Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να βγει σκαρτο δεν με ενοχλεί όσο ο κίνδυνος να κάψει τίποτα στη μηχανή αλλά νομίζω θα πάρω το ρίσκο (αρκετά μελλοντικά θέλω και full frame αρα δεν θέλω να δώσω απο τώρα καμια 100αρα..) 

δεν μου είπατε θα φορτίζουν ? 

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ξέφυγε, τι 6 ώρες; Εγώ έβλεπα γραμμές μετά τα 15-20" και νόμιζα πως καμιά ωρίτσα θα έφτανε για φουλ τρεηλς, άντε 2. Απαπαπα δεν είναι αυτά για εμένα.

και εγώ στο μισάωρο παίζω άντε ώρα με fisheye Και είμαι ικανοποιημένος αλλα έχω δεί και πολλές 6ώρες και ήταν επίσεις πολύ ωραίες... όπως και να χει δεν είναι άσχημο να υπάρχει ενα grip βολεύει και σε timelapse... εμένα μου λυπεί ενα grip 

Δημοσ.

το να βγει σκαρτο δεν με ενοχλεί όσο ο κίνδυνος να κάψει τίποτα στη μηχανή αλλά νομίζω θα πάρω το ρίσκο (αρκετά μελλοντικά θέλω και full frame αρα δεν θέλω να δώσω απο τώρα καμια 100αρα..) 

δεν μου είπατε θα φορτίζουν ? 

To χειρότερο που έχω ακούσει να έχει συμβεί είναι να σπάσει η ροδέλα που το σφίγγει και να μην μπορείς να το βγάλεις. Το δικό μου(Meike) μπαίνει βγαίνει δεν έχω νιώσει να έχει πρόβλημα ή να λασκάρει/τρίζει και επάνω στο τρίποδο με το γκριπ κρατάει μια χαρά.

Δημοσ.

Το grip με ειχε σωσει μια φορα……

Πηγε να σκασει η μηχανη με το κατω μερος, ευτυχως ειχα το grip και απορροφησε το δυνατο χτυπημα….. 

:-)

Δημοσ.

Αν δεν πάρεις δοκιμασμένο αφτερ μαρκετ γκριπ (πχ Meike) κινδυνεύεις να σου αδειάζει την μπαταρία το γκριπ ακόμη κι αν είναι κλειστή η μηχανή. Με αφτερ μαρκετ μπαταρία δεν έχεις ρίσκο. Αυτό που λέει ο Ντινάρας είναι και οικονομικότερο.

γενικα οι 2 μπαταριες παραλληλα μονο κακο κανουν.

μονιμα η μια θα φορτιζει την αλλη

Δημοσ.

Εχει κανεις το canon 600 ex RT της canon ? Έκαψαν φλάτζα το 580 που ειχα και το Nissin και σκέφτομαι να το αγοράσω ... αξιζει? γιατι κλασικά η Canon τα κοστολογεί στον θεό

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να βγάζει σωστό exposure γιατι το θέλω για on camera flash...τα off brand το φοβάμαι οτι θα μ δίνουν συχνα πυκνά λάθος, όπως μ εδινε το nissin di 622 mark II π ειχα δοκιμάσει

Έχω τα 560 της Yognuo Και ειναι πολυ καλα για οff camera...αλλα για on camera tll δεν ξέρω.. προτιμώ την αξιοπιστία της canon σε αυτό

Δημοσ.

η κεφαλή είναι αρκετά καλή, το τρίποδο σε πλήρη έκταση με μια dslr ίσως έχει θέματα.. γενικά έχω τραβήξει και star trails με αυτό αλλα με άπνοια με αέρα είχα θέμα  και το manfroto φαίνεται αρκετά στιβαρό η εγγύηση δεν μου λεει κάτι δεν ξέρω τι μπορεί να πάθει ένα τρίποδο 

πήγαινε απο το κατάστημα να δείς ποιο σου γεμίζει το μάτι 

Τελικά πήρα το manfroto το έψαξα αρκετά και μάλλον είναι η καλύτερη λύση σε αυτά τα χρήματα 160Ε

• Like 1
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να βγάζει σωστό exposure γιατι το θέλω για on camera flash...τα off brand το φοβάμαι οτι θα μ δίνουν συχνα πυκνά λάθος, όπως μ εδινε το nissin di 622 mark II π ειχα δοκιμάσει

Έχω τα 560 της Yognuo Και ειναι πολυ καλα για οff camera...αλλα για on camera tll δεν ξέρω.. προτιμώ την αξιοπιστία της canon σε αυτό

Έχω ακούσει από άλλους πως η Canon έχει ένα θεματάκι με consistency στο ttl με άλλα φλας (και συχνά διαφορετικής χρονολογίας συνδυασμούς στα δικά της, πχ νέο φλας με παλαιά μηχανή και τουμπαλιν). Το καλό με το συγκεκριμένο Yongnuo είναι πως είναι καθαρά θρασοληστεία κλώνος από canon, δεν είναι generic ttl φλας. Δεν το βρίσκεις από κάποιον να το δοκιμάσεις;

Δεν το είδα όλο, απλά παραθέτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να το έχει κάποιος το συγκεκριμένο δυστυχώς

Χρησιμοποιούσα για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα για ttl flash το nissin di 622 mark ii. Πολλές φορές μου έκαιγε ή υποφώτιζε φωτογραφίες, άλλες φορές έκανε κατι περιεργους θορύβους και μουγκριζε για ώρα και μερικές φορές κολλουσε και έπρεπε να το κλείσω και να το ξανα ανοίξω για να δουλέψει....

Το χρησιμοποίησα σε γάμους.βαπτίσεις,νυχτερινά μαγαζιά,εκδηλώσεις ... το ξέσκισα κανονικά...αλλα σιγουρα δεν μπορώ να πω οτι ήταν αξιόπιστο και αρκετές φορές δεν λειτουργουσε σωστά...παρ'ολα αυτα για 140 ευρώ που κάνει και για πιο ελαφριά χρήση ειναι καλό

Μετά πήρα απο φίλο το 580 EX II, το οποιο ήταν κλάσεις ανώτερο, μου έδινε τις περισσότερες φορές σωστό exposure και αν εξαιρέσεις κάτι υπερθερμάνσεις έμεινα ευχαριστημένος...μέχρι που κάηκε...

Απο Yognuo έχω αρίστη εμπειρία..Έχω 4 φλάς 560 mark III και ένα remote control , τα έχω βάλει να βαράνε full power και τα 4 ταυτόχρονα αρκετές φορές και δεν έχουν πάθει τιποτα...

Αλλα μετά την εμπειρία με το Nissin σε ttl flash το σκέφτομαι σοβαρά να τα σκάσω για το 600ex rt και να ειμαι ξένοιαστος οτι θα δουλευει σωστά οσο και αν το κάνω abuse

Επεξ/σία από Rush13
  • Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ έχω 2 460ΙΙ και δεν έχω κάτι κακό να πω, έχω κι ένα sigma για ttl αλλά δεν είδε πολλή χρήση, πιο πολύ μανουαλ κι αυτό. Και timelapse/stop-motion βιντεο έκανα με αυτά. Αλλά με εντυπωσίασε η τιμή του κανον που πλησιάζει την τιμή ενός τυπικού/φθηνού φορητού flash head . Δηλαδή αν κάψεις 2 yongnuo πάλι θα σου μείνουν λεφτά να πάρεις άλλο ένα χωρίς να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα. Δεν ξέρω καν και τι εγγύηση έχουν τα ΥΝ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...