agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Εγω νομιζα οτι απλα εχεις αλλεργια στις τραπεζες.Αν οντως ψαχνεις για οθονη μη το σκεφτεσαι ουτε λεπτο(Msystems = εγγυηση) ... ο ποιητης εννοει οτι τρωγεται να την αγορασει λογω τιμης αν και δε του χρειαζεται αμεσα Στο τελος θα με κατηγορησουν οτι δουλευω στο μαγαζι ¨, να ειστε καλα ρε παιδια για τα + και τ αστερια , θα τους στειλω να με κανουν καλυτερη τιμη για την διαφημιση αλλεργία έχω φίλε,πραγματικά άλλον θα στείλω να τα καταθέσει.χιχχι κανονικά πρέπει να κάνουμε μαζική παραγγελιά για να μας κόψει κάτι ακόμα ποιητή μη τρως τζάμπα τα λεφτά σου..άσε να δούμε αν έχει απόθεμα (που λέει ότι έχει) και μετά ορμά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 είχαν προσπαθήσει κάποιοι για μαζική παραγγελία παλιότερα με προσφορές από κάμποσα μαγαζιά, η μείωση στη τιμή δεν ήταν αξιόλογη...
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 είχαν προσπαθήσει κάποιοι για μαζική παραγγελία παλιότερα με προσφορές από κάμποσα μαγαζιά, η μείωση στη τιμή δεν ήταν αξιόλογη... καλά άμα είναι για 5€ εννοείτε πως δεν αξίζει -αν ήταν μαζική παραγγελία μπορεί να μας έλεγε δωρεάν μεταφορικά..και να την έβγαζα καθαρή αχαχχ- πλάκα κάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 αν είναι για τα μεταφορικά βρες 2-3 άλλους, κάντε μια παραγγελία και μοιραστείτε τα
pOLoS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 πολύ καλή τιμή αλλά μόνο για όσους είναι Αθήνα
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 πολύ καλή τιμή αλλά μόνο για όσους είναι Αθήνα εγώ θα κάνω κατάθεση γιατί το μαγαζί είναι έμπιστο..και βγαίνει στα +10€ υ.γ πρώτη φορά χρησιμοποιώ αυτή τη μέθοδο πλερωμής
Vaggos02 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί μας βάζετε σε διαόλους ρε παιδιά; Βασανιζόμαστε κάθε φορά που βγαίνει dell οθόνη σε προσφορά!
skipper+ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά sorry αλλά μου φαίνεται ακριβή, ειδικά από τη στιγμή που συνεργάζονται με την Dell. Εγώ την Dell U2312HM Ultrasharp την πήρα 188 ευρώ.
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά sorry αλλά μου φαίνεται ακριβή, ειδικά από τη στιγμή που συνεργάζονται με την Dell. Εγώ την Dell U2312HM Ultrasharp την πήρα 188 ευρώ. για την 24" λέμε ομορφάντρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά sorry αλλά μου φαίνεται ακριβή, ειδικά από τη στιγμή που συνεργάζονται με την Dell. Εγώ την Dell U2312HM Ultrasharp την πήρα 188 ευρώ. εννοείς τα 259? γιατί τα 215 δεν είναι και πολλά για την 2412Μ...
starconvict Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Συγνώμη αλλά που την είδατε την προσφορά αυτή και εγώ δεν μπορώ να τη δω πουθενά?
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Συγνώμη αλλά που την είδατε την προσφορά αυτή και εγώ δεν μπορώ να τη δω πουθενά? στο multirama..πλάκα κάνω από δευτέρα θα ισχύει κοιτά στην πρώτη σελίδα
starconvict Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το βρήκα τελικά στο facebook . Έχετε δίκιο. Από δευτέρα λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα