viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 φανταζομαι οτι θα γινω ο beta tester in other news εχετε βρει ωραια μερη για landscapes στην αθηνα ή τριγυρω απο αυτην; thanks
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 In other news Έκανα την πρώτη μου απόπειρα για product photography σήμερα. 250watt φωτός δεν ήταν αρκετα... Feelsbadman.jpg
Rabican Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εχετε βρει ωραια μερη για landscapes στην αθηνα ή τριγυρω απο αυτην; thanks το μονο αξιολογο που εχω εντοπισει, χωρις ομως να εχει τριγυρισει αρκετα, ειναι στην πεντελη, στον προφητη ηλια. αν υπαρχει καποιο αλλο suggestion, i am happy to know it!!! please contribute!!!!
TAKE5 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η πίσω πλευρά της Πεντέλης έχει ωραίο φως το πρωί, Παρνηθα μετά το τελεφερικ και τα καταφύγια στα οροπέδια ειδικά την άνοιξη ή το φθινόπωρο με την πρωινή υγρασία είναι πολύ όμορφα (μην φοβηθείς τα ελάφια φαγητό ψαχνουν). Η παραλιακή προς Σουνιο το χειμώνα που είναι άδεια (ειδικά σε μέρες με την καταιγίδα να έρχεται). Σε πιο μακρυά, Κορινθία η λιμνη μετα Τρικαλα και γενικά από εκει και προς Αρκαδία αν και το χειμώνα είναι πολύ δυσκολος ο δρόμος, μετά το Λουτράκι, στον δρόμο για Επίδαυρο εως το Ναυπλιο απίστευτα μέρη όταν δεν έχει κόσμο, από πάνω στην παλιά εθνική προς Θηβα, η μη τουριστική πλευρά του Παρνασσού, όλος ο Δρυμός της Οιτης. Αν φύγεις από τον δρόμο υπάρχουν άπειρα μέρη Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2014 από TAKE5
viper2005 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Νταξει καλή φάση να φύγεις απο τον δρόμο αλλα μην στάσεις την μηχανή. Ο Υμηττός δεν εχει και πολλά πράγματα...
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) News flash Τα LIDL έχουν λάμπες, μάρκα με έκαψες, e27 (23-105) 1550 lum με ακουσωνακουσων 3 ευρώ. Δεν πρόλαβα. Μόνο 4 είχαν μείνει... Ps. Ειναι 2700k Ps2. Οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2014 από viper2005
panoyker10rp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να αρχίσω να ασχολούμαι σοβαρά με την φωτογράφιση παρόλο που είμαι 15 διότι με την κάμερα που έχω ως τώρα με τραβάει η φωτογραφία ως χόμπι θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάποιο site με τεχνικές η ακόμα και εσείς αν μπορείτε να με βοηθήσετε να αρχίσω ακόμη αν μπορείτε να μου πρωτείνετε εξοπλισμό
snik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 καταρχην ριχνεις μια ματια στο dpgr.gr που ειναι φωτογραφικο forum και μετα κοιτας Site: αυτο το βιβλιο που ειναι και δωρεαν. Γενικα κατα την γνωμη μου πρωτα φτιαχνεις τα καδρα σου και μαθαινεις τι παιζει με τις ρυθμισεις της μηχανης σου και μετα κοιτας εξοπλισμο μιας και ο εξοπλισμος χρησιμευει στο να αποδωσεις καλυτερα μια εικονα, αλλα αν δεν ξερεις να συνθεσεις την εικονα θα ειναι αχρηστος. 1
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ερώτηση Έχετε βρει χρυσή ομπρέλα (απο ελλαδα) που κανει λιγότερο απο 20 ευρώ; Επίσης Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να εμπιστευεστε στην ελλαδα για αυτα τα πράγματα ή περιμένετε να σας έρθουν ολα απο eBay? Thanks
nickarmy Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 τρίποδο όσο ποιο νωρίς τόσο καλύτερα , τι μηχανή έχεις ?
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για ολη αυτη την αισιοδοξια... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2014 από viper2005
TAKE5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καμπανάκι (ή μάλλον καμπαναριό ολόκληρο) για τους 2 μεγάλους και το πόσο πολύ "αδράνησαν" το 2013 τα αποτελέσματα των βραβείων των αναγνωστών του dpreview. Καλύτερο προιον γενικά και καλύτερη mirrorless Olympus, καλυτερη dslr Pentax, καλυτερη zoom compact sony, καλυτερη fixed compact fuji, καλυτερος φακός sigma Λίγο πολύ αναμενόμενα 2
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://www.businessinsider.com/lingerie-model-photoshoot-techniques-2014-1
TAKE5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι δουλειές αυτές χιλιες φορές στα χωραφια ή οικοδομή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα