homer a1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Παρέλαβα σήμερα. REV Α02. Το γράφει στο σκουτί και στην πλάτη της οθόνης. Κατασκευασμένη στην Κίνα. Δεν βλέπω κάποιο εμφανές πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ τον Themos3 που άνοιξε το θέμα.
ppantel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Στο you που τηλεφώνησα και ζήτησα την τιμή αυτή μου την έδωσαν και την στέλνουν και αντικαταβολη χωρίς χρέωση μεταφορικών Sent from my iPhone using Insomnia
agligoros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Στο you που τηλεφώνησα και ζήτησα την τιμή αυτή μου την έδωσαν και την στέλνουν και αντικαταβολη χωρίς χρέωση μεταφορικών Sent from my iPhone using Insomnia εχεις λινκ απο γιου?
ppantel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δεν την έχουν στο site αλλά αν πάρεις τηλέφωνο μπορείς να την παραγγειλεις κανονικά Sent from my iPhone using Insomnia
agligoros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 κοίτα να δεις ρε γαμοτ...έπρεπε να αρχίσω τα τηλέφωνα με τα παζάρια... αυτό δεν το ήξερα φίλε ότι μπορείς να κάνεις σε μεγάλες αλυσίδες παζάρια.. ευχαριστώ(αν και άργησες να μας το πεις )
alphacen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Παντού κάνεις παζάρια, ειδικά σε μετρητό. Rev A02 ήρθε και σε μένα, χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα μέχρι στιγμής!
soulkeeper4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο you που τηλεφώνησα και ζήτησα την τιμή αυτή μου την έδωσαν και την στέλνουν και αντικαταβολη χωρίς χρέωση μεταφορικών Sent from my iPhone using Insomnia παντως στο σαιτ τους δεν την εχει καν σαν μοντελο...
pOLoS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Στο you που τηλεφώνησα και ζήτησα την τιμή αυτή μου την έδωσαν και την στέλνουν και αντικαταβολη χωρίς χρέωση μεταφορικών Sent from my iPhone using Insomnia μπράβο το you , κάνει και τέτοια κόλπα
lagoudakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 και εμενα ηρθε χτες...δεν την εχω ανοιξει ακομα γιατι εχω κατι τρεχαλες
agligoros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 παντως στο σαιτ τους δεν την εχει καν σαν μοντελο... πριν 3-4 μέρες που έψαχνα τις είχαν..και την 2312 και την 2412 210€-260€ αντίστοιχα. edit: τυχερακηδες Αθηναίοι..εμείς εδώ ακόμα περιμένουμε
kanesaxo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπω παραπονιούνται αρκετοί απο επαρχία για το θέμα των μεταφορικών... Δεν έχει δυνατότητα αποστολής η msystems με μεταφορική; Εγώ είχα πάρει την δική μου Dell,σχεδόν μόλις κυκλοφόρησε (πολύ ακριβότερη) και έτυχε να τη παρω απο mgmanager (παρόλο που ήθελα απο msystems). Το θετικό του mgmanager ήταν αποστολη με μεταφορική (σε 2 ημερες ήλθε) με μολις 5ε και 6 άτοκες δόσεις. Οπότε για το θέμα των μεταφορικών σε επαρχία, θα πρέπει η msystems να το ξανασκεφθεί. Υπάρχουν πολλά πελατάκια. Μόνο 5-6 σε αυτό το τοπικ για ένα μόλις προϊόν!
agligoros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Βλέπω παραπονιούνται αρκετοί απο επαρχία για το θέμα των μεταφορικών... Δεν έχει δυνατότητα αποστολής η msystems με μεταφορική; Εγώ είχα πάρει την δική μου Dell,σχεδόν μόλις κυκλοφόρησε (πολύ ακριβότερη) και έτυχε να τη παρω απο mgmanager (παρόλο που ήθελα απο msystems). Το θετικό του mgmanager ήταν αποστολη με μεταφορική (σε 2 ημερες ήλθε) με μολις 5ε και 6 άτοκες δόσεις. Οπότε για το θέμα των μεταφορικών σε επαρχία, θα πρέπει η msystems να το ξανασκεφθεί. Υπάρχουν πολλά πελατάκια. Μόνο 5-6 σε αυτό το τοπικ για ένα μόλις προϊόν! έχει μεταφορική.με αυτήν την περιμένω(στα 5€-10€ μου ειπαν το κοστος) κατάθεση στην τράπεζα και τη στέλνουν την επομένη..δλδ πάμε το 3ημερο αναμονή.
scullyist Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μεταφορική msystem, 3.90Ε είχε βγει (για την 2311h πριν κανα 10μηνο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα