vviolent Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ερώτηση: Κι εμείς που για τον άλφα ή βήτα ή γάμα ή δέλτα λόγο δεν θέλουμε να έχουμε παρτίδες με το fakebook και το φακέλωμα που ιφίσταται δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος στο αλισβερίσι για το μόνιτορ με κάποιο άλλο τρόπο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 όλο και κάποιος γνωστός, φίλος ή συγγενής θα έχει account...
Vaggos02 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Έριξα κι εγώ την παραγγελία μου, δεν άντεξα!
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ποιο facebook ρε παιδιά??? εγώ έδωκα παραγγελιά με αυτόν τον κωδικό- FBU2412M. πείτε μου ότι θέλει να έχω και προσωποβιβλιον? θα πέσει ακερο μάλλον..μ@μω τα σοσιαλνετγουρκ
vviolent Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Οι απο πάνω μου, για που η παραγγελιά βρε παιδιά? Για το ζειμπέκικο της Ευδοκίας? Ερώτηση 2: Μπορώ να κάνω κράτηση με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα? Κι αν ναι, μπορώ να στείλω άλλον να το πάρει αντί εμού? Είμαι από επαρχία και κάθε άλλη περίπτωση είναι ασύμφορη οικονομικά.
Vaggos02 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα αν πάει άλλος. Στην τελική πάρτους ένα τηλέφωνο και πες το και το, σημειώστε το!
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Οι απο πάνω μου, για που η παραγγελιά βρε παιδιά? Για το ζειμπέκικο της Ευδοκίας? Ερώτηση 2: Μπορώ να κάνω κράτηση με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα? Κι αν ναι, μπορώ να στείλω άλλον να το πάρει αντί εμού? Είμαι από επαρχία και κάθε άλλη περίπτωση είναι ασύμφορη οικονομικά. και γω από επαρχία είμαι κ προτίμησα τη μέθοδο της πληρωμής με κατάθεση και τα μεταφορικά βγαίνουν 5-10€. έτσι μου παν στο email άλλα δεν ξέρω τη γίνετε με αυτό το φαησμπουκ???θέλει να έχουμε λογαριασμό για να ισχύσει η προσφορά?
Vaggos02 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως βλέπω μικρή διαθεσιμότητα κλπ. Ελπίζω να φτάσουν για όλους... Λίγα αξιοπρεπή μαγαζιά έχουν απομείνει (το Msystems είναι ένα απ αυτά για μένα), ας μην πέσουν κι αυτά στο επίπεδο των υπολοίπων.
billstamaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εμενα στο επιβεβαιωτικο γτ μου ηρθε τιμη 257 ενω εβαλα στα σχολια των κωδικο ??
Vaggos02 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 "Μπορείτε να κάνετε την παραγγέλια αλλά θα εκτελεστεί απο Δευτέρα που θα ξεκινήσει η προσφορά" Αυτό ακριβώς γράφουν στο ΦΒ.
skipper+ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) για την 24" λέμε ομορφάντρα I know αδερφέ και κάνω αντιπαραβολή τις γενικότερες τιμές του καταστήματος. Γι αυτό έδωσα και link από την 23αρα που αγόρασα (και έχω προσωπική, πρόσφατη άποψη)... σε απλά Ελληνικά η προσφορά είναι όντως προσφορά-κελεπούρι ή απλά σας/μας δουλεύουν και απαιτεί λίγο παραπάνω ψάξιμο η κατάσταση; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2012 από skipper+
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 I know αδερφέ και κάνω αντιπαραβολή τις γενικότερες τιμές του καταστήματος. Γι αυτό έδωσα και link από την 23αρα που αγόρασα (και έχω προσωπική, πρόσφατη άποψη)... σε απλά Ελληνικά η προσφορά είναι όντως προσφορά-κελεπούρι ή απλά σας/μας δουλεύουν και απαιτεί λίγο παραπάνω ψάξιμο η κατάσταση; @ tresh Η τιμή-προσφορά είναι καλή αλλά αυτόματα και η φυσιολογική τιμή πώλησης της οθόνης. προσφορά δε τη λες και δεν είναι..η ποιο φθηνή στο skroutz έχει 230€,15€ πάνω.
vviolent Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 εμενα στο επιβεβαιωτικο γτ μου ηρθε τιμη 257 ενω εβαλα στα σχολια των κωδικο ?? Γιατί προφανώς ήθελε like στο fakebook πρώτα
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί προφανώς ήθελα like στο fakebook πρώτα φίλε μη μας μπερδεύεις δεν είναι μουλτιραμα εδώ από δευτέρα είπε θα ισχύει.
Ntinaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά sorry αλλά μου φαίνεται ακριβή, ειδικά από τη στιγμή που συνεργάζονται με την Dell. Εγώ την Dell U2312HM Ultrasharp την πήρα 188 ευρώ. κι εγω την ειχα παρει την 2311h τσαμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα