Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και συ.. όντως θεωρείς ότι είσαι μια χαζή μαϊμου; γιατί :-P

τί λιγομίλητα αγόρια..

αναρωτιάμαι αν πηγαίνατε στον ψυχολόγο τι 8α του λέγατε; μάλλον τίποτα... ή μάλλον δε θα πηγαίνατε ποτέ σε ψυχολόγο, ακριβώς επειδή θα πρεπε να ανοίξετε το κουτί της πανδώρας...

τί περίεργα όντα οι άντρες.. ακόμα δεν έχω καταλάβει αν δε μιλάνε ή αν δε σκέφτονται

φαντασου δυο γυναικες σε ενα τραπεζι να μιλανε και να χαχανιζουνε

φαντασου τωρα το ιδιο με αντρες

1329386601387.gif

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η υπογραφη μου αλλαζει καθε 5 δευτερα και συνηθως εχει να κανει με τι φαση περναω.θα εγραφα χαρακτηριστικα απο το pc αλλα δυστυχως ειναι παλιο και.. ντρεπομαι αμα του κανω ολικη αναβαθμιση καποια στιγμη θα τα βαλω στην υπογραφη περήφανα! :mrgreen:

το μονο που μενει ανέπαφο ειναι η πρωτη φραση.νομιζω δεν χρειαζετε επεξήγηση.

Δημοσ.

εμένα δεν χρειάζεται εξήγηση , ειναι ξεκάθαρο

όχι δεν είναι ξεκάθαρό..

θέλω να ακούσω περισσότερα πράματα για σας που δεν είναι τόσο εμφανή...

men men men!!!

Δημοσ.

όχι δεν είναι ξεκάθαρό..

θέλω να ακούσω περισσότερα πράματα για σας που δεν είναι τόσο εμφανή...

men men men!!!

γιατι...?

Δημοσ.

εμενα απο οταν ''Η υπογραφή σας αλλάχθηκε. Παρακαλώ ενημερωθείτε για την τροποποίηση στους Όρους Χρήσης του forum σχετικά με referral links.'' και μου αφαιρεθηκε το brute μου (καπου 2 χρονια πισω), δεν εχω μπει στον κοπο να την αλλαξω :P

Δημοσ.

έλα ντε...τι σημαίνει η υπογραφή μου ;

Η ιστορία του μεγάλου Χοσέ Μαρτί εξελήχθηκε κάτω από την τυραννία ενός αρχέγονου καπιταλισμού,η επαναστατική του ποίησή του δε,έχει εμπνεύσει τις επόμενες γενειές να μην ξεχνάνε για ποιο πράγμα θα πρέπει μια μέρα να αγωνιστούνε.... αυτά...

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή πάντα κάνεις κάτι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει πως είναι και σωστό.

Είναι προφανες, αλλά όχι αυτονόητο για πολλους, οπότε το τονίζω.

Βρίσκω τις ψυχολογικές αναλύσεις/αμπελοφιλοσοφιες σου τόσο χρήσιμες και τόσο αποτελεσματικές, όσο τη νεραϊδοσκονη.

Και αναφέρεται σε όσους ανάγουν κάθε ερώτηση ή συζήτηση σε διατριβές ψυχολογικών επεκτάσεων.

Δημοσ.

η δικια μου ειναι απλη.

εκει που βαζεις την υπογραφη σου προσεχε μην εχει παπαριες και πεσεις στο λακο με τα κωλοδαχτυλα...

το αυτο και για το πουλι.

θελω να παρω ενα μπασο..δεν ξερω τπτ βεβαια απο νοτες και τα ρεστα αλλα αφου το εχω καψουρα απο πιτσιρικας λεω να το παρω τωρα που μακρυναν τα μουσια μου...

Δημοσ.

Γενικwς οι περισσότερες υπογραφές είναι χωρίς χιούμορ και ουσία.Όπως είπε κάποιος μαλακίες.Έτσι έχω σταματήσει να τις κοιτάζω.Και η δικια μου υπογραφή δεν αποτελεί εξαίρεση.Μια ανοησία.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...