stratigos24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μια ωραία συνέντευξη ξένου φωτογράφου αυτή τη φορά. 3
pifilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, stratigos24 είπε Μια ωραία συνέντευξη ξένου φωτογράφου αυτή τη φορά. Για όποιον αρέσει αυτό το στυλ βάζω και το παρακάτω προφιλ στο instagram. https://www.instagram.com/umagumag/ 2
stratigos24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 O ftz ii adapter αγοράστηκε, οπότε αναμένω να δω και τον sigma 105mm macro κλπ μήπως τον πάρω και αυτόν. Ρώτησα στην ομάδα στο FB της Z5 σε έναν που είχε ανεβάσει φωτό με τον sigma σε Z5 και λέει δουλεύουν όλα AF VR με τον FTz adapter καθώς και σε συνδιασμό των παραπάνω και teleconverter. Για να δούμε .... 4 1
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, stratigos24 said: Ρώτησα στην ομάδα στο FB της Z5 σε έναν που είχε ανεβάσει φωτό με τον sigma σε Z5 και λέει δουλεύουν όλα AF VR με τον FTz adapter καθώς και σε συνδιασμό των παραπάνω και teleconverter. Αν τσεκάρεις στο dxo photolab , έχει προφίλ για το φακό (και) σε συνδιασμό με teleconverter 1.4 .
stratigos24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Θα το δω αλλά... πληρώνω lightroom Photoshop. Μου αρέσει και το dxo... Ίσως κάποια άλλη στιγμή σε προσφορά το πάρω.
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Καλορίζικος. Βάλε κανά δείγμα. Οι macro , έχουν αυτό το καλό .Δεν χρειάζεται να βγεις φωτογραφική βόλτα !!!
stratigos24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Καλορίζικος. Βάλε κανά δείγμα. Οι macro , έχουν αυτό το καλό .Δεν χρειάζεται να βγεις φωτογραφική βόλτα !!! Ακριβώς. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από stratigos24 1
babisskg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Καλορίζικος. Βάλε κανά δείγμα. Οι macro , έχουν αυτό το καλό .Δεν χρειάζεται να βγεις φωτογραφική βόλτα !!! Έχετε μανιτάρια μέσα στο σπίτι κι' εσείς ........ και σαλιγκάρια ....... 🤣🤣🤣 ....... Μόλις τώρα, babisskg είπε Έχετε μανιτάρια μέσα στο σπίτι κι' εσείς ........ και σαλιγκάρια ....... 🤣🤣🤣 ....... Ένα δίκιο το έχεις βέβαια ...... εκεί που πήγε η βενζίνη !!!
highpriest Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 @stratigos24 είχες πει είσαι υπερευχαριστημένος με τους tubes και το "μάκρο" τους Τώρα που έχεις δει τι είναι πραγματικό μάκρο και όχι close up, δήθεν μάκρο; Συνεχίζεις να είσαι ευχαριστημένος απο τα tubes; Ρωτάω, επειδή συνήθως όταν βλέπουμε το καλύτερο καταλαβαίνουμε πόσο καλό ήταν (ή όχι) αυτό που νομίζαμε.
stratigos24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε Βάλε κανά δείγμα. Στο περίπου, ένα πολύ πολύ μικρό έντομο που βρήκα στην κουζίνα. Δε βοηθούσε το φως κλπ αλλά οκ.. σε επόμενες μέρες πραγματική φύση. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από stratigos24 2
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Νομίζω δείχνει καλά δείγματα ο φακός. Ξεκίνα με πιο εύκολα άψυχα. Κουμπιά, βίδες, εργαλεία , ρολόγια , τα πάντα δίνουν υλικό σε ένα macro . Μας ανοίγεις δουλειές όμως. Μόλις είδα και ότι ο αντάπτορας για RF (από EF) , η πιο απλή έκδοση , μου έρχεται με 90€ από εξωτερικό !
stratigos24 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Νομίζω δείχνει καλά δείγματα ο φακός. Ξεκίνα με πιο εύκολα άψυχα. Κουμπιά, βίδες, εργαλεία , ρολόγια , τα πάντα δίνουν υλικό σε ένα macro . Μας ανοίγεις δουλειές όμως. Μόλις είδα και ότι ο αντάπτορας για RF (από EF) , η πιο απλή έκδοση , μου έρχεται με 90€ από εξωτερικό ! Μην ψάχνεις αλλού (αν και λένε 10-30 μέρες) και με ΑF https://www.skroutz.gr/s/31287911/Viltrox-EF-EOS-R-Antaptoras-Fakou-for-Canon-EF-or-EF-S-Mount-Lens-to-Canon-RF-Mount.html Εγώ θα είχα πάρει τον viltrox αλλά δεν ήμουν σίγουρος για το ότι θα δουλεύει τον sigma (ούτε η Νίκον τον αναφέρει, σε ομάδα Ζ5 είδα ότι δουλεύει με ftz) και επειδή βρήκα με 30 ευρώ πιο ακριβά τον ftz ii από μαγαζί απλά βγαλμένο από Κιτ, αχρησιμοποίητο καινούριο, πήγα εκεί για σίγουρα. 12 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Ξεκίνα με πιο εύκολα άψυχα. Κουμπιά, βίδες, εργαλεία , ρολόγια , τα πάντα δίνουν υλικό σε ένα macro . Δε ξέρω... η φύση με τραβάει προς το παρόν.
Dr_73 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, stratigos24 said: Μην ψάχνεις αλλού (αν και λένε 10-30 μέρες) και με ΑF https://www.skroutz.gr/s/31287911/Viltrox-EF-EOS-R-Antaptoras-Fakou-for-Canon-EF-or-EF-S-Mount-Lens-to-Canon-RF-Mount.html Φίλος θα μου φέρει από εξωτερικό αυτόν https://www.skroutz.gr/s/24033652/Canon-EF-EOS-R-Antaptoras-Fakou.html με 90€ . Νομίζω αξίζει 25€ παραπάνω για μαμά ! Με πανευρωπαϊκή εγγύηση . 1
stratigos24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dr_73 είπε 37 λεπτά πριν, Dr_73 είπε https://www.skroutz.gr/s/24033652/Canon-EF-EOS-R-Antaptoras-Fakou.html με 90€ . Νομίζω αξίζει 25€ παραπάνω για μαμά ! Με πανευρωπαϊκή εγγύηση . Ναι οκ μαζί σου για 25 ευρώ. Αυτό έκανα και εγώ. Εγώ δε με βλέπω να τον κρατάω τον Sigma, ούτως ή άλλως δοκιμαστικά τον πήρα. Κάνει καποιον ήχο όταν ψάχνει να εστιάζει Παρακάτω βίντεο δικό μου Άλλοι χρήστες του από ότι κατάλαβα το έχουν άλλοι όχι δε ξέρω θα το ψάξω λίγο ακόμα και βλέπουμε. Κρίμα πάντως γιατί από εικόνα κλπ είναι μια χαρά. ΥΓ. 2 χρόνια το λιγότερο ήταν αχρησιμοποίητος σε ένα ράφι αφημένος εκτός κουτιού κλπ Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από stratigos24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα