Προς το περιεχόμενο

Dell U2412M Απο Msystems(fb offer) στα 215ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο ειχε ξαναβγαλει την ιδια προσφορα την οποια και αγορασα...Με προβληματιζαν κ εμενα τα μεταφορικα αλλα τελικα προτιμισα απλη μεταφορικη και σε 2-3 μερες την ειχα παραλαβει και δ ειχα κανενα απολυτως θεμα με την καθεση...Η οθονη με εχει βολεψει πολυ...

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο ειχε ξαναβγαλει την ιδια προσφορα την οποια και αγορασα...Με προβληματιζαν κ εμενα τα μεταφορικα αλλα τελικα προτιμισα απλη μεταφορικη και σε 2-3 μερες την ειχα παραλαβει και δ ειχα κανενα απολυτως θεμα με την καθεση...Η οθονη με εχει βολεψει πολυ...

πόσο βγήκαν τα μεταφορικά φίλε μου?έμενα μου παν 5-10€

Δημοσ.

πόσο βγήκαν τα μεταφορικά φίλε μου?έμενα μου παν 5-10€

Εμενα μου βγηκαν 5€.(ηταν η αιτια να παω για πρωτη φορα σε τραπεζα,απιστευτη εμπειρια :P )

Δημοσ.

Εμένα, όπως και όλους όσους την πήραν, με πήραν χτές τηλέφωνο για επιβεβαίωση κλπ. Τους ρώτησα αν θα παραδοθούν τη Δευτέρα εντός Αθηνών, επειδή μετά τη Δευτέρα θα λείψω για τουλάχιστον 10 μέρες, και μου είπαν ότι θα μου ξανατηλεφωνήσουν για να συνεννοηθούμε. Από χτές το πρωί ακόμα περιμένω... Τους τηλεφώνησα εγώ το απόγευμα και δεν τη σήκωναν (μια φορά στις 4 και μια φορά στις 6).

Μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε σαν συμπεριφορά, αλλά θέλω να πιστεύω πως κάτι έτυχε και δε μπόρεσαν να είναι συνεπείς. Θα δούμε...

Δημοσ.

...Τους τηλεφώνησα εγώ το απόγευμα και δεν τη σήκωναν (μια φορά στις 4 και μια φορά στις 6)...

Tο ωράριο του καταστήματος είναι:

Δευτέρα και Τετάρτη απο 9:30π.μ.- 16:00μ.μ.

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή απο 9:30π.μ.- 20:00μ.μ.

Σάββατο απο 9:30π.μ. - 15:00μ.μ.

Οπότε όταν τους τηλεφώνησες είχαν ήδη κλείσει...

Δημοσ.

Οπότε άργησα μισή ώρα το μεσημέρι, άρα δικό μου λάθος. Υπέθεσα ότι θα είναι ως τις 8.

Καλά το φαντάστηκα ότι κάτι έγινε και δεν το φταίνε οι άνθρωποι!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Εμένα, όπως και όλους όσους την πήραν, με πήραν χτές τηλέφωνο για επιβεβαίωση κλπ. Τους ρώτησα αν θα παραδοθούν τη Δευτέρα εντός Αθηνών, επειδή μετά τη Δευτέρα θα λείψω για τουλάχιστον 10 μέρες, και μου είπαν ότι θα μου ξανατηλεφωνήσουν για να συνεννοηθούμε. Από χτές το πρωί ακόμα περιμένω... Τους τηλεφώνησα εγώ το απόγευμα και δεν τη σήκωναν (μια φορά στις 4 και μια φορά στις 6).

Μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε σαν συμπεριφορά, αλλά θέλω να πιστεύω πως κάτι έτυχε και δε μπόρεσαν να είναι συνεπείς. Θα δούμε...

σε μένα δεν πήραν τελεφωνο...είπαν όμως στο μαιλ που τους είχα στείλει ποιο μπροστά ,ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου τη δεύτερα που θα είναι ενεργή η προσφορά..

μπορεί να είχαν κλείσει 4:00 επειδή ήταν Σάββατο

Δημοσ.

Πωπωπω ε ρε και να είχα 200€ διαθέσιμα. :wub:

Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω ξεμείνει εδώ και κάτι χρόνια με μία Samsung SyncMaster 710N.

Δημοσ.

σε μένα δεν πήραν τελεφωνο...είπαν όμως στο μαιλ που τους είχα στείλει ποιο μπροστά ,ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου τη δεύτερα που θα είναι ενεργή η προσφορά..

Και σε μένα αυτό είπαν...

Δημοσ.

με αντικαταβολή θέλω να πλερώσω....

τράπεζες και κάρτες...δεν είναι του τύπου μου.

τον μπουλο πήρα.. :mrgreen:

δέχονται με αντικαταβολή? δεν νομίζω.. δεν υπάρχει στους τρόπους πληρωμής στο σιτε της εταιρείας.

Δημοσ.

δέχονται με αντικαταβολή? δεν νομίζω.. δεν υπάρχει στους τρόπους πληρωμής στο σιτε της εταιρείας.

δέχονται φίλε μου

άλλα σε μένα που είμαι από επαρχία μου εβγαινε +30€...

Δημοσ.

Δέχονται όλους τους τρόπους πληρωμής κατόπιν συνεννόησης...

Η αποστολή όμως στην επαρχία με αντικαταβολή είναι σχετικά ακριβή γιατί την κάνουν μόνο με courier και όχι με ΕΛΤΑ...

Δημοσ.

Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 3 € με ΦΠΑ

Δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας με courier μέσω web (tracking order), απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.acscourier.gr/

Μπερδεύτικα με τις χρεώσεις των μεταφορικών καθώς και με την παραγγελία μέσω του σιτε.

Δεν έχει αντικαταβολή.

Γνωρίζει κανένας τι χρεώσεις παίζουν.

agligoros πως σου βγαίνουν τα μεταφορικά +30Ε?????

Δημοσ.

Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 3 € με ΦΠΑ

Δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.

Για να παρακολουθήσετε την αποστολή της παραγγελίας σας με courier μέσω web (tracking order), απλά τοποθετείτε τον αριθμό αποστολής που σας ενημερώσαμε μέσω email εδώ: http://www.acscourier.gr/

Μπερδεύτικα με τις χρεώσεις των μεταφορικών καθώς και με την παραγγελία μέσω του σιτε.

Δεν έχει αντικαταβολή.

Γνωρίζει κανένας τι χρεώσεις παίζουν.

agligoros πως σου βγαίνουν τα μεταφορικά +30Ε?????

το γράφει από κάτω

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12706

Ενδεικτικά μεταφορικά

Για Αττική: Δωρεάν μεταφορικά

Επαρχία & νησιά 30,00€ με ΦΠΑ (μεταφορικά & αντικαταβολή με ACS)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...