frenzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αααα, αφού είναι τεμπέλης, δεν κάθεται να διαβάσει θεωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τι είναι το science beaches. Γενικά δεν κατάλαβα. εχω την εντυπωση οτι απλα πωρωθηκε με τις λεπτομερειες που αναφερεις... Αααα, αφού είναι τεμπέλης, δεν κάθεται να διαβάσει θεωρία. Οχι Αυτα που είπε τα ήξερα και εγω αλλα τα είχα ακούσει απο αμερικανούς. Επίσης Αυτό που δεν αναφέρει κανεις για τις 90 μοίρες ειναι: που ειναι οι 0 μοίρες...; Οοοοοοοουυυυ να μου χαθητε, εξυπνακηδες In other news Θα πάρω και άλλο yongnuo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι Αυτα που είπε τα ήξερα και εγω αλλα τα είχα ακούσει απο αμερικανούς. Επίσης Αυτό που δεν αναφέρει κανεις για τις 90 μοίρες ειναι: που ειναι οι 0 μοίρες...; Οοοοοοοουυυυ να μου χαθητε, εξυπνακηδες In other news Θα πάρω και άλλο yongnuo... Οι αμερικανοί σου τα είπαν, αλλά δεν τους άκουσες. Οι 90 είναι εκεί που είναι ο ήλιος. Αν το βελάκι του φίλτρου δείχνει τον ήλιο (την κατεύθυνση σμαρταςς) το γυρνάς στις 90. Επίσης, στα παλιά μας τα παπούτσια πόσα ΥΝ θα πάρεις μιας και ΜΙΑ φωτό δεν έχεις ποστάρει. Οπότε μπορείς να πάρεις και τέσσερα, στο μηδέν μένεις afaik. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Οι 90 είναι εκεί που είναι ο ήλιος. Αν το βελάκι του φίλτρου δείχνει τον ήλιο (την κατεύθυνση σμαρταςς) το γυρνάς στις 90. XAXAXAXA τι έγραψα, σορρυ βαηπερ. Ήθελα να πω οι 0 είναι στον ήλιο, και γυρνάς το φίλτρο ανάλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τα λένε καλύτερα και έχουν και πιο εύχρηστο cpl απο το δικό μου... So sad Επίσης Το τρίγωνο ή βέλος κοιτάει τον ήλιο... http://photography-on-the.net/forum/archive/index.php/t-1201798.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Mπα δεν είναι ακριβή αυτά που λέει, το σταμάτησα εκεί που είπε πως σε υψόμετρο γίνεται μαύρος ο ουρανός γιατί είναι μαλακία. Με το άπλετο χιόνι γίνεται σκούρος όχι με το υψόμετρο. Εξαιτίας των αντανακλάσεων. Επίσης αυτοί δεν είναι αμερικάνοι. Για το βελάκι παίζει, εγώ με το μάτι το ρυθμίζω πάντως. Τελικά τη δυσκολία στα πολαραηζερ που την βρίσκεις, γιατί βλέπω έχεις πηγές (αμφίβολες αλλά έχεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 ωρε ρε frenzy ακαδημαικος καταντησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα εγώ φταίω που δεν προσπερνάω αυτά που γράφεις όπως οι υπόλοιποι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Προσπερνάμε πράγματα για να μην πιάσουμε στα χέρια. Πχ γιατί να μην πιστέψω τον τύπο που ειναι φωτογράφος για το high altitude και να πιστέψω εσένα; Επειδη μιλάμε την ίδια γλώσσα; Οπότε καλύτερα να το αφήσουμε να πέσει για να μην γράφουμε σε ξένα και λιγότερο up close and personal forums... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πχ γιατί να μην πιστέψω τον τύπο που ειναι φωτογράφος για το high altitude και να πιστέψω εσένα; Οπότε καλύτερα να το αφήσουμε να πέσει για να μην γράφουμε σε ξένα και λιγότερο up close and personal forums... Γιατί εγώ ποστάρω αυτό από τα 2600 μέτρα. Και δεν αφήνω να πέσουν πράγματα γιατί αυτοί που διαβάζουν και αγαπούν την φωτογραφία σαν κι εμένα έχουν κάτι να πάρουν από το σχόλιο, ενώ από στεγνούς και random κοπη-πεηστερς (σαν κι εσένα γουηνκ-γουηνκ) τίποτε. Κατά τ' άλλα εσύ προσπερνάς πράγματα θες δεν θες γιατί είσαι άσχετος και προσπαθείςμε ψευτοατιτιουντ, κοπη-πεηστ και ατάκες αμερικάνικου δημοτικού να το κρύψεις. Οι υπόλοιποι που θέλουμε να μάθουμε από το παρε δώσε απόψεων και γνώσεων που προσφέρει τουτη η κοινότητα δεν τα προσπερνάμε. Αυτό που προσπερνάμε είναι η ανοησία, η ημιμάθεια κι η ξερολιά. Αλλαά έγινες θρασύς πιτσιρίκο, οπότε φροντίζω να μην επαναληφθεί. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2013 από frenzy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί εγώ ποστάρω αυτό από τα 2600 μέτρα. Και δεν αφήνω να πέσουν πράγματα γιατί αυτοί που διαβάζουν και αγαπούν την φωτογραφία σαν κι εμένα έχουν κάτι να πάρουν από το σχόλιο, ενώ από στεγνούς και random κοπη-πεηστερς (σαν κι εσένα γουηνκ-γουηνκ) τίποτε. Κατά τ' άλλα εσύ προσπερνάς πράγματα θες δεν θες γιατί είσαι άσχετος και προσπαθείςμε ψευτοατιτιουντ, κοπη-πεηστ και ατάκες αμερικάνικου δημοτικού να το κρύψεις. Οι υπόλοιποι που θέλουμε να μάθουμε από το παρε δώσε απόψεων [1] και γνώσεων που προσφέρει τουτη η κοινότητα δεν τα προσπερνάμε. Αυτό που προσπερνάμε είναι η ανοησία, η ημιμάθεια κι η ξερολιά [2]. Αλλαά έγινες θρασύς πιτσιρίκο [3], οπότε φροντίζω να μην επαναληφθεί. [1] everybody has one [2] ξανα δες το, μιας και δεν ειμαι αυτος που λεει "Εγω εκανα αυτο" [3] real class in other news για $30 δεν ειναι κακο http://petapixel.com/2013/09/19/triggertrap-releases-revamped-version-2-0-now-offers-14-triggering-options/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ με frenzy, πού είναι η δυσκολία του polarizer; Γυρίζεις και βλέπεις επιτόπου το αποτέλεσμα από το σκόπευτρο ή την οθόνη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 οτι δεν ειναι τοσο intuative οσο τα υπολοιπα + οτι ο ηλιος επρεπε να ειναι σε συγκεκριμενη θεση σε σχεση με την καμερα, kατι που δεν θυμόμουνα και το γεγονος οτι επαιξα με το cpl για 5 λεπτα. Α, η δικια μου η dslr lcd δεν δειχνει τα ιδια πραγματα με την Ips οθονη μου. Φανταζομαι οι δικιες σας θα ειναι ρυθμισμενες. Συμφωνώ με frenzy, πού είναι η δυσκολία του polarizer; Γυρίζεις και βλέπεις επιτόπου το αποτέλεσμα από το σκόπευτρο ή την οθόνη.. Επισης το κουρασαμε με αχρηστα πραγματα οπως authorotative εξηγησεις και τα σχετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 σε περιπτωση αγορας μεταχειρισμενου φακου (ειμαι αναμεσα σε tokina 11-16 και sigma 10-20) πως μπορω να αντιληφθω το front-back focusing και να καταλαβω αν ο φακος εχει προβλημα; εχω δει καποια διαγραμματα που μπορεις να τα βαλεις σε 45μοιρων γωνια και να δοκιμασεις το autofocus... φανταζομαι αυτος ειναι ο μονος τροπος ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Έχεις βρεί? αν ναί, σε τί τιμές? Το σκέφτομαι και γώ σιγά σιγά να πάρω έναν ευρυγώνιο αλλά οι καινούριοι θέλουν 500+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα