Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταζομαι οτι θα γινω ο beta tester

in other news

εχετε βρει ωραια μερη για landscapes στην αθηνα ή τριγυρω απο αυτην;

thanks

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

In other news

Έκανα την πρώτη μου απόπειρα για product photography σήμερα.

250watt φωτός δεν ήταν αρκετα...

Feelsbadman.jpg

Δημοσ.

εχετε βρει ωραια μερη για landscapes στην αθηνα ή τριγυρω απο αυτην;

thanks

το μονο αξιολογο που εχω εντοπισει, χωρις ομως να εχει τριγυρισει αρκετα, ειναι στην πεντελη, στον προφητη ηλια.

αν υπαρχει καποιο αλλο suggestion, i am happy to know it!!! please contribute!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πίσω πλευρά της Πεντέλης έχει ωραίο φως το πρωί,   Παρνηθα μετά το τελεφερικ και τα καταφύγια στα οροπέδια ειδικά την άνοιξη ή το φθινόπωρο με την πρωινή υγρασία είναι πολύ όμορφα (μην φοβηθείς τα ελάφια φαγητό ψαχνουν). Η παραλιακή προς Σουνιο το χειμώνα που είναι άδεια (ειδικά σε μέρες με την καταιγίδα να έρχεται). Σε πιο μακρυά, Κορινθία η λιμνη μετα Τρικαλα και γενικά από εκει και προς Αρκαδία αν και το χειμώνα είναι πολύ δυσκολος ο δρόμος, μετά το Λουτράκι, στον δρόμο για Επίδαυρο εως το Ναυπλιο απίστευτα μέρη όταν δεν έχει κόσμο, από πάνω στην παλιά εθνική προς Θηβα, η μη τουριστική πλευρά του Παρνασσού, όλος ο Δρυμός της Οιτης.

Αν φύγεις από τον δρόμο υπάρχουν άπειρα μέρη

Επεξ/σία από TAKE5
Δημοσ.

Νταξει καλή φάση να φύγεις απο τον δρόμο αλλα μην στάσεις την μηχανή.

Ο Υμηττός δεν εχει και πολλά πράγματα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

News flash

Τα LIDL έχουν λάμπες, μάρκα με έκαψες, e27 (23-105) 1550 lum με ακουσωνακουσων 3 ευρώ. Δεν πρόλαβα. Μόνο 4 είχαν μείνει...

Ps. Ειναι 2700k

Ps2. Οποίος πρόλαβε τον κύριο είδε.

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά 

θα ήθελα να αρχίσω να ασχολούμαι σοβαρά με την φωτογράφιση παρόλο που είμαι 15 διότι με την κάμερα που έχω ως τώρα με τραβάει η φωτογραφία ως χόμπι θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάποιο site με τεχνικές η ακόμα και εσείς αν μπορείτε να με βοηθήσετε να αρχίσω ακόμη αν μπορείτε να μου πρωτείνετε εξοπλισμό :D

Δημοσ.

καταρχην ριχνεις μια ματια στο dpgr.gr που ειναι φωτογραφικο forum και μετα κοιτας Link.png Site: αυτο το βιβλιο που ειναι και δωρεαν. Γενικα κατα την γνωμη μου πρωτα φτιαχνεις τα καδρα σου και μαθαινεις τι παιζει με τις ρυθμισεις της μηχανης σου και μετα κοιτας εξοπλισμο μιας και ο εξοπλισμος χρησιμευει στο να αποδωσεις καλυτερα μια εικονα, αλλα αν δεν ξερεις να συνθεσεις την εικονα θα ειναι αχρηστος.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση

Έχετε βρει χρυσή ομπρέλα (απο ελλαδα) που κανει λιγότερο απο 20 ευρώ;

Επίσης

Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να εμπιστευεστε στην ελλαδα για αυτα τα πράγματα ή περιμένετε να σας έρθουν ολα απο eBay?

Thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για ολη αυτη την αισιοδοξια...

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Καμπανάκι (ή μάλλον καμπαναριό ολόκληρο) για τους 2 μεγάλους και το πόσο πολύ "αδράνησαν" το 2013 τα αποτελέσματα των βραβείων των αναγνωστών του dpreview. Καλύτερο προιον γενικά και καλύτερη mirrorless Olympus, καλυτερη dslr Pentax, καλυτερη zoom compact sony, καλυτερη fixed compact fuji, καλυτερος φακός sigma

Λίγο πολύ αναμενόμενα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...