Προς το περιεχόμενο

ps vita pack offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το 3G πιστεύω ότι δεν θα είναι απαραίτητο αλλα αυτά που δεν έχουνε 3G δεν έχουνε και GPS και ένα app/game είναι και αυτό t@g εγώ πάντως αν πάρω (όχι άμεσα) θα πάρω το full version για να είμαι μέσα σε όλα :rolleyes:

Δεν έχουνε GPS? Ποιος το είπε αυτό? Και η εφαρμογή που είπες γιατί χρειάζεται 3G?

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχουνε GPS? Ποιος το είπε αυτό? Και η εφαρμογή που είπες γιατί χρειάζεται 3G?

Δεν είπα ότι χρειάζεται 3G είπα ότι τα μοντέλα με 3G έχουνε GPS που χρειάζεται για αυτό και μελλοντικά και για αλλά game και app για παράδειγμα το

"Foursquare Use the GPS on your PS Vita to check in wherever you are through Foursquare"

αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το σκέτο με wifi δεν είναι καλώ, απλός ανάφερα ότι για να τα έχεις όλα πρέπει να σκάσεις ακόμα ένα 50€ για το wifi/3g(που έχει και gsp) γιατί memcard και game τα θεωρώ αυτονόητα, η διαφορες είναι εδώ

- Built-in GPS (3G / Wi-Fi model only).

- Wi-Fi location service support.

http://uk.playstation.com/psvitasystem/#select-tab-specifications

Δημοσ.

μολις το προπαρρειγγειλα απο το site!!!299 ευρω με καρτα μνημης 16gb το wifi το μοντελο k to uncharted!!!το 3g μου φενεται τελειως αχρηστο!

Δημοσ.

Δεν είπα ότι χρειάζεται 3G είπα ότι τα μοντέλα με 3G έχουνε GPS που χρειάζεται για αυτό και μελλοντικά και για αλλά game και app για παράδειγμα το

"Foursquare Use the GPS on your PS Vita to check in wherever you are through Foursquare"

αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το σκέτο με wifi δεν είναι καλώ, απλός ανάφερα ότι για να τα έχεις όλα πρέπει να σκάσεις ακόμα ένα 50€ για το wifi/3g(που έχει και gsp) γιατί memcard και game τα θεωρώ αυτονόητα, η διαφορες είναι εδώ

- Built-in GPS (3G / Wi-Fi model only).

- Wi-Fi location service support.

http://uk.playstation.com/psvitasystem/#select-tab-specifications

Α εγώ νόμιζα η μόνη διαφορά τους ήταν το 3G. Δεν ήξερα για GPS!

Δημοσ.

Καλωριζικο καλο λιώσιμο:-)

Sent from my iPad using Insomnia

να σαι καλα φιλε μου!!ευχαριστω!!πηρα το wifi γιατι το 3g κ δεν ειχε καμια προσφορα κ ειναι παντελως αχρηστο πιστευω!!

Δημοσ.

Άλλαξε πάλι η προσφορά του πλαισίου.Τώρα είναι με κάρτα 8gb και παιχνίδι στα 289 ευρώ.

μα 8gb ηταν και στην αρχη.Απλα οπως ειπαν παραπανω με 10 ευρω ακομα βαζεις 16αρα καρτα

Δημοσ.

Με λίγα λόγια δεν έχουμε βρει ακόμα καλύτερη προσφορά απο του Πλαισιου παγκοσμίως;;;;

Πω πω πω πω πω όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!!

Ήταν να μη μιλήσω.... Γερμανός 270 μαζί με το uncharted, μόλις το είδα στην tv!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...