foniki_melitzana Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Καλημέρα θέλω να πάρω 2 κάρτες μνήμης για την φωτογραφική μου (Canon 6D). Δεν έχω ασχοληθεί με βίντεο αν και θα το ήθελα. Είχα κάτι καρτούλες, αλλά ούτε ποιες ήταν, ούτε χωρητικότητα, ούτε που βρίσκονται, οπότε πάμε από το 0
imr Δημοσ. Δευτέρα στις 11:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:49 πμ 58 minutes ago, foniki_melitzana said: Καλημέρα θέλω να πάρω 2 κάρτες μνήμης για την φωτογραφική μου (Canon 6D). Δεν έχω ασχοληθεί με βίντεο αν και θα το ήθελα. Είχα κάτι καρτούλες, αλλά ούτε ποιες ήταν, ούτε χωρητικότητα, ούτε που βρίσκονται, οπότε πάμε από το 0 SanDisk extreme pro στο μέγεθος που σε βολεύει. 2
Dr_73 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:33 πμ Αν δεν ασχολείσαι με βίντεο , για φωτογραφία, είναι απόλυτα ικανοποιητικές οι Kingston canvas go plus οι μπλέ, που είναι πολύ πιο οικονομικές από τις sandisk που είναι το στάνταρτ. https://www.skroutz.gr/s/22406344/Kingston-Canvas-Go-Plus-SDXC-128GB-Class-10-U3-V30-UHS-I.html?product_id=169074130&sponsored=listing Η τιμή είναι τόσο χαμηλή, που νομίζω δεν αξίζει να κοιτάξεις κάτω από 64gb .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα