ArtGeo4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! λοιπόν έχω έναν υπολογιστή που δουλευει κανονικά (εκτός από κάτι περίεργους ήχοθς που κάνει καμιά φορά!). Σε κάποια φάση ΣΒΗΝΕΙ(είτε είμαι σε εφαρμογές, είτε απλά στο ιντερνετ!) η οθόνη (μου γράφει ας πούμε no signal) και ο υπολογιστής παραμένει ανοιχτός (τα φωτάκια δηλαδή στο desktop παραμένουν αναμένα!) μετά (και αφού δεν γίνεται τίποτ'άλλο) το κλείνω με το χέρι (πατημένο off για shutdown) έχει κανείς ιδέα σε τι μπορεί να οφείλεται; υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα γραφικών? Επίσης, μερικές φορές καθώς ανοίγει μου κάνει το εξής: καθώς φορτώνει μου γράφει initialising usb... και δεν το κάνει κολλάει εκεί. Αυτό το έχει κάνει καποιες λίγες φορές ενώ συνήθως δουλευει κανονικά! ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? η κάρτα γραφικών είναι σχετικά καινούργια (από το καλοκαίρι), ενώ το μάδερμπορντ λιγάκι παλιό... θα μπορούσε να με βοηθήσει κανείς? αν είναι η κάρτα να την αλλάξω, όσο προλαβαίνω. αν είναι το μάδερμπορντ? ο επεξεργαστής ίσως (τον υποπτεύομαι λόγω του ήχου που κάνει κάποιες φορές). ΥΓ Προτιμάω να με βοηθήσει κάποιος από εδώ παρά να το πάω σε κάποιο κατάστημα (όποιος έχει καεί στο χειλό φυσάει κ το γιαούρτι) και μας έχει χτυπήσει κ η κρίση στο "δόξα πατρί"... ευχαριστώ προκαταβολικά!
alex89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Βγάλε την κάρτα γραφικών και βάλε την ξανά. Μήπως κάποιο καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή. Για να την αλλάξεις καλό θα ήτανε να τη δοκιμάσεις και σε ένα άλλο pc. An η μητρική σου έχεις δική της κάρτα γραφικών, δούλεψε με εκείνη. Βάλε κάποιο πρόγραμμα να δεις τι θερμοκρασίες ανεβάζει η κάρτα γραφικών.
ArtGeo4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Βγάλε την κάρτα γραφικών και βάλε την ξανά. Μήπως κάποιο καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή. Για να την αλλάξεις καλό θα ήτανε να τη δοκιμάσεις και σε ένα άλλο pc. An η μητρική σου έχεις δική της κάρτα γραφικών, δούλεψε με εκείνη. Βάλε κάποιο πρόγραμμα να δεις τι θερμοκρασίες ανεβάζει η κάρτα γραφικών. ποιό πρόγραμμα προτείνεις? έχει ένα η κάρτα που μου ανεβάζει πολύ γρήγορα στους 100 c μέσα σε 30 λεπτά (χωρίς εφαρμογή)!!! όταν τα μηδενίζω όλα (GPU clocking κτλ) πάει στο 86 87 88... τι λες παίζει να φταίει το motherboard ή κάτι άλλο για τη θερμοκρασία της κάρτας γραφικών? ξέρεις κανα πρόγραμμα ή κάτι που να σου δείχνει (ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ) τι παίζει με τα hardware σου? σου λέει κάτι το οτι μερικές φορές κόλλαγε το initialising των usb στην εκκίνηση??? thanx
alex89 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και το θεωρώ αξιόπιστο είναι το pc wizard. Οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών για εμένα είναι υψηλές ειδικά όταν δεν είναι σε Load κατάσταση. Οι usb θύρες τι ακριβώς σου κάνουν; Για τη μητρική τι να σου πω. Καλύτερα ένα ένα να τα εξετάσεις. Δηλαδή δες πρώτα αν είναι εντάξει η κάρτα γραφικών σου. Αν μπορείς δοκίμασέ την σε άλλο υπολογιστή.
ArtGeo4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ και το θεωρώ αξιόπιστο είναι το pc wizard. Οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών για εμένα είναι υψηλές ειδικά όταν δεν είναι σε Load κατάσταση. Οι usb θύρες τι ακριβώς σου κάνουν; Για τη μητρική τι να σου πω. Καλύτερα ένα ένα να τα εξετάσεις. Δηλαδή δες πρώτα αν είναι εντάξει η κάρτα γραφικών σου. Αν μπορείς δοκίμασέ την σε άλλο υπολογιστή. δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να τη δω σε άλλο υπολογιστη... όσων αφορά τις usb θύρες, καμιά φορά (ούτε 10 συνολικά) κατά την εκκίνηση του υπολογιστή, εκεί που λέει initialising usb... και περιμένεις το ...done, κολλάει και δεν ανοίγει ποτέ. Επίσης μέχρι πριν λίγο καιρό είχα ασύρματο ποντίκι κ πληκτρ. αλλά μου έκανε κάτι κουλά(υπέθεσα οτι είναι εκεί το πρόβλημα)... με έχει κουφάνει γενικά αυτό το πι-σι...
kosnireggae Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα για πυκνωτες ειτε στην μητρικη ειτε στην καρτα γραφικων αν ειναι το πάνω άκρο φουσκομενο τοτες εκεί ειναι η αιτία. αν δεν υπάρχει κατι τέτοιο... αποσύνδεσε ολες τις συσκευες και δοκιμασε να τις συνδέσεις μια μια οσπου να δεις σε ποια κολαει... 3 λύση κανένα update sta bios... βγάλε και την μπαταριά απτήν mobo και ξαναβαλτην μπας και κράτησε σφάλματα.. αυτά ")
ArtGeo4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Κοίτα για πυκνωτες ειτε στην μητρικη ειτε στην καρτα γραφικων αν ειναι το πάνω άκρο φουσκομενο τοτες εκεί ειναι η αιτία. αν δεν υπάρχει κατι τέτοιο... αποσύνδεσε ολες τις συσκευες και δοκιμασε να τις συνδέσεις μια μια οσπου να δεις σε ποια κολαει... 3 λύση κανένα update sta bios... βγάλε και την μπαταριά απτήν mobo και ξαναβαλτην μπας και κράτησε σφάλματα.. αυτά ") αφού έβγαλα τη μπαταρία, καθάρισα τα πάντα και - προσπάθησα να κάνω update στο bios (δεν το έκανε) τώρα ΔΕΝ ανοίγει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!! ούτε εκκίνηση!!!!!! τι κάνουμε τώρα??? ελπίζω να μην πειράχτηκε τίποτα από αυτή τη διαδικασία!! sos
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αμα εκανες update στο bios και εσβησε κατα την διαδικασια..Συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα μαλλον εγινε μακαριτης ο υπολογιστης σου.. Περιμενε ομως να μας πει και κανενας αλλος καμια ιδεα...
kosnireggae Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 αφού έβγαλα τη μπαταρία, καθάρισα τα πάντα και - προσπάθησα να κάνω update στο bios (δεν το έκανε) τώρα ΔΕΝ ανοίγει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!! ούτε εκκίνηση!!!!!! τι κάνουμε τώρα??? ελπίζω να μην πειράχτηκε τίποτα από αυτή τη διαδικασία!! sos με ποιον τρόπο έκανες το update?? μέσα από Δισκέτα.windows.usb memory?... με το αρχείο που πήγες να κάνεις update ήταν το ίδιο με αυτό που είναι συγκεκριμένα συμβατό με την mobo σου....?
kkostas77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 αφού έβγαλα τη μπαταρία, καθάρισα τα πάντα και - προσπάθησα να κάνω update στο bios (δεν το έκανε) τώρα ΔΕΝ ανοίγει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!! ούτε εκκίνηση!!!!!! τι κάνουμε τώρα??? ελπίζω να μην πειράχτηκε τίποτα από αυτή τη διαδικασία!! sos Κοίταξες καθολου αυτά που σου έγραψα στο άλλο θρεντ πριν κλειδωθει?
kosnireggae Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 sorry φίλε δεν το διάβασα μπήκα αμέσως από αυτό το θρεντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα