Unabomber Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Για αρχη λεω αυτον http://www.jessops.com/online.store/categories/Cameras%20and%20Lenses/Lenses/products/Sony/E%2050mm%20f1.8%20OSS%20Lens-89396/Show.html για να κρατησω χαμηλο το βαρος του gear οσο μπορω…. λογω οτι θα την εχω για street photography κυριως. Πιο μετα βλεπουμε….. Εξαλλου υπαρχει παντα και το θηριο…. Αυτος δεν ειναι μονο για apc-s? Lol, sorry λαθος λινκ ποσταρα..(πολλα tab ανοιχτα στον browser) Ηταν και η ωρα χθες, την τυφλα μου δεν εβλεπα....... Χαχαχαχα. Αυτον εννοουσα..... http://www.amazon.com/gp/product/B00FSB79KU/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00FSB79KU&linkCode=as2&tag=sc0b5d-20&linkId=TRPJQNS4CBGLRGTCΕχετε καμια αλλη προτασουλα ισως? Sent from my iPad Air using Insomnia Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2015 από Unabomber
viper2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ερωτηση αν κοιταζατε σε μηχανικο zoom φακο, τι θα κοιταζατε;
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ψάχνω δεύτερη μπαταρία για τη μηχανή μου και βλέπω σε ελληνικά καταστήματα διάφορες third-party μάρκες όπως eneride, fujicell, beaun, jupio κλπ. Έχει δοκιμάσει κάνεις σας καμία από αυτές; Είναι αξιόπιστες γενικά; Ψάχνω LP-E6 για Canon. Παλιά έπαιρνα Ansmann και ήταν πολύ καλές αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν πια διαθέσιμες
Rush13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Eιχα 3 μουφο lp-e6 , μια noname κινεζικη. μια fujicell και μια δεν θυμαμαι αλλα ήταν μάρκα. Η Fujicell ηταν αγορασμένη κ απο μαγαζί Ελληνικό Και στις 3 ειχα το ίδιο πρόβλημα, τις έβαζα σε battery grip (aftermarket) μια original + μια fake και μετά απο κάποια ώρα αμα τραβουσα συνεχώς κολλουσε η μηχανή, freezαρε το AF και δεν δουλευε και κολλουσε και η οθονη...Εκλεινα την μηχανη εβγαζα μπαταριες τις ξανα έβαζα και ξαναδουλευε...μετα απο λιγο ξανά το ίδιο... Aυτο γινοταν σε δυο μηχανές κιόλας το ίδιο. 60d και 5d Mk II Τώρα έχω 2 original canon και δν ειχα πρόβλημα κανένα με freezes 1
@topos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Ψάχνω δεύτερη μπαταρία για τη μηχανή μου και βλέπω σε ελληνικά καταστήματα διάφορες third-party μάρκες όπως eneride, fujicell, beaun, jupio κλπ. Έχει δοκιμάσει κάνεις σας καμία από αυτές; Είναι αξιόπιστες γενικά; Ψάχνω LP-E6 για Canon. Παλιά έπαιρνα Ansmann και ήταν πολύ καλές αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν πια διαθέσιμες Και εγω στο ψαξιμο ειμαι... Απο ψαξιμο στο νετ οι μονες που θεωρουντε "εγγυηση" ειναι οι wasabi(Αμερικανικες?),αλλα δυστηχως δεν μπορεις να τις βρεις ουτε σε Ελληνικο καταστημα ουτε ebay. Επιπλεων καλα reviews εχουν οι patona(γερμανικες) και λεω να τις δοκιμασω. 1
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Από πού θα ψάξεις για τις γερμανικές; Ελλάδα δεν τις βλέπω.
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ψάχνω δεύτερη μπαταρία για τη μηχανή μου και βλέπω σε ελληνικά καταστήματα διάφορες third-party μάρκες όπως eneride, fujicell, beaun, jupio κλπ. Έχει δοκιμάσει κάνεις σας καμία από αυτές; Είναι αξιόπιστες γενικά; Ψάχνω LP-E6 για Canon. Παλιά έπαιρνα Ansmann και ήταν πολύ καλές αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν πια διαθέσιμες Ειχα κατι Duracell και δούλευαν μια χαρά. Τις μαύρες κινεζικές δεν τις εχω δοκιμάσει.
kostakiss Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ποια εφαρμογη προτεινετε για επεξεργασια φωτογραφιας στο iphone?
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 επεξεργασια εννοεις κατι σε στυλ ρετρικα που απλα βαζεις μια φωτογραφια και σου χει 43 διαφορετικους τροπους να τη καταστρεψεις και να τη κανεις χειροτερη?
kostakiss Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ναι αλλα το αποτελεσμα να γινει καλυτερο κ οχι χειροτερο
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Το αποτελεσμα γινεται καλυτερο μονο οταν επεξεργαζεσαι raw στο Pc. ολες οι "πατεντες" στο κινητο θυμιζουν εκεινα τα χαζα εφε που εβαζες το κεφαλι σου και σου εβγαζε γυρω γυρω σωμα σουπερμαν...
IceFrog Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Ποια εφαρμογη προτεινετε για επεξεργασια φωτογραφιας στο iphone? Ριξε μια ματια στα Iphoto ,snapseed
@topos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Από πού θα ψάξεις για τις γερμανικές; Ελλάδα δεν τις βλέπω. EBay.Στέλνουν απο Γερμανία και Ιταλία και παραλαμβανεις στην βδομαδα. Υ.γ Μπορείς να τις αγορασεις και απευθείας απο το site τους αλλά τα μεταφορικά είναι ακριβότερα. Υ.γ2Για την δική μου μηχανή που παιρνει en-el14 κοστίζουν στο 24ευρω με μεταφορικά. Υ.γ3 Εαν τις παραγγειλεις γραψε εντυπώσεις.. 1
viper2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 τι επαναφορτιζομενες μπαταριες εχετε για τα flash σας; Προς τα που (brand) να κοιταξω; thanks
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 εγω εχω κατι varta 2100mah 18 ευρω απο πρακτικερ μαζι με φορτιστη (αλλα πολυ αργος) απο τις μπαταριες ειμαι υπερευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα