stratigos24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, highpriest είπε Γι' αυτο το διευκρίνησα. Τι ακριβώς ψάχνεις να κάνεις; Για ποια χρήση; Ισως LX100 να είναι καλύτερη για εσένα. Ίσως όμως να υπάρχει και ακόμη καλύτερη λύση Έχω tz7 από το 2009... δουλεύει ακόμα... Panasonic ΜΟΝΟ!!! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από stratigos24 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Ορίστε όποιος θέλει καλό σώμα m4/3 σε καλή τιμή (αγγελία, μεταχειρισμένο). ΥΓ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ… απλά την είδα και τη βάζω μήπως κάποιος ψάχνει .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ορίστε όποιος θέλει καλό σώμα m4/3 σε καλή τιμή (αγγελία, μεταχειρισμένο). ΥΓ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ… απλά την είδα και τη βάζω μήπως κάποιος ψάχνει .. Καλή τιμή! Όταν έψαχνα εγώ Ελλάδα και εδώ στο φόρουμ, κάτω απο 950 ευρώ δεν έβρισκα. Τώρα βέβαια θέλει και λεπτομερή έλεγχο, επειδή δεν είναι μαγαζί να σου δώσει μια κάποια εγγύηση επιστροφής σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Ναι, πας με τις αξιολογήσεις εδώ.. τουλάχιστον έχει 11 στις 11 θετικές, κάτι είναι και αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Ψάχνω να βρω κάτι που είχα διαβάσει παλιά αλλά δε μπορώ… Ειχα δει κάτι τσάντες που κρατάνε δροσερή θερμοκρασία και στη ζέστη και πολλοί έπαιρναν τέτοιες για το καλοκαίρι διακοπές να έχουν τον εξοπλισμό τους να μη βράζει.. Εχετε καμία ιδέα ποιες είναι οι τσάντες αυτές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Ψάχνω να βρω κάτι που είχα διαβάσει παλιά αλλά δε μπορώ… Ειχα δει κάτι τσάντες που κρατάνε δροσερή θερμοκρασία και στη ζέστη και πολλοί έπαιρναν τέτοιες για το καλοκαίρι διακοπές να έχουν τον εξοπλισμό τους να μη βράζει.. Εχετε καμία ιδέα ποιες είναι οι τσάντες αυτές ; Αν δεν θες να ξοδευτείς, η πιο φτηνη λύση είναι ισοθερμικές τσαντες, και κάνε εσωτερικά χωρίσματα μόνος σου https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=ισοθερμικες+τσαντες&from=autocomplete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
periklis41 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Στις 17/7/2022 στις 1:33 ΜΜ, stratigos24 είπε Ορίστε όποιος θέλει καλό σώμα m4/3 σε καλή τιμή (αγγελία, μεταχειρισμένο). ΥΓ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ… απλά την είδα και τη βάζω μήπως κάποιος ψάχνει .. Νασαι καλα φιλε μου που την αναδημοσιευσες ,την δινω χαμηλα γιατι παω για την s5 και δε θελω να την δωσω στο mbp γιατι θα την παρει καπου στα 550 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, periklis41 είπε παω για την s5 Πες μας και γιατί ! Γιατί θες να πας στην S5 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
periklis41 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Dr_73 είπε Πες μας και γιατί ! Γιατί θες να πας στην S5 ! Κανω βιντεο γαμου ,καμια φορα σποτακια και hoby ταινιες μικρου μηκους οποτε το full frame ,boche ,vlog με μεγαλυτερο δυναμικο ευρος ,και τελος το 10bit 4-2-2 που ειναι για color grade ειναι για μενα πολυ ελκυστικα ,ασε που αν βαλεις κα ιexternal recorder εχεις μια cinema camera σε χαμηλη τιμη.αυτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 στεναχωρήθηκε ο άλλος που δεν άντεξε το κλείστρο της z5 αρκετό καιρό. 17 μήνες την είχε… και του λέει ένας… ποσα κλικ ;; Και τι λέει ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pifilos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, stratigos24 είπε στεναχωρήθηκε ο άλλος που δεν άντεξε το κλείστρο της z5 αρκετό καιρό. 17 μήνες την είχε… και του λέει ένας… ποσα κλικ ;; Και τι λέει ;;; Αν θυμάμαι καλά τις λήψεις με ηλεκτρονικό δεν τις μετράνε σωστά ; Παρεμπιπτόντως απορία. Έστω όπως εδώ ότι χαλάει ο μηχανισμός. Με ηλεκτρονικό μπορείς να συνεχίσεις να βγάζεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, stratigos24 είπε στεναχωρήθηκε ο άλλος που δεν άντεξε το κλείστρο της z5 αρκετό καιρό. 17 μήνες την είχε… και του λέει ένας… ποσα κλικ ;; Και τι λέει ;;; Ζ7 ο άλλος στα σχόλια πιο κάτω 600.000 και συνεχίζει.. τουλάχιστον φαίνεται να αντέχουν οι Ζ…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς το πράγμα, αλλά αν μια μηχανή μου βγάλει 600.000 κλικ, θεωρώ πως τα έχει βγάλει τα λεφτά της. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Στις 17/7/2022 στις 3:49 ΜΜ, highpriest είπε Καλή τιμή! Όταν έψαχνα εγώ Ελλάδα και εδώ στο φόρουμ, κάτω απο 950 ευρώ δεν έβρισκα. Τώρα βέβαια θέλει και λεπτομερή έλεγχο, επειδή δεν είναι μαγαζί να σου δώσει μια κάποια εγγύηση επιστροφής σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. 13 ώρες πριν, periklis41 είπε Νασαι καλα φιλε μου που την αναδημοσιευσες ,την δινω χαμηλα γιατι παω για την s5 και δε θελω να την δωσω στο mbp γιατι θα την παρει καπου στα 550 Θα μπω στην συζήτηση μιάς και ο Περικλής εδώ Θεσσαλονίκη είχε αγοράσει κάποτε από μένα έναν φακό και διατηρώ πολύ καλές εντυπώσεις από την συναλλαγή μας , επίσης κατάλαβα πως είναι προσεκτικός με τα υλικά που χρησιμοποιεί , ευχόμενος καλοπούλητη βέβαια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Και με 600.000 κλικ και με 1.000.000 τις πουλάνε 20% πιο κάτω από όσο έχουν καινούριες ; Γιατί κάτι τέτοια έβλεπα. Έστω και καινούριες από e-infinity ; Επειδή μπορεί να έχουν τα χαρτιά αγοράς από ελληνικό κατάστημα ; Αλήθεια τα χαρτιά αγοράς όταν μια μηχανή έχει λήξει η εγγύηση , τι αξία έχουν και αναφέρονται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα