kliro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 :shock: 30????!!!!????? Γιαυτό δεν το έβλεπα το απέρριπτε το μάτι μου κατευθείαν! Γαμώτο δεν έχω πιστωτική! Εκείνο το γκομενάκι δίκιο είχε που έβγαζε κάρτες και την δούλευα από μέσα μου.. - Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις καμιά επείγουσα αγορά..να μην έχεις μια πιστωτική?!?! Χάνω την ψυχραιμία μου.....
agligoros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 :shock: 30????!!!!????? Γιαυτό δεν το έβλεπα το απέρριπτε το μάτι μου κατευθείαν! χαχα είναι υπερβολικά όντως όσοι είστε αθηνα σας συμφέρει να πάτε από το κατάστημα να το πάρετε οι υπόλοιποι,μόνο κατάθεση..αλλιώς δε συμφέρει
kliro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Πριν λιγο καιρο ειχε ξαναβγαλει την ιδια προσφορα την οποια και αγορασα...Με προβληματιζαν κ εμενα τα μεταφορικα αλλα τελικα προτιμισα απλη μεταφορικη και σε 2-3 μερες την ειχα παραλαβει και δ ειχα κανενα απολυτως θεμα με την καθεση...Η οθονη με εχει βολεψει πολυ... τι εννοείς απλή μεταφορική? υπάρχει διαφορά στη χρέωση? Τελικά έγινε η παραγγελία! Ας ελπίζω οτι πρόλαβα κανενα κομμάτι!
Vaggos02 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σκέφτομαι να παω Δευτέρα να την πάρω απ το μαγαζί αλλά θα μεταφέρεται στο Μετρό; Έχει κανείς τις διαστάσεις του κουτιού;
dreaming123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Βάγγο σίγουρα θα μεταφέρεται!!! Εγω μετέφερα παλαιότερα δορυφορικό πιάτο 1,20....xaxaxa
agligoros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Σκέφτομαι να παω Δευτέρα να την πάρω απ το μαγαζί αλλά θα μεταφέρεται στο Μετρό; Έχει κανείς τις διαστάσεις του κουτιού; 7.5 κιλα ειναι το κουτι διαστασεις δεν μπορω να βρω,αλλα πιστευω μεταφερετε ευκολα
Vaggos02 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Θα τους στείλω ένα mail τότε να το βρούν Δευτέρα πρωί. Δε θέλω να τους αφήσω σε εκκρεμότητα την παραγγελία 15 μέρες. Δεν μου φταίνε σε τίποτα...
kliro Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Θα τους στείλω ένα mail τότε να το βρούν Δευτέρα πρωί. Δε θέλω να τους αφήσω σε εκκρεμότητα την παραγγελία 15 μέρες. Δεν μου φταίνε σε τίποτα... ισχύει κρίμα είναι..
kage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 χαχα είναι υπερβολικά όντως όσοι είστε αθηνα σας συμφέρει να πάτε από το κατάστημα να το πάρετε οι υπόλοιποι,μόνο κατάθεση..αλλιώς δε συμφέρει οσοι ειναι στην αθηνα την φερνουν σπιτι σου δωρεαν και πληρωνεις επιτοπου μετρητα... http://www.msystems.gr/index.php?page=6#1 ------------- revision A02 ελπιζω να μην ξεστοκαρουν καμμια παλιοτερη και γραφουν last version Just exchanged my A00 for an A02 that has WAY better uniformity and less backlight bleed.
lagoudakis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μολις την εριξα την παραγγελια...να δουμε
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Βάγγο σίγουρα θα μεταφέρεται!!! Εγω μετέφερα παλαιότερα δορυφορικό πιάτο 1,20....xaxaxa Εγω με το 1.80 ειδα και επαθα, δεμενο σε σχαρα σε ΙΧ αυτοκινητο χερι εξω απο το παραθυρο κλπ!! Ηταν και 8-9 χιλιομετρα αποσταση. Φυσουσε κι ολας εκεινη την αξεχαστη μερα... Τι μου θυμησες, να σαι καλα!
zacharis1955 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εγω με το 1.80 ειδα και επαθα, δεμενο σε σχαρα σε ΙΧ αυτοκινητο χερι εξω απο το παραθυρο κλπ!! Ηταν και 8-9 χιλιομετρα αποσταση. Φυσουσε κι ολας εκεινη την αξεχαστη μερα... Τι μου θυμησες, να σαι καλα! Και εγώ το ίδιο: Parabolic Dish Antenna 1.80 m Κάτω Πατήσια -> Νέο Φάληρο... Με τον ηλεκτρικό... Oπότε με 24άρα οθόνη θα κολώσουμε?
lazarakos2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως σήμερα πρωί πρωί ήρθε το email & sms επιβεβαίωσης παραλαβής για αύριο μετά τη 13:00 . Στο mail δεν αναφέρεται η νέα τιμή, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα θέμα.
kage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) ηρθε.ολα οκ στην τιμη της προσφορας.περνουν τηλ.πριν την φερουν... απο 19 σε 24" μου φαινετε Υπερβολικα μεγαλη για χρηση ινετ σε ταινιες και games ok. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2012 από kage
starconvict Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Ας μας πουν οι τυχεροί που παρέλαβαν είναι τελικά το μοντέλο [Revision A02] που διαφημίζουν ή είναι κάποιο παλιότερο που ξεστόκαραν? PS.Εγώ λόγω δουλειάς παραλαμβάνω αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα