Προς το περιεχόμενο

Dell U2412M Απο Msystems(fb offer) στα 215ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση:

Κι εμείς που για τον άλφα ή βήτα ή γάμα ή δέλτα λόγο δεν θέλουμε να έχουμε παρτίδες με το fakebook και το φακέλωμα που ιφίσταται δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος στο αλισβερίσι για το μόνιτορ με κάποιο άλλο τρόπο?

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιο facebook ρε παιδιά???

εγώ έδωκα παραγγελιά με αυτόν τον κωδικό- FBU2412M.

πείτε μου ότι θέλει να έχω και προσωποβιβλιον?

θα πέσει ακερο μάλλον..μ@μω τα σοσιαλνετγουρκ

Δημοσ.

Οι απο πάνω μου, για που η παραγγελιά βρε παιδιά? Για το ζειμπέκικο της Ευδοκίας? :P

Ερώτηση 2:

Μπορώ να κάνω κράτηση με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα? Κι αν ναι, μπορώ να στείλω άλλον να το πάρει αντί εμού? Είμαι από επαρχία και κάθε άλλη περίπτωση είναι ασύμφορη οικονομικά.

Δημοσ.

Οι απο πάνω μου, για που η παραγγελιά βρε παιδιά? Για το ζειμπέκικο της Ευδοκίας? :P

Ερώτηση 2:

Μπορώ να κάνω κράτηση με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα? Κι αν ναι, μπορώ να στείλω άλλον να το πάρει αντί εμού? Είμαι από επαρχία και κάθε άλλη περίπτωση είναι ασύμφορη οικονομικά.

και γω από επαρχία είμαι κ προτίμησα τη μέθοδο της πληρωμής με κατάθεση και τα μεταφορικά βγαίνουν 5-10€. έτσι μου παν στο email

άλλα δεν ξέρω τη γίνετε με αυτό το φαησμπουκ???θέλει να έχουμε λογαριασμό για να ισχύσει η προσφορά?

Δημοσ.

Πάντως βλέπω μικρή διαθεσιμότητα κλπ. Ελπίζω να φτάσουν για όλους... Λίγα αξιοπρεπή μαγαζιά έχουν απομείνει (το Msystems είναι ένα απ αυτά για μένα), ας μην πέσουν κι αυτά στο επίπεδο των υπολοίπων.

Δημοσ.

"Μπορείτε να κάνετε την παραγγέλια αλλά θα εκτελεστεί απο Δευτέρα που θα ξεκινήσει η προσφορά"

Αυτό ακριβώς γράφουν στο ΦΒ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για την 24" λέμε ομορφάντρα

:-D

I know αδερφέ και κάνω αντιπαραβολή τις γενικότερες τιμές του καταστήματος. Γι αυτό έδωσα και link από την 23αρα που αγόρασα (και έχω προσωπική, πρόσφατη άποψη)... σε απλά Ελληνικά η προσφορά είναι όντως προσφορά-κελεπούρι ή απλά σας/μας δουλεύουν και απαιτεί λίγο παραπάνω ψάξιμο η κατάσταση;

Επεξ/σία από skipper+
Δημοσ.

I know αδερφέ και κάνω αντιπαραβολή τις γενικότερες τιμές του καταστήματος. Γι αυτό έδωσα και link από την 23αρα που αγόρασα (και έχω προσωπική, πρόσφατη άποψη)... σε απλά Ελληνικά η προσφορά είναι όντως προσφορά-κελεπούρι ή απλά σας/μας δουλεύουν και απαιτεί λίγο παραπάνω ψάξιμο η κατάσταση;

@ tresh Η τιμή-προσφορά είναι καλή αλλά αυτόματα και η φυσιολογική τιμή πώλησης της οθόνης.

προσφορά δε τη λες και δεν είναι..η ποιο φθηνή στο skroutz έχει 230€,15€ πάνω.

Δημοσ.

Γιατί προφανώς ήθελα like στο fakebook πρώτα

φίλε μη μας μπερδεύεις

δεν είναι μουλτιραμα εδώ :lol:

από δευτέρα είπε θα ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...