stratigos24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Ίσως ενδιαφέρει κάποιον η προσφορά παρακάτω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Πολύ καλή τιμή! Ο αγαπημένος μου φακός όταν είχα την D5100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lshow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2020 από Lshow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δωρεάν το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας Luminar 3: Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Έχει κανείς εικόνα ποιο μοντέλο και φακός είναι στη φωτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Nikkormat FS νομίζω αλλά ο φακός είναι δύσκολο να αναγνωριστεί. Υπάρχει κάπου η μαχανή να μας βγάλουν μια κάθετη φωτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Είναι nikkormat (κάποια της σειράς FT) , διάβασε εδώ . Πρέπει να δούμε κι άλλες φωτογραφίες για να βρεθεί το ακριβές μοντέλο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φακός Nikon Nippon Kogaku Zoom-Nikkor auto 3.5 43mm-86mm Μηχανη μάλλον ft2 Θα στείλει κάποια στιγμή καμία φωτο να δούμε. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον Βίντεο που βρήκα περί σταθεροποίησης σε γειτονικό forum φωτογραφίας: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, stratigos24 είπε Φακός Nikon Nippon Kogaku Zoom-Nikkor auto 3.5 43mm-86mm Μηχανη μάλλον ft2 Θα στείλει κάποια στιγμή καμία φωτο να δούμε. Η σελίδα που θα σας διαφωτίσει περισσότερο λέγεται https://www.mir.com.my/rb/photography/hardwares/classics/nikkormat/html/history.htm αν και είμαι βέβαιος πως την γνωρίζετε . Αν επιτρέπεται ποιός ενδιαφέρεται για τις Nikkormat η Nikkomat ώστε να τον επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο .... 🤣🤣🤣 ....... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από babisskg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, babisskg είπε Αν επιτρέπεται ποιός ενδιαφέρεται για τις Nikkormat η Nikkomat ώστε να τον επαναφέρουμε στο σωστό δρόμο .... 🤣🤣🤣 ....... Κάποιος φίλος τη βρήκε σπίτι του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Κάποιος φίλος τη βρήκε σπίτι του... Έψαχνε για τίποτε κρυμμένα λεφτά ........ 🤣🤣🤣 ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, babisskg είπε Έψαχνε για τίποτε κρυμμένα λεφτά ........ 🤣🤣🤣 ....... Δε μου είπε κάτι τέτοιο, τώρα με σιγουριά δε ξέρω να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, stratigos24 είπε Δε μου είπε κάτι τέτοιο, τώρα με σιγουριά δε ξέρω να σου πω... Το μόνο βέβαιο ...... 🤣🤣🤣 ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, babisskg είπε Το μόνο βέβαιο ...... 🤣🤣🤣 ...... Ότι και αν έψαχνε, μάλλον βρήκε ένα όμορφο διακοσμητικό χώρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα