Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Νταξει μπορει να εκφραστηκα καπως υπερβολικα αλλα μπαινω και εγω να δω τι παιζει και βρισκομαι στο Group του Μαμαλακη εκει αρχισα να φορτωνω Και με το πριξιμο που εχω φαει με Pms του στυλ ψηφισε με σε αυτον τον διαγωνισμο να κερδισω μια μασκαρα,εδω να κερδισω μια ελευθερη εισοδο στο κουτουκι του Νικολα και ψηφισε ΠΑΣΟΚ για την σωτηρια της χωρας και Χ.Α. να ξεβρωμισει ο τοπος...λιγο θελει ο ανθρωπος;! Παντως αν ηθελαν να κανουν μια προωθητικη ενεργεια για τους πελατες ή για νεους αυτος ειναι ισως ο χειροτερος τροπος πολλες διαδικασιες και ο κοσμος βαριεται εστω να κανει κλικ
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά.. κατ αρχας ειναι εταιρία .. κοιτάει να προωθηθεί. Αυτό θα θέλαμε ολοι για την επιχειρηση μας, να προωθειτε οσο το δυνατον περισσοτερο. Κατα δευτερον, οποιος θελει συμμετεχει. Ναι ειναι διαγωνισμος με σπαμ στις επαφες σου, αν θες να το κερδισεις, γιατι δινεται εμπορευμα αξιας 600 € ... αν ηταν πράγματα των 50€ δεν θα ασχολουταν κανεις.. και δεν θα υπηρχε και σπαμ. Οποτε μια το ενα μια το αλλο.. ιδια πραγματα ειναι Μπράβο στο κατάστημα πάντως γιατί σε τέτοιες μέρες μπορεί και διοργανωνει τέτοιους διαγωνισμούς, εμβελειας Πλαισιου, Multirama. Public κλπ.. P.S Εγω έβαλα μια φωτο με μπυρες αν θέλετε να με ψηφήσετε.. χαχαχα
labman Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ναι ενταξει τωρα.εχει βρωμισει ολο το διαδικτυο και η τηλεοραση απο "διαγωνισμους" με δωρα ipad,iphone κλπ. αλλοι γινονται στο διαδικτυο για να ανεβει το rankin του site τους και αλλη για διαφημιση. στην τηλεοραση για τα γκαφρα ανα λεπτο κλησης ή μυνηματος. αν περιμενει καποιος να κερδισει κατι μαλλον δεν ειναι κατοικος Ελλάδος.
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εμένα φίλε μου δεν με έχει χαλάσει πάντως.. έχω κερδίσει από διαγωνισμό της Msystems.. Και μάλιστα "τον είχα πιει" για κάποια "Like".. είχα 2500 η 1η ειχε 3000.. δεν κλαίγομαι όμως.. "παίζεις" -κερδίζεις ή χάνεις.. ή απλά παρατηρείς.. Μάλιστα είμαι fan του καταστήματος, εγώ και φίλοι μου πλέον.. προτιμώ όποτε ψωνίζω κάτι να τα σκάω εκεί, σε κάτι οικογενειακό πάρα στις μεγάλες αλυσίδες.. για πολλούς και διάφορους λόγους. Και τώρα με επιβεβαιώνει με τέτοιους διαγωνισμούς... Δεν έχετε βαρεθεί να κράζετε όταν κάνει κάποιος μια καλή κίνηση? Αντί να επιβραβευσετε... Κλασσικοι Έλληνες...
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ναι ενταξει τωρα.εχει βρωμισει ολο το διαδικτυο και η τηλεοραση απο "διαγωνισμους" με δωρα ipad,iphone κλπ. αλλοι γινονται στο διαδικτυο για να ανεβει το rankin του site τους και αλλη για διαφημιση. στην τηλεοραση για τα γκαφρα ανα λεπτο κλησης ή μυνηματος. αν περιμενει καποιος να κερδισει κατι μαλλον δεν ειναι κατοικος Ελλάδος. υπαρχει μια μικρη διαφορα,οι διαγωνισμοι που περιγραφεις ειναι μουφα. και τις περισσοτερες φορες κοστιζουν και σε ευρω για να παρεις μερος (πχ στειλε 400 sms) αυτος ειναι και τσαμπα,και εχει εγγυημενο δωρο στον νικητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα