Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντα διαβάζω τις υπογραφές σας...

άλλες τις βρίσκω πολύ καλές... κάποιες μάλιστα τις αντιγράφω σ'ένα χαρτί, άλλες πάλι δεν μπορώ να τις καταλάβω και αναρωτιέμαι τί σημαίνουν, τί να σημαίνουν για σας δηλαδή, όχι γενικότερα....

Η ιδέα να ανοίξω αυτό το thread μου ήρθε όταν ρώτησα κάποιον: "τι σημαίνει η υπογραφή σου... (ελεγε, κάτι του τύπου, έρχονται φευγουν, βιαστηκά.. )" και μου απαντάει "Κάτι δικά μου :-( "

Μου άρεσε πολύ η υπογραφή της eu@, αυτή που έλεγε "you never know how strong you are until being strong is your only choice"

Όταν την διαβάζω μου δίνει δύναμη.. και νομίζω πως είναι επίκαιρη με όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε προσωπικά ο καθένας μας αλλά και η Ελλάδα σε ευρύτερο επίπεδο..Ήρθε η ώρα να φανούμε δυνατοί, γιατί αυτό πλέον είναι η μόνη μας επιλογή..

Μπράβο eu@!

Τί σημαίνει λοιπόν η υπογραφή σας, για εσάς τους ίδιους, πείτε μας, τί είναι αυτό που σας εκφράζει όσο ποιο περιγραφικά γίνεται.

Η δική μου, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, κάνω το μουσικό παραγωγό (και καλά) σε ένα ιντερνετικό ράδιο.

Ήταν μια έκπληξη για μένα, όταν διάβασα την αγγελιά, διότι πάντα το είχα στο υποσυνειδητό μου, να ζήσω αυτήν την εμπειρία..

Δεν ήταν ωστόσο κάτι που κυνηγούσα, μόνο θυμάμαι που κατέβαινα τα σκαλιά της σχολής 8εάτρου και έριχνα κλεφτιές ματιές στο ραδιοφωνικό σταθμό που είχε στον πρώτο όροφο.. αλλά ως εκεί. Και δε με νοιάζει που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.. κάποιος μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός, με προοπτικές για εξέλιξη και τα σχετικά.. Για μένα είναι απλά τέλειο..

Βρίσκεται στο πατάρι ένός παλιού σκονισμένου δισκοπωλείο, με τις δίσκους ακόμα στα ράφια, μόνους και απαξιωμένους, να θυμίζουν μια άλλη εποχή, προσπαθώντας να σε κάνουν τουλάχιστον, να νοσταλγήσεις κάτι από το παρελθόν...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ είμαι μία χαζή μαϊμού και λέω μαλακίες. Εσύ που είσαι άνθρωπος όμως; Είσαι; Ε; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

Δημοσ.

περίμενα να μου πείτε κάτι παραπάνω ακόμα κι αυτοί που έχετε αγγελίες ότι πουλάτε κάτι... το στόρυ του αντικειμένου..

όσο για σένα Physics_Rulez.. έχει πολύ ψωμί η υπογραφή σου αλλά μάλλον δεν είσαι διατεθειμένος να το μοιραστείς μαζί μας... εγώ ας πουμε τη δικιά σου δεν την κατάλαβα..

κι αν και δε μ'αρέσει η ανάλυση ποιημάτων κάτι τέτοιο θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον..

Και η δικιά σου Paylidi πάλι δεν κατάλαβα, αυτά είναι που έχεις; που γουστάρεις; που σκοπευεις να πάρεις; που τί τέλος πάντων..

Δημοσ.

Εγώ είμαι μία χαζή μαϊμού και λέω μαλακίες. Εσύ που είσαι άνθρωπος όμως; Είσαι; Ε; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

και συ.. όντως θεωρείς ότι είσαι μια χαζή μαϊμου; γιατί :-P

τί λιγομίλητα αγόρια..

αναρωτιάμαι αν πηγαίνατε στον ψυχολόγο τι 8α του λέγατε; μάλλον τίποτα... ή μάλλον δε θα πηγαίνατε ποτέ σε ψυχολόγο, ακριβώς επειδή θα πρεπε να ανοίξετε το κουτί της πανδώρας...

τί περίεργα όντα οι άντρες.. ακόμα δεν έχω καταλάβει αν δε μιλάνε ή αν δε σκέφτονται

Δημοσ.

όσο για σένα Physics_Rulez.. έχει πολύ ψωμί η υπογραφή σου αλλά μάλλον δεν είσαι διατεθειμένος να το μοιραστείς μαζί μας... εγώ ας πουμε τη δικιά σου δεν την κατάλαβα..

κι αν και δε μ'αρέσει η ανάλυση ποιημάτων κάτι τέτοιο θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον..

http://www.youtube.com/watch?v=Z0IpA1OZshg

Είναι ένα τραγούδι, άρα, από κει και πέρα, το τι σημαίνει μπορεί να είναι διαφορετικό για τον καθένα.

Έπρεπε να ρωτάς στο thread "Τι σημαίνει για σένα η υπογραφή σου". :P

Δημοσ.

Και η δικιά σου Paylidi πάλι δεν κατάλαβα, αυτά είναι που έχεις; που γουστάρεις; που σκοπευεις να πάρεις; που τί τέλος πάντων..

Τα σχετικά με το forum υπάρχοντα μου ειναι αυτά :P

Δημοσ.

ποιο πουλί πετάει πιο ψηλά;

του αστροναύτη

εσυ εκεί το νου σου

στους αστροναυτες

Δημοσ.

Specs του pc για όταν πλακονόμαστε στο "PC Games" να ξέρουμε αν μπορεί ο καθένας να κράζει για γραφικά/FPS problems κλπ χωρίς να λένε οι άλλοι "το αντέχει το pc σου?"

Το i like turtles από ένα βιντεάκι με ένα παιδάκι ντυμένο ζόμπι που του παίρνουν συνέντευξη και το μόνο που απαντάει είναι "I like turtles", γιατί; Γιατί "ότι και να λες ρε μ@λ@κ@ εγώ έχω το μυαλό και την φαντασία μου εκεί που θέλω εγώ όχι εκεί που θες εσύ"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...