barman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ποσα λεφτα εχασες σε μια βδομαδα; Sent from poy eisai esy file olh mera? 50Ε εχασα. Αλλα δεν με νοιαζει κιολας γιατι οσο περνουσαν οι μερες θα εχανα παραπανω !! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ το μηχανακι ΑΥΤΗ την στιγμη. Πολλα λεφτα και πολυς θορυβος για το τιποτα. Εχει καλα γραφικα-τελεια οθονη αλλα ακριβα παιχνιδια . Δεν περνάει κρίση αυτός Sent from my iPhone using Insomnia Προς το παρων ναι δεν περναω κριση γιατι δουλευω 10ωρα Επισης δεν ειναι θεμα χρηματων ΤΟ οτι το πουλησα αλλα δεν θα γινω και ΛΑΛΑΚΑΣ να τους δινω 50Ε για ενα παιχνιδακι. Προτιμω να παρω ενα PS 3 hack και να το ΣΚΙΣΩ !
oldermania Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Γιατι γίνεται hack στο ps3? αφου σύντομα θα το σπάσουν δεν μπορούσες να περιμένεις; Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο το uncharted στο chapter 29 γιατι με αφήνει όλο χωρίς όπλα;;;;;;;; Μ Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το τερμάτισα τελικα το uncharted οποίος ενδιαφέρεται το πουλαω Sent from my iPhone using Insomnia
manosfp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 φιλε πανω απο της 30 λιρες δεν θα παει και το παιχνιδι εχει 50 δηλαδη να το δωσω οσο το πηρα ασε να λειπει ??????? Sent from my iPad using Insomnia
oldermania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ξενυχτησα χθες και τερματισα το παιχνιδι τεραστιο ακου εκει 34 chapter οποιος θελει το πουλαω η κανω ανταλλαγη με αλλο
manosfp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τα ερωτηματικά είναι γιατί έλεγες ότι δεν αξίζει να το πουλήσεις! Sent from my iPad using Insomnia
barman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 ξενυχτησα χθες και τερματισα το παιχνιδι τεραστιο ακου εκει 34 chapter οποιος θελει το πουλαω η κανω ανταλλαγη με αλλο Γ@Μ@ΤΟ οντος..εγω το εφτασα εως το 11 και μετα το πουλησα
oldermania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Να δω πως θα μαζεψω 800 ε Sent from my iPhone using Insomnia Καλα τόσο εύκολα τα παρατήσες στο 11 chapter??????? είχες μέλλον ακόμα Sent from my iPhone using Insomnia
manosfp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 όντως γρήγορα τα παράτησες....Πόσο το πούλησες? Κι εγώ θέλω το 3 γαμώτο...Πόσο θα πιάσει άραγε το 2 να το δώσω;
oldermania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αναλόγως ποσα γίγα έχεις δωστο πριν σκάσει μύτη το άλλο θα πέσει η τιμη του 2 πολυ ! Sent from my iPhone using Insomnia Ωραίο το ραλακι στο ps vita Sent from my iPhone using Insomnia
manosfp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Θέλω να το κατέβασω κι εγω αλλα ακόμα δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο κωλομαγαζο τους. Sent from my iPad using Insomnia
oldermania Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Το demo κατέβασα ωραία κίνηση έχει και αρκετα γρήγορο κάποιοι λένε το iPad 3 θα αργήσει Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Τα αλλα παιχνιδακια στο ps vita λίγο βαρετα περιμένουμε κανένα δυνατο τίτλο Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Ειναι δυνατόν;;;;; 49 ευρω έχει το uncharted το public το περνει 20 used Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα