imr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 15 hours ago, jimis_vts said: Καλή χρήση ανώτερα χρώματα η canon, αλλά όταν παίρνεις a7 iv με 10bit όλα τα s-log κλπ και κατά καιρούς 300€ cashback (όχι 70€ για φακό των 1300€) ε φυσικά θα τους πάρει τα σώβρακα η η sony... Και αυτό για μηχανή 3ετιας. Χωρίς να έχει βγει η a7 v ακομα . Η Νικον τουλάχιστον το παλεύει με πολύ καλές προσφορές άνα καιρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, imr είπε Και αυτό για μηχανή 3ετιας. Χωρίς να έχει βγει η a7 v ακομα . Η Νικον τουλάχιστον το παλεύει με πολύ καλές προσφορές άνα καιρούς. Η nikon δυστυχώς όμως δεν θα γίνει ούτε sony ούτε canon. Ειδικότερα στο βίντεο στη φωτογραφία καλά κρατεί ακόμα. Και προσφορές βαρβάτες γι' αυτό βγάζει κατά καιρούς και προχώρησε και σε αγορά της red μπας και αυξήσει λίγο το μερίδιο της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, jimis_vts είπε Η nikon δυστυχώς όμως δεν θα γίνει ούτε sony ούτε canon. Ειδικότερα στο βίντεο στη φωτογραφία καλά κρατεί ακόμα. Και προσφορές βαρβάτες γι' αυτό βγάζει κατά καιρούς και προχώρησε και σε αγορά της red μπας και αυξήσει λίγο το μερίδιο της. Δεν ασχολούμαι με βίντεο, τι παραπάνω έχει η canon εκεί από την nikon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, patatasc είπε Δεν ασχολούμαι με βίντεο, τι παραπάνω έχει η canon εκεί από την nikon; Τιμές πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει σύγχρονη μηχανή - σύστημα από κάποια εταιρεία που να μην καλύπτει κάποιον χρήστη για φωτογραφία τουλάχιστον. Αν δε μιλάμε για κάτι τρομερά εξειδικευμένο που συνήθως δεν αφορά ούτε το 1% των συνολικών χρηστών όλες είναι μια χαρά. Καθένας καλό είναι να διαλέξει με βάση το budget του αφού δει πρώτα τιμές φακών - σωμάτων που τον ενδιαφέρουν και τι του κάθεται καλύτερα στο χέρι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, jimis_vts είπε Η nikon δυστυχώς όμως δεν θα γίνει ούτε sony ούτε canon. Ειδικότερα στο βίντεο στη φωτογραφία καλά κρατεί ακόμα. Η τεχνολογία προχωράει και τα πράγματα αλλάζουν κάθε μέρα. Δεν νομίζω πως η Ζ6iii, η Z8, η Zf, έχουν να ζηλέψουν κάτι σε βίντεο απο τα αντίστοιχης τιμής Sony και Canon μοντέλα. Πριν απο καμια τριετία ναι, ήταν πίσω. Σήμερα όχι. Γενικα θεωρώ πως όλες οι εταιρίες μπορούν να ικανοποιήσουν τον μέσο επαγγελματία και ερασιτέχνη με πολλαπλά μοντέλα απο την γκάμα τους. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα καμία απο κάποια άλλη. Πλην του global shutter της Sony, που αν κάποιος θέλει κάτι τέτοιο, αναγκαστικά θα πάει εκεί λόγο μοναδικότητας (για την ώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Εγώ απ' όταν με nikon σε βίντεο τράβαγα άλλο και έβλεπα στο μόνιτορ άλλο εκεί έβαλα μαύρο. Προφανώς δε τη μηδενίζω δεν είναι εταιρεία της πλάκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 30 minutes ago, jimis_vts said: Εγώ απ' όταν με nikon σε βίντεο τράβαγα άλλο και έβλεπα στο μόνιτορ άλλο εκεί έβαλα μαύρο. Προφανώς δε τη μηδενίζω δεν είναι εταιρεία της πλάκας... Πάντως, δεν νομίζω να είχες Ζ8/Ζ9/Ζ6ΙΙΙ/Zf με τελευταίο firmware και να έβλεπες άλλα ντα άλλων στο tethering/live. Η τρίτη γενιά Νίκον δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τις δύο πρώτες. Βέβαια, πάντα πάμε με το "γούστα αυτά" και η αγορά ευτυχώς ακόμη έχει εναλλακτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, LongTom είπε Πάντως, δεν νομίζω να είχες Ζ8/Ζ9/Ζ6ΙΙΙ/Zf με τελευταίο firmware και να έβλεπες άλλα ντα άλλων στο tethering/live. Η τρίτη γενιά Νίκον δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τις δύο πρώτες. Βέβαια, πάντα πάμε με το "γούστα αυτά" και η αγορά ευτυχώς ακόμη έχει εναλλακτικές. Λέω για εποχές dslr ενεργά...αλλά αν καείς απ' το χυλό... Δυστυχώς για να επιστρέψω και στην canon θεωρούσα τις R πολυυυύ ακριβές εξ αρχής. Απλά τότε πήρα την rp με κιτ φακό στα 999€. Πούλησα και τον κιτ φακό οπότε καλό deal λέω έχεις και mirrorless. Αλλά όταν πήρα τον 24-105 f4 1300€ και μου δίνει πίσω 70€ όταν η sony για a7 iii σώμα στα 1200€ δίνει πίσω 300€ λέω άι στα δι@λα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Και ο θεός βοηθός... 🤣 Μόλις αγόρασα ένα φακό από τε γερμανικό άμαζον, με 59% έκπτωση (!), από πωλητή. Ρώτησα πριν στο chat αν ο πωλητής είναι έμπιστος, αν θα παραλάβω νέο φακό, ή τίποτα μεταχειρισμένο, χαλασμένο ή άφαντο. Να μην ανησυχώ μου είπαν, καινούργιο φακό θα παραλάβω και να χαρώ την έκπτωση μου είπαν. Τι λέτε να έχει μέσα το πακέτο όταν έρθει; 😂 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από patatasc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, patatasc είπε Και ο θεός βοηθός... 🤣 Μόλις αγόρασα ένα φακό από τε γερμανικό άμαζον, με 59% έκπτωση (!), από πωλητή. Ρώτησα πριν στο chat αν ο πωλητής είναι έμπιστος, αν θα παραλάβω νέο φακό, ή τίποτα μεταχειρισμένο, χαλασμένο ή άφαντο. Να μην ανησυχώ μου είπαν, καινούργιο φακό θα παραλάβω και να χαρώ την έκπτωση μου είπαν. Τι λέτε να έχει μέσα το πακέτο όταν έρθει; 😂 Να πάνε όλα καλά εύχομαι! Για ποιόν φακό πρόκειται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patatasc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) O nikon 70-200 f/2.8. Δεν είχα ποτέ τηλεφακό, θα είναι ο πρώτος. 🙂 Εντάξει, ψαχνόμουν να αγοράσω ακόμη ένα φακό που δεν θα χρησιμοποιήσω, κανέναν μικρό prime, και κατέληξα σε ζουμ του 1,5 κιλού σε τιμή prime... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από patatasc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 19/10/2024 at 03:49, jimis_vts said: Αλλά όταν πήρα τον 24-105 f4 1300€ και μου δίνει πίσω 70€ Αγοράζεις τον ίδιο από το e-infinity στα 1120€ . Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Dr_73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Dr_73 είπε Αγοράζεις τον ίδιο από το e-infinity στα 1120€ . Καλύτερα έπαιρνα από mbp, από κει με δυσκολία θα ψώνιζα θέλω εγγύηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 hours ago, jimis_vts said: Καλύτερα έπαιρνα από mbp, από κει με δυσκολία θα ψώνιζα θέλω εγγύηση... Έχει εγγύηση , με την έννοια ότι αν είναι DOA , τον στέλνεις πίσω και στέλνουν άλλον. ΄'Εχω πάρει μία μηχανή και δύο φακούς από εκεί και φίλοι μου καμιά δεκαριά φακούς και ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, jimis_vts είπε Καλύτερα έπαιρνα από mbp, από κει με δυσκολία θα ψώνιζα θέλω εγγύηση... Πάντως και από το MPB δεν ξέρεις το κάθε κομμάτι από που είναι. Οκ θα έχεις την 6μηνη εγγύηση σύμφωνοι, αλλά μετά ; Δεδομένου ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα, κάποιες εταιρείες - ας πω για τη Fujifilm συγκεκριμένα που το ξέρω - δεν αναλαμβάνουν καν αντικείμενα παραεισαγωγής, πάλι επίφοβο είναι. Προσωπικά έχω πουλήσει πράγματα από το e-infinity στο ΜPB. Ο επόμενος αγοραστής δεν το γνωρίζει αυτό. Αντίστοιχα και εγώ έχω αγοράσει από το MPB χωρίς να ξέρω αν ήταν παραεισαγωγή ή όχι. Δεν ξέρω τι ισχύει για όλες τις εταιρείες ούτε για αγορά από κάποιο κατάστημα επίσημης εισαγωγής π.χ. Γερμανίας και επισκευή στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα η πιο ασφαλής επιλογή για όποιον θέλει εγγύηση και μελλοντική υποστήριξη χωρίς πονοκέφαλο είναι να αγοράσει από κάποιο ελληνικό κατάστημα, το οποίο συνήθως σημαίνει και ακριβότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα