MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Νομίζω ότι η υπογραφή του καθενός είναι το μόνο στοιχείο γι'αυτον που πάντα ισχύει.. κάτι σαν ταυτότητα αν καταφέρεις να την αποκωδικοποιήσεις θα γνωρίζεις περισσότερο τον χαρακτήρα του από το αν έχετε πιει έναν καφέ μαζί..
panosno1com Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) ειχα και τωρα ξαναέχω μια εκφραση που μ αρεσει,την "you never know what you can do untill you try" ..Επισης εχω τα χαρακτηριστικα του pc απλα σε περιπτωση που χρειαστουν σε καποιο ποστ ή τοπικ ειτε αν καποιος συνφορουμιτης ή meeting insomnia buddy θελησει να με ρωτησει κατι.. επισης πολυ ομορφη η περιγραφη σου για το δισκοπωλειο! Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2012 από panosno1com
ioannis8558 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 καλησπερα, αντιμετωπιζω το εξης θεματακι.. προσπαθω να βαλω κανονικη αριστερη στοιχιση στην υπογραφη μου και παρολο που στο preview το μετατρεπει κανονικα... οταν παταω save εχει παλι δεξια στοιχιση.. :-/ ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 @^: Lucky guess. Μάρκαρε την υπογραφή σου με το mouse και μετά πάτα το κουμπάκι της αριστερής στοίχισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα