Eldog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Eδω και καμποσο καιρο δεν μπορω να κανω Copy/Paste στο pc μου με οποιονδηποτε browser και αν χρησιμοποιω!!Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να φταιει??Και πως γινεται να το φτιαξω??
filip123go Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δε σου εμφανίζει καθόλου την επιλογή,η την εμφανίζει απενεργοποιημένη..? Δοκίμασε για αρχή scan με malwarebytes και sspybot s&d. Μήπως έτρεξες κανένα πρόγραμμα που να πειράζει το registry..?
Eldog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μου την εμφανιζει απενεργοποιημενη!Ετρεξα scans με spybot και Νorton αλλα δεν βρηκαν τιποτα!!!δεν εχω πειραξει registry καθολου Αλλες φορες παλι μου βγαινει ενεργοποιημενη η επιλογη Copy,το κανω αντιγραφη αλλα οταν παω να το κανω Paste η επιλογη ειναι απενεργοποιημενη!Θεμα τυχης δηλαδη αν θα πιασει το Copy/Paste!tnx εκ των προτερων για τη βοηθεια σας
ss13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μου την εμφανιζει απενεργοποιημενη!Ετρεξα scans με spybot και Νorton αλλα δεν βρηκαν τιποτα!!!δεν εχω πειραξει registry καθολου Αλλες φορες παλι μου βγαινει ενεργοποιημενη η επιλογη Copy,το κανω αντιγραφη αλλα οταν παω να το κανω Paste η επιλογη ειναι απενεργοποιημενη!Θεμα τυχης δηλαδη αν θα πιασει το Copy/Paste!tnx εκ των προτερων για τη βοηθεια σας Μάλλον μαμούνι έχεις , όπως σου είπε ο filip123go , τρέξε το malware byte διάβασε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/423100-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-xp-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7/ και βλέπουμε , μην πας στην τελευταία επιλογή του Comaniac το format δηλαδή πριν βρεις λύση !!
Eldog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ετρεξα και το Malwarebytes και μου εβγαλε οτι το PC ειναι εντελως καθαρο!Απ'οτι καταλαβαινω η μονη λυση ειναι το format...ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια
Pantelwolf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 το πρόβλημά σου είναι σε συγκεκριμένες σελίδες ή σε όλες. Ας πούμε αυτό εδώ το κείμενο μπορείς να το αντιγράψεις και να κάνεις επικόλληση στο word π.χ.
Eldog Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δεν μπορω να το κανω paste φιλε!Λοιπον αυτο που συμβαινει ειναι το εξης:το copy ειναι παντα ενεργο αλλα οταν κανω paste, η ειναι ανενεργο, η ειναι ενεργο αλλα δεν κανει την επικολληση!Αυτο συμβαινει παντου και με διαφορετικους browsers!
sakkisaa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε ctrl+c (αντγραφή)και ctrl+V (επικόλληση).
micos000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 +1 για τα πλήκτρα που λέει ο sakisaa. Θα ήθελα όμως να μας δώσεις ένα ακριβές παράδειγμα. Π.χ. τι προσπαθείς να επιλέξεις και από ποια σελίδα και που το κάνεις επικόλληση. Για παράδειγμα, επέλεξε το κείμενο από ένα μήνυμα, κάνε αντιγραφή (CTRL+C) και πήγαινε στο σημειωματάριο ή στο wordpad ή στο word και κάνε επικόλληση (CTRL+V). Δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή μια εικόνα από κάποιον χρήστη (δεξί κλικ->αντιγραφή εικόνας) ακι επικόλληση στην ζωγραφική. Γενικά, σε άλλες εφαρμογές σου κάνει αντιγραφή; Μήπως τρέχεις κάποιο download manager που παρακολουθεί το πρόχειρο (jdownloader, greekddl, freerapid); Αν τρέχει κάτι τέτοιο τερμάτισε το και ξαναδοκίμασε.
Eldog Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια σας!Δεν δουλευει ουτε με Ctrl+C κτλ...Παρακολουθοντας το προχειρο ειδα οτι εξαφανιζεται αυτο που εχω κανει copy μετα απο λιγα δευτερολεπτα!Αν εχω προλαβει να κανω paste γινεται!!Αλλιως δεν γινεται το paste!Πατησα start-clibrd(run)-Προβολη προχειρου!!Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο...ευχαριστω για τη βοηθεια σας ετσι κι αλλιως
TmouR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασε να τρέξεις το GetOpenClipboardWindow και ακολούθησε τις οδηγίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα