MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 300Χ215=64500Ε Που το περιεργο/παραξενο/εντυπωσιακο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εντυπωσιακο Aυτο το νουμερο οπως το υπολογισες λεγεται τζιρος, δεν ειναι πχ κερδος. Αν αυτο ειναι εντυπωσιακο, το 1.000.000€ που εφυγε εξω με μια κινηση τι ειναι; Το οτι μας ειπαν (1-2 μερες πριν αποκαλυφθει το ονομα), οτι εκεινη μονο την ημερομηνια λεει ειχαν γινει 4 (ή 5; ) κινησεις του ενος εκατομμυριου και εψαχναν ποιος απο τους 4-5 ηταν βουλευτης τι ειναι!;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εντυπωσιακο Που να δεις ποσο εντυπωσιακο ειναι ποσα απο αυτα τα 64500 μενουν στο καταστημα πωλησης. Σιγουρα ο αριθμος ειναι 4ψηφιος και μαλιστα οχι μεγαλος.
fonzi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Για να μην ψάχνω όλα τα μηνύματα, φίλος ενδιαφέρεται και με ρωτάει τώρα αν μπορεί να την πάρει με δόσεις και πόσο θα βγει έτσι. Μετρητό δεν παίζει...
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν παιρνει ενα τηλεφωνο να ρωτησει ωστε να ειναι και σιγουρος γι αυτο που θα ακουσει;
fonzi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γιατι δεν παιρνει ενα τηλεφωνο να ρωτησει ωστε να ειναι και σιγουρος γι αυτο που θα ακουσει; σύμφωνοι, αλλά μήπως ξέρει κάποιος περίπου τι παίζει διότι τώρα την ψάχνει τη δουλειά. Του κάηκε η δική του. Μην ψάχνεται όλη νύχτα γι άλλη αν βολεύεται κάπως με δόσεις η δουλειά...
barca10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Την παρέλαβα και γω σήμερα. Σήμερα το πρωί πλήρωσα, το μεσημέρι μου την έφεραν! Δεν είχα ξαναγοράσει από msystems. Περιττά τα λόγια για την οθόνη...
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλό μήνα! Διαγωνισμός στο Facebook απο την Msystems για 3 Dell U2412m , go go http://www.facebook.com/groups/190731640997518/
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλό μήνα! Διαγωνισμός στο Facebook απο την Msystems για 3 Dell U2412m , go go http://www.facebook....90731640997518/ Ανεβαστε φωτο και αν σας κανουν πανω απο 100000000 likes τοτε θα κερδισετε χαχαχαχαχα Sorry αλλα αυτο μονο διαγωνισμος δεν ειναι οπως εκανα like για να δω τι παιζε ξε-like με την μια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ανεβαστε φωτο και αν σας κανουν πανω απο 100000000 likes τοτε θα κερδισετε χαχαχαχαχα Sorry αλλα αυτο μονο διαγωνισμος δεν ειναι οπως εκανα like για να δω τι παιζε ξε-like με την μια Εγω παλι δεν καταλαβα που ακριβως σκαλωσες και πως ακριβως προκυπτει το "μοο διαγωνισμος δεν ειναι αυτο"... Μια χαρα διαγωνισμο τον βρισκω και μπραβο στην msystems για τα ποιοτικα δωρα που θα δωσει. Καταλαβαινω οτι καποιοι θελουν πατωντας like να παιρνουν και αυτοματη συμμετοχη χωρις πολλα-πολλα, αλλα τι να κανουμε οποιος δεν επιθυμει δεν συμετεχει! Το να κραζουμε την εταιρεια για την επιλογη της να δωσεις δωρο 3 οθονες ομως, ειναι απο ακυρο εως ακυρο.
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εκραξα τον "διαγωνισμο" και οχι την εταιρια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ αλλωστε ειμαι και εγω ενας ευχαριστημενος πελατης της. Δεν κυνηγαω διαγωνισμους ουτε εχω τις απειρες ωρες και να μπω στο τριπακι να spammarω τις επαφες μου στο FB για να να κανουν like στην φωτο απλα να παω σε εναν διαγωνισμο μεσω ενος τριτου Group στο Fb ηταν το πρωτο Strike και το δευτερο ειναι οτι δεν ειναι αντικειμενικος,(μπορω ευκολα να μπω σε μια λιστα με ατομα που "αλληλοβοηθιουνται" για τετοιους διαγωνισμους και ας εχω ανεβασει ενα χαλίκι στην αυλη μου ) Εγω παλι δεν καταλαβα το δικο σου προβλημα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ειδες να εχω κανενα προβλημα? Εσυ εμφανιστηκες στραβωμενος απο το διαγωνισμο και απλως ρωτησα τι σε ενοχλησε και τι κακο βρηκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα