Rush13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάλι το βλέπω βάσανο , να έχεις το λουκουμάκι μπροστά σου και να μην μπορείς ουτε να το αγγίξεις...καψόνι κανονικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Κωλό-ζωή! Ποπο... Τρελό γαμήσι... οι δουλειές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ξεφεύγει το πράγμα πια σε λίγο θα βγάλουν Arri studio με 5χιλιαρικα http://www.youtube.com/watch?v=hHKJ5eE7I1k (δείτε το εννοείται σε Full screen και 4κ ποιοτητα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τιμη δεν βλεπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 γελοία καλο αχχ οχι τίποτα αντε να αλλάζεις και οθόνη μετα για 4k ... τοσο γρήγορα που βγαίνουν ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μαζευε λεφτά http://www.dealsrunner.com/deals/panasonic-gh4--3 εννοείτε ότι όποιους ενδιαφέρει πολύ το βίντεο θα κάνουν ουρες με τέτοια τιμή Την βάση για εγγραφή video και αλλα καλούδια την είδατε? http://www.dpreview.com/articles/9092895041/panasonic-lumix-dmc-gh4-a-quick-summary Αν την δίνουν σε αντίστοιχη τιμή θα ξετινάξει την αγορά Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2014 από TAKE5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Για video, καταλαβαίνω την συγκεκριμένη τιμη. Για φωτογραφία, ειναι bloody expensive... Ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (δείτε το εννοείται σε Full screen και 4κ ποιοτητα) Ερωτησης->Υπαρχει καποιο νοημα να παιξει σε 4κ εαν εχεις fhd monitor? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 http://petapixel.com/2014/02/07/mind-blowing-tv-spot-recreates-six-iconic-images-one-uninterrupted-shot/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 @topos δεν νομίζω αλλά δεν ξέρω το 4κ μου έδωσε την αίσθηση μεγαλύτερης λεπτομέρειας οταν τα είδα και τα 2. Φαντάζομαι είναι αυτό που λένε αν θες να σε εντυπωσιάσει κάτι εντυπωσιάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Είχα ενα άγχος εδώ και κανά μήνα για το πως να διορθώσω κατι πορτραίτα. Όλο στην αναβολή και τα σχετικά. Βρήκα το προγραμμα της arcsoft και εκανε την πλειονότητα των διορθώσεων σε 3 δευτερόλεπτα. Έκανα 5 λεπτά για να βρω που πέταξε τις φωτογραφίες. Ήταν στον original φάκελο... FML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ρε σεις, παιζω τελειυταία με τον 18-105VR της nikon. παρατηρώ πολή κακή ποιότητα εικόνας ειδικά στα άκρα απο f8 και κατω. κακό sharpening επισης. μήπως κανω κατι λάθος εγώ? θα ποσταρω και sample πιο μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σε ποια μηχανή? Κακός σε σχέση με ποιον ας πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σε ποια μηχανή? Κακός σε σχέση με ποιον ας πουμε? D5100 τουλάχιστον σε σχέση με τον 18-55 που είχα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μαλλων σε κακη κοπια επεσες..Εγω το κυριο προβλημα που βρισκω ειναι η εντονη παραμορφωση στα 18mm. Υ.Γ Εχω 1) 18-105mm 3.5-5.6 2) 35mm af-s 1.8/ 3) 50mm af-d 1.8 και αυτες τις μερες εχω παρει δανεικο 4)18-55 3.5-5.6 για να τον δοκιμασω και ελεγα να κανω συγκριτικο αναμεταξυ τους...Τι θεμα θα εξυπηρετουσε για κατι τετοιο?Π.χ κοντινο\μακρυνο, απλο\συνθετο κτλ? Υ.Γ2 d5100 και εγω Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2014 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα