oldermania Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε αστά πολυ προβληματικές αυτές η κονσόλες πριν κλείσει εντελώς μου έβγαλε ένα κόκκινο κύκλο με μια μαύρη παύλα νεκρωσε το σύστημα ελπίζω να μου δώσουν άλλο αλλιώς πέταξα 300 ε Sent from my iPhone using Insomnia
frou-frou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Οι classical BETA TESTERS. Eίναι νόμος πλέον ότι δεν αγοράζουμε κάτι με το που βγεί ακόμα και να μην βγάλει προβλήματα. Το καλοκαίρι θα έχει πέσει σίγουρα κάτω από 200 ευρώ αν θέλει να χτυπήσει το 3DS που πουλάει τρελλά και θα έχουν λυθεί τα προβλήματα των αρχικών παρτίδων. Αν παραμείνει σε τιμή μεγαλύτερη του PS3 θα είναι αποτυχία.
manosfp Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Uncharted τέλος. Πολύ καλό παιχνιδάκι, αρκετά μεγάλο. Δε μου άρεσαν οι γρίφοι που είναι για μωρά. Επειδή πάει για eBay, αν ενδιαφέρεται κανείς ας pmάρει. Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Αυτοι τελικα δεν μου αλλάξανε την κονσόλα δεν ξανα αγοράζω απο πλαίσιο ούτε καρφίτσα απαράδεκτοι τους πήγα την κονσόλα κολλημένη και επειδη ξεκολλησε στα χέρια τους δεν κάνανε την αλλαγή μετα λέτε να προτείναμε ελληνικά μαγαζια ουστ! Sent from my iPhone using Insomnia
barman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 ΔΕΝ αλλαζει το ΠΛΑΙΣΙΟ κονσολες φιλε. Στο λενε ΠΡΙΝ το αγορασεις !!! Στην Sony θα παρεις τηλεφωνο.
oldermania Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πως κάνουνε reset στη συσκευή; Το psp απο την αρχή δεν είχε κανένα πρόβλημα Sent from my iPhone using Insomnia Mano δεν κρατάς τα game συλλογή; Sent from my iPhone using Insomnia Τα ίδια θα λέγανε και αυτοι οτι το ξεκολλησανε!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia Δεν ξανα ψωνιζω απο Ελλάδα έχουμε κρίση και κάνουν και σκηνή Sent from my iPhone using Insomnia
manosfp Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Συλλογή στις μέρες μας; Γιατί να μην το πουλήσω τώρα που έχει ζήτηση και να πάρω κάτι άλλο και πάει λέγοντας;;; Και αν το θέλω για συλλογή το ξανααγοράζω του χρόνου με 10 ευρώ! Sent from my iPad using Insomnia
oldermania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Σωστο και αυτο αλλα στο eBay τα θέλουν όλα τζάμπα ! Sent from my iPhone using Insomnia
manosfp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Στις 25 λίρες φτάνει αυτή τη στιγμή! Sent from my iPhone using Insomnia
oldermania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 φιλε πανω απο της 30 λιρες δεν θα παει και το παιχνιδι εχει 50 δηλαδη να το δωσω οσο το πηρα ασε να λειπει
manosfp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι έχει 41 ευρώ στην Ελλάδα με ένα αρκετά πρόχειρο ψάξιμο. http://www.gastone.co/product.php?products_id=1680 Δεν το έχω πληρώσει μιας και ήταν μαζί με το psvita οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο μου κόστισε. Ήδη πήρα το rayman origins καινούργιο με 20 λίρες και μου έμειναν και ρέστα! Καταλαβαίνεις ότι οι καιροί δεν είναι για αγορές παιχνιδιών κάθε λίγο.Οπότε μόλις τερματιστεί το rayman θα φύγει για κάποιο άλλο και κάπως έτσι θα πάει η δουλειά μέχρι να το χακάρουν!!!
barman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Το παιχνίδι έχει 41 ευρώ στην Ελλάδα με ένα αρκετά πρόχειρο ψάξιμο. http://www.gastone.c...roducts_id=1680 Δεν το έχω πληρώσει μιας και ήταν μαζί με το psvita οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο μου κόστισε. Ήδη πήρα το rayman origins καινούργιο με 20 λίρες και μου έμειναν και ρέστα! Καταλαβαίνεις ότι οι καιροί δεν είναι για αγορές παιχνιδιών κάθε λίγο.Οπότε μόλις τερματιστεί το rayman θα φύγει για κάποιο άλλο και κάπως έτσι θα πάει η δουλειά μέχρι να το χακάρουν!!! Αντε να βγει το Hack γιατι ειναι ακριβα πολυ τα παιχνιδια.
oldermania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πολυ ακριβα αλλα αν όλοι παίζουμε πειρατικα οι εταιρίες θα κλείσουν!!!! πόσο δηλαδη ασχοληθήκαμε με τα μαζικά πειρατικα games? γνώμη μου παίρνεις μόνο αυτα που θές πραγματικά και βοηθάς της εταιρίες απο χρεοκοπία ένα παιχνίδι για να βγει έχει έξοδα Sent from my iPhone using Insomnia
barman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Πολυ ακριβα αλλα αν όλοι παίζουμε πειρατικα οι εταιρίες θα κλείσουν!!!! πόσο δηλαδη ασχοληθήκαμε με τα μαζικά πειρατικα games? γνώμη μου παίρνεις μόνο αυτα που θές πραγματικά και βοηθάς της εταιρίες απο χρεοκοπία ένα παιχνίδι για να βγει έχει έξοδα Sent from my iPhone using Insomnia Δεν κλεινουν με τιποτα αυτες οι εταιρειες φιλε.
oldermania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 καλα ας κατεβαζετε ολοι τζαμπα και θα σας πω α ρε ελληνες ξυλο που θελετε!!!!!!!!!! γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε! καλα ας κατεβαζετε ολοι τζαμπα και θα σας πω α ρε ελληνες ξυλο που θελετε!!!!!!!!!! γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε! εγω οσο μπορω υποστηριζω τους καλλιτεχνες που με αρεσουν και τις εταιριες παιχνιδιων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα