Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο Κεβιν Καρτερ που γράφω παραπάνω είναι, μέλος του Bang Bang Club. Δες τη, συμφωνα με τους φιλους του ειναι και αλλα που οδήγησαν στην αυτοκτονια. Και το βιβλίο των Μαρίνοβιτς - Σιλβα είναι συγκλονιστικό.

Ενδιαφέρον....thanks , θα το τσεκάρω

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς τον  Tokina AF 16-28mm 2,8 ? 

Σκέφτομαι να μου τον κάνω δώρο, σύμφωνα με τα reviews ειναι καλύτερος του αντίστοιχου L αλλα έχει πρόβλημα στο quality control και παίζουν πολλοι προβληματικοι.

Επεξ/σία από Rush13
Δημοσ.

Το plexiglass πως το δουλεύεις ακριβώς; Ωσαν reflective πάτωμα ή και αλλιώς;

#desiretoknowmoreintensifies

Tώρα το είδα απο τότε που το ρώτησες..αλλα ας απαντήσω

Το plexiglass το χρησιμοποιούμε για πινακίδες σε μαγαζιά , οπότε δανείστηκα μερικές πλάκες απο τον μάστορα που συνεργαζόμαστε και έβαλα μια απο κάτω μια απο αριστερά μια απο δεξιά και μια απο πίσω

Δημοσ.

Tώρα το είδα απο τότε που το ρώτησες..αλλα ας απαντήσω

Το plexiglass το χρησιμοποιούμε για πινακίδες σε μαγαζιά , οπότε δανείστηκα μερικές πλάκες απο τον μάστορα που συνεργαζόμαστε και έβαλα μια απο κάτω μια απο αριστερά μια απο δεξιά και μια απο πίσω

Ποσταρε μια φωτό απο το setup για να σιγουρευτούμε για αυτό που εχω στο μυαλό μου. Αν μπορεις και έχεις τον χρόνο.

Thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει πλέον το setup , τις έδωσα πίσω τις πλάκες μετά την φωτογράφηση.

http://cdn.photigy.com/wp-content/uploads/2013/05/Lighting-setup-product-photography-glass-on-black-2.jpg

Κάπως έτσι ήταν αλλα με 4 πανελ σύνολο και το plexiglass ήταν άσπρο.Αυτός βέβαια έχει plexi μονο κάτω

Kάτω υπήρχε reflect plexi άσπρο και στις υπόλοιπες πλευρες transparent plexi

Στο Main light που ήταν flash σε stripbox βάλαμε και ένα diffuser απο reflector 110cm μπροστά για έξτρα soft 

Ένα flash για να φωτίσει το background μαζί με ένα μαυρο kυκλικο γυρω γυρω για να δίνει το φώς ευθεια μπροστά

Ένα flash ακόμα δίπλα απο το main light για να δίνει depth. Το flash και αυτό ήταν επίσης σε stripbox

Tελευταιο flash ένα fill light απο αριστερά σε άσπρη diffuse umbrella

3 Yognuo 560 iii και ένα nissin di 622 mk ii ήταν ο φωτισμός

2 120cm περιπου stripbox

1 120cm white umbrella

kαι τα white plexiglass έκαναν ακόμα πιο soft το φώς

Επεξ/σία από Rush13
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πλέον το setup , τις έδωσα πίσω τις πλάκες μετά την φωτογράφηση.

http://cdn.photigy.com/wp-content/uploads/2013/05/Lighting-setup-product-photography-glass-on-black-2.jpg

Κάπως έτσι ήταν αλλα με 4 πανελ σύνολο και το plexiglass ήταν άσπρο.Αυτός βέβαια έχει plexi μονο κάτω

Kάτω υπήρχε reflect plexi άσπρο και στις υπόλοιπες πλευρες transparent plexi

Στο Main light που ήταν flash σε stripbox βάλαμε και ένα diffuser απο reflector 110cm μπροστά για έξτρα soft 

Ένα flash για να φωτίσει το background μαζί με ένα μαυρο kυκλικο γυρω γυρω για να δίνει το φώς ευθεια μπροστά

Ένα flash ακόμα δίπλα απο το main light για να δίνει depth. Το flash και αυτό ήταν επίσης σε stripbox

Tελευταιο flash ένα fill light απο αριστερά σε άσπρη diffuse umbrella

3 Yognuo 560 iii και ένα nissin di 622 mk ii ήταν ο φωτισμός

2 120cm περιπου stripbox[/font

1 120cm white umbrella

kαι τα white plexiglass έκαναν ακόμα πιο soft το φώς

Τα plexi σου ήταν βαμμένα; Δεν ήταν απλώς διάφανα;

:-0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πλάγια ήταν διάφανα, βασικά δέν ήταν εντελώς διάφανα αλλα πιάνεις το point...κάτι σάν semi transparent πώς ειναι αυτό που γράφει στην πινακίδα preorder στο link.ε κάπως έτσι, το κάτω ήταν άσπρο τέτοιου τύπου γυαλιστερό http://www.artlineshop.gr/p-epigrafes-plexi.htm

Επεξ/σία από Rush13
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ριξτε μια βοήθεια σε κάποιον που δεν ασχολείται με gear.

Ο παρακάτω φακός εχει macro rings πάνω του ή λαθος εχω καταλάβει;

qAd2E9E.jpg

Thanks

Δημοσ.

Μιας και είμαστε στο gear thread, riddle me this

Που βρίσκω, πως ψάχνω τα φώτα (λάμπες) και τις στήλες που έχουν στο αποπανω video?

Thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θέλω να παραγγείλω ένα flash από ebay (ασία μεριά) και αναρωτιέμαι αν κάποιος είχε πρόβλημα στο τελωνείο.  Εννοείται με το γνωστό σκονάκι στον πωλητή περί gift, αξίας δέματος, κλπ κατά την παραγγελία.

Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

Τσίμπησα πρόσφατα 2 yognuo 560 IIΙ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχα πάρει άλλα 3 τέτοια πριν καιρό και πάλι κανένα πρόβλημα

Απλά είπα στον κινέζο να τα βάλει αξία κάτω απο 40 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραία. Αυτό ελπίζω κι εγώ. Μάλλον θα πάρω δύο για μένα κι έναν φίλο και θα τα κάνω ξεχωριστές παραγγελίες για να μην είναι μεγάλο το πακέτο και φυσικά θα γράψω και το ποίημα στον κινέζο. Αν θέλεις στείλε μου και σε πμ το λινκ με το μαγαζί που προτίμησες. Μάλλον το 565ΕΧ ii ζαχαρώνω περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...