Επειδη εχω σκεφτει τη σκοπιμοτητα εδω και αρκετο καιρο, εσυ προφανως δεν την εχεις σκεφτει (τι στο διαολο τοσο δυσκολο ειναι; ) θα σου ζητουσα να με αφησεις να εχω τη ΔΙΚΗ μου αποψη και να προσπαθησεις να αντιληφθεις την πιθανη δικη σου αστοχια. Δεν εχω κανει like σε καμια επιχειρηση, ουτε χωρις να με πληρωσει ουτε "πληρωνοντας" με 1-2-3-4-5-10 €. Αν την ειχε φιλος μου αδελφικος θα εκανα. Αν με πληρωνε κανενα χιλιαρικο, επισης θα εκανα.
Solar_Fields Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Επειδη εχω σκεφτει τη σκοπιμοτητα εδω και αρκετο καιρο, εσυ προφανως δεν την εχεις σκεφτει (τι στο διαολο τοσο δυσκολο ειναι; ) θα σου ζητουσα να με αφησεις να εχω τη ΔΙΚΗ μου αποψη και να προσπαθησεις να αντιληφθεις την πιθανη δικη σου αστοχια. Ωραια, αφου την εχεις σκεφτει λοιπον την σκοπιμοτητα, πες μας που ακριβως εντοπιζεις το ξεπουλημα σου με ενα like... Κι επειδη υποθετω οτι εχεις αντιληφθει τελειως λαθος την σκοπιμοτητα, πες μας αν θες ποια ειναι (κατα τη γνωμη σου) ετσι για να ξερουμε τι συζηταμε. Προτιμοτερο απτο να παιζουμε την κολοκυθια και να μου επιστρεφεις την ερωτηση μου. Δικη σου αποψη εχεις καθε δικαιωμα να εχεις, δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου και τον ειρωνικο σου τονο ωστοσο, απλα επειδη σου ζητησα να εξηγησεις-στηριξεις-ενισχυσεις την αποψη σου. Για το edit σου, αναφαιρετο δικαιωμα σου να μην κανεις like σε καμια επιχειρηση, γενικα κανεις δε σου αφαιρει το δικαιωμα αυτου του τυπου "εσωστρεφειας", ωστοσο επαναλαμβανω εδω κανουμε συζητηση και ανταλλαγη αποψεων, θελω να ελπιζω σε ηρεμους τονους και με επιχειρηματα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Ωραια, αφου την εχεις σκεφτει λοιπον την σκοπιμοτητα, πες μας που ακριβως εντοπιζεις το ξεπουλημα σου με ενα like... Κι επειδη υποθετω οτι εχεις αντιληφθει τελειως λαθος την σκοπιμοτητα, πες μας αν θες ποια ειναι (κατα τη γνωμη σου) ετσι για να ξερουμε τι συζηταμε. Προτιμοτερο απτο να παιζουμε την κολοκυθια και να μου επιστρεφεις την ερωτηση μου. Δικη σου αποψη εχεις καθε δικαιωμα να εχεις, δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου και τον ειρωνικο σου τονο ωστοσο, απλα επειδη σου ζητησα να εξηγησεις την αποψη σου. Για το edit σου, αναφαιρετο δικαιωμα σου να μην κανεις like σε καμια επιχειρηση, γενικα κανεις δε σου αφαιρει το δικαιωμα αυτου του τυπου "εσωστρεφειας", ωστοσο επαναλαμβανω εδω κανουμε συζητηση και ανταλλαγη αποψεων, θελω να ελπιζω σε ηρεμους τονους και με επιχειρηματα. 1. Μου αρεσει η κουβεντα μαζι σου γιατι εχεις επιπεδο! (το εννοω, οπως ολα οσα λεω). 2. Πιστεψε με καμια επιθετικοτητα δεν κρυβεται πισω απο το μηνυμα μου, ο τονος μου ειναι ειρωνικος ελαχιστα ως απαντηση στο ξερο οτι ειμαι αστοχος (ο καθε αστοχος νομιζει οτι ειναι ευστοχος συνηθως, οποτε γιατι να μην εισαι εσυ ο αστοχος, εκει στοχευε η -λιγη- ειρωνια). 3. Καμια "εσωστρεφεια" δεν υπαρχει πισω απο το να μην κανω like σε εμπορους, θεμα αντιληψεων ειναι. Και δεν ειμαστε ουτε στο σωστο sub, ισως ουτε καν στο σωστο forum για να ανοιξουμε (να ανοιξω τουλαχιστον) τετοια κουβεντα. Καμια εσωστρεφεια αγαπητε κατα τα αλλα solar_fields! Οταν δηλαδη μοιραζω 1000αδες (+) εδω σε ποστς συμφορουμητων βγαζω την εσωστρεφεια μου; ΥΓ. Εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα, με κανεις να νοιωθω ασχημα που εξεφρασα την αποψη μου για τα like (γενικα) σε επιχειρήσεις με σκοπο να "κερδισουμε" 1-2-5 ευρω. Αν σε ενοχλησε τοσο πολυ να τη σβησω και να συνεχιστει το "επιχειρηματικο πνευμα" του topic.
kanesaxo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μάτριξ, το λάικ στην προκειμένη περίπτωση είναι ο νέος τρόπος διαφήμισης. Οπως ακριβώς λές στην παρέα σα το μάρλμπορο δεν έχει. Η κοκα κόλα και η ***κια δε κόβονται. Τα έστω και 5 λεπτά που περνάς στην τιβί ανάμεσα σε κάποιο πρόγραμμα βλέποντας διαφημίσεις χωρίς να θές Και διάφορα άλλα... Υ.Γ. τυχαία τα παραδείγματα, δε λέω πως κάνεις/έκανες όλα τα παραπάνω. Καλώς ή κακώς, το ΦΒ και παρόμοιες ιστοσελίδες, αποσκοπούν στο κέρδος μέσω των διαφημίσεων. Και καλά κάνουν. Το μάρκετιγνκ είναι μεγάλη υπόθεση. Σίγουρα έχει βαθύτερο νόημα αυτό που λές περί ξεπουλήματος, αλλά για μένα ξεπουλημένος είναι και το θύμα που αγόρασε 2ο κινητο για να βάλει τα 1500'/sms του whats up, που μιλούσε με τις ώρες με τον...απο κάτω του και τώρα που κόπηκε το πρόγραμμα κλαίει τη μοίρα του.
Solar_Fields Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Kι επειδη ο kanesaxo το "μαρτυρησε" θα επεκταθω, στηριζοντας τα παραπανω ποστ μου λεγοντας το εξης: Αν θεωρεις ξεπουλημα ενα like που ο σκοπος του ειναι απλα η εν λογω εταιρεια να διαφημιζεται μεσω των status της, τοτε γιατι βλεπεις τηλεοραση, γιατι περιειγεισαι στο ιντερνετ και γιατι ανοιγεις το ινσομνια που πανω πανω εχει διαφημισεις? Θεωρεις οτι ξεπουλιεσαι? Θα προτιμουσες ολα αυτα να τα πληρωνεις (οπως ειπες παραπανω σχετικα με το like) προκειμενου να μην εχουν διαφημισεις? Και για να καταληξω, η σκοπιμοτητα του like, οχι δεν ειναι να δειχνει η ταδε εταιρεια οτι εχει η σελιδα της πολλα like, οπως πιθανοτατα νομιζες (και οδηγηθηκες στο συμπερασμα οτι ξεπουλιεσαι). H σκοπιμοτητα της ειναι μια ανταλλαγη που γενικως συμφερει τον καταναλωτη απο διαφορες αποψεις. Δηλαδη "σου προσφερω το Χ προιον σε καλη τιμη, αρκει να χαζευεις αν θες τις επομενες μου προσφορες". Οτι ακριβως κανει και το newsletter, στα οποια σιγουρα και αναποφευκτα εισαι εγγεγραμενος σε καποιες εταιρειες, με τη διαφορα οτι για να εγγραφεις εδω (like) σου προσφερεται "ανταλλαγμα".
_emperor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Tο U δεν έχει στο site την Dell U2412M, πως την βρήκατε 215?
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Kι επειδη ο kanesaxo το "μαρτυρησε" θα επεκταθω, στηριζοντας τα παραπανω ποστ μου λεγοντας το εξης: Αν θεωρεις ξεπουλημα ενα like που ο σκοπος του ειναι απλα η εν λογω εταιρεια να διαφημιζεται μεσω των status της, τοτε γιατι βλεπεις τηλεοραση, γιατι περιειγεισαι στο ιντερνετ και γιατι ανοιγεις το ινσομνια που πανω πανω εχει διαφημισεις? Θεωρεις οτι ξεπουλιεσαι? Θα προτιμουσες ολα αυτα να τα πληρωνεις (οπως ειπες παραπανω σχετικα με το like) προκειμενου να μην εχουν διαφημισεις? Και για να καταληξω, η σκοπιμοτητα του like, οχι δεν ειναι να δειχνει η ταδε εταιρεια οτι εχει η σελιδα της πολλα like, οπως πιθανοτατα νομιζες (και οδηγηθηκες στο συμπερασμα οτι ξεπουλιεσαι). Τι μαρτυρησε ο kanesaxo; Συμφωνω με οσα λεει, δεν ερχεται κατι σε αντιθεση με αυτα που εγραψα. Οσα μπορω να αποφυγω τα αποφευγω. Την κοκα κολα πχ δεν την αγοραζω παρα μονο 1-2 φορες το χρονο, την ***κια την γνωρισα οπως ολοι μικρος , την αλλαξα με πιο διαπροσωπικα πραγματα, διαφημισεις συνηθως δεν αφηνω να παιξουν οποτε βλεπω tv, αλλαζω αμεσως. (απαντησα ετσι για να ελαφρυνουμε το κλιμα κυριως, το διαβασα οτι ηταν τυχαια τα παραδειγματα) Παμε στα δικα σου. Τηλεοραση σημερα δεν ειδα καθολου, ουτε δευτερολεπτο. (ετυχε ) Στο ινσομνια πανω πανω δεν εχω καμια διαφημιση, αλοιμονο να τις αφηνα να μου τρωνε σαν τερμιτες το (λιγο) μυαλο που προσπαθουμε να κρατησουμε στο κεφαλι μας με οσα ζουμε. (βαριεμαι να κανω screenshot και να το ανεβαζω σε tinypic κλπ, φανταζομαι με πιστευετε ) Δεν ξεπουλιεσαι παντως εκει αφου δεν εχεις ανταλλαγμα, απλα μαλακιζεσαι. Οχι δεν θα προτιμουσα να τα πληρωνω ωστε να μην εχουν διαφημισεις, δεν τις βλεπω και αφηνω τους αλλους να τις βλεπουν. Ποια ειναι η σκοπιμοτητα του like, αφου στην αρχη λες οτι ειναι αυτη. "ενα like που ο σκοπος του ειναι απλα η εν λογω εταιρεια να διαφημιζεται μεσω των status της" Ξαναλεω ολα αυτα ειναι οφτοπικ, θα μας παρουν με τις ντοματες με το δικιο τους οσοι διαβαζουν.
vviolent Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Συγγνώμη που παρεμβαίνω στην εποικοδομιτική σας συζήτηση και για να 'χουμε καλό ρώτημα, για να κάνεις like δεν προυποθέτει να κάνεις και λογαριασμό στο fb ή εγώ έχω χάσει επεισόδια? Για τη συγκεκριμένη προσφορά ενδιαφερόμουν κι εγώ αλλά γι' αυτό ακριβώς το λόγο δεν προχώρησα σε παραγελία συν το κόστος μεταφορικών για δυσπρόσιτη περιοχή. Τώρα περιμένω κανένα Electro or Κωτσό μπας και κάνει την κίνηση με κανένα πιασάρικο κουπόν για την U2410. Με τρώει κι αυτό που αναφέρατε παραπάνω για το You αλλά όσο κοιτάω την τσέπη την βρίσκω άδεια άσε που έχω την εντύπωση σαν να άρχισε να τρυπάει κιόλας. Μάλλον πρέπει να τις ξεχάσω όλες τελικά αφού μας πήρε το scalp με τα super deals ο μουλτιράμας...
manosfp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 τσακωνεστε χωρις λογο.Δεν ηθελε κανενα like.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 τσακωνεστε χωρις λογο.Δεν ηθελε κανενα like. Ετσι λεει η πρωτη σελιδα, πρωτο ποστ στην εικονα ρε Μανο το facebook link (το οποιο καταλαβα οτι μπηκε απο λαθος τελικα αφου ειναι ασχετο και δημιουργησε την παρεξηγηση), το ειπε μετα την παρεμβαση μου ο φιλος agligoros οτι δεν χρειαζεται, το διαβασα. Και βεβαια δε νομιζω οτι τσακωνεται κανεις, μια ωραια κουβεντα γινεται, αλλα οπως τους λεω οφτοπικ εντελως. (εχεις pm εδω και κανενα μισαωρο για αλλο θεμα)
agligoros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Συγγνώμη που παρεμβαίνω στην εποικοδομιτική σας συζήτηση και για να 'χουμε καλό ρώτημα, για να κάνεις like δεν προυποθέτει να κάνεις και λογαριασμό στο fb ή εγώ έχω χάσει επεισόδια? Για τη συγκεκριμένη προσφορά ενδιαφερόμουν κι εγώ αλλά γι' αυτό ακριβώς το λόγο δεν προχώρησα σε παραγελία συν το κόστος μεταφορικών για δυσπρόσιτη περιοχή. Τώρα περιμένω κανένα Electro or Κωτσό μπας και κάνει την κίνηση με κανένα πιασάρικο κουπόν για την U2410. Με τρώει κι αυτό που αναφέρατε παραπάνω για το You αλλά όσο κοιτάω την τσέπη την βρίσκω άδεια άσε που έχω την εντύπωση σαν να άρχισε να τρυπάει κιόλας. Μάλλον πρέπει να τις ξεχάσω όλες τελικά αφού μας πήρε το scalp με τα super deals ο μουλτιράμας... στο you δεν χάνεις και τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους κάνεις μια προσφορά.. 200€ πες τους δεν θέλει like και κουραφέξαλα! πάρε ένα τηλέφωνο και τον multirama με τα SUPA DEALS και ρώτησε τον εάν έχει το συγκεκριμένο κομμάτι,δώσε την παραγγελιά σου και περίμενε τηλέφωνο από την Ηρώ :lol: επίσης Λεφτά Υπάρχουν μη μασάτε..απλά δεν είναι δικά σας edit: μέχρι να γράψωωω...2 ποστ ξεφύτρωσαν αχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα