andreapaog328 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς τον καινούριο 18-55 vr ii με το κουμπι σε σχέση με τον παλιό? έχουμε καμια βελτίωση/διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα (που δεν ειμαι) αλλα εχει κανεις προσφατη εμπειρια με τριποδο μεσα στη χειραποσκευη και ελεγχο στο αεροδρομιο; Παω Βουδαπεστη σε λιγες μερες και θελω να ξερω αν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω κανενα θεμα.. Ενα Benro εχω, ελαφρυ και μαζεμενο σχετικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα (που δεν ειμαι) αλλα εχει κανεις προσφατη εμπειρια με τριποδο μεσα στη χειραποσκευη και ελεγχο στο αεροδρομιο; Παω Βουδαπεστη σε λιγες μερες και θελω να ξερω αν υπαρχει περιπτωση να αντιμετωπισω κανενα θεμα.. Ενα Benro εχω, ελαφρυ και μαζεμενο σχετικα.. Ποτέ δεν είχα θέμα, το πολύ πολύ να σου πουν να το βγάλεις από τη θήκη να το δουν στον έλεγχο (εμένα ούτε αυτό μου 'χει τύχει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς τον καινούριο 18-55 vr ii με το κουμπι σε σχέση με τον παλιό? έχουμε καμια βελτίωση/διαφορά? Τον έχω στην d3200 και για κιτ μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά. Έχει πιο μικρές διαστάσεις από τον πρώτο και η ποιότητα εικόνας είναι λίγο καλύτερη, όπως γράφουν και τα περισσότερα review. Στα πιο ανοιχτά διαφράγματα είναι πιο οξύς ακόμα και από τον 18-105. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 εγω παλι διαβασα οτι ειναι ελαχιστα χειροτερος :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 kudos http://www.dpreview.com/news/7896032191/world-press-photo-of-the-year-2015-awarded-to-warren-richardson κοιταν να δεις που θελουν να μας φανε τα λεφτα http://www.dpreview.com/news/6057991663/kipon-to-produce-canon-ef-to-sony-e-mount-adapter-with-af-and-slot-in-nd-grads?utm_campaign=internal-link&utm_source=related-news&utm_medium=text&ref=related-news τα σχολια απο κατω δεν υπαρχουν http://www.dpreview.com/news/7158808396/worth-the-wait-a-look-inside-the-pentax-k-1?slide=13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 kudos http://www.dpreview.com/news/7896032191/world-press-photo-of-the-year-2015-awarded-to-warren-richardson κοιταν να δεις που θελουν να μας φανε τα λεφτα http://www.dpreview.com/news/6057991663/kipon-to-produce-canon-ef-to-sony-e-mount-adapter-with-af-and-slot-in-nd-grads?utm_campaign=internal-link&utm_source=related-news&utm_medium=text&ref=related-news τα σχολια απο κατω δεν υπαρχουν http://www.dpreview.com/news/7158808396/worth-the-wait-a-look-inside-the-pentax-k-1?slide=13 Σπουδαία φωτογραφία η βραβευμένη !!! Πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση της pentax σε 1 χρόνο που η τιμή θα είναι στο χιλιάρικο θα είναι υποψήφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ενδιαφέρουσα η καινούρια pentax. Η τιμή για αυτά που προσφέρει είναι εξαιρετική και φυσικά θα πέσει κι άλλο με τον καιρό. Η δικιά μου άποψη είναι η εξής: +++Τιμή ++Σταθεροποιητης στον αισθητήρα που δουλεύει με όλους τους φακούς και έχει λειτουργία να ακολουθεί τα αστέρια σε αστροφωτογραφιση για μερικά λεπτά, ώστε να μην υπάρχουν trails. +Ποιότητα κατασκευής+weather sealed +Υποστήριξη manual φακών με focus confirmation +36.2 MP +gps/wifi + αρκετά άλλα καλούδια Ωστόσο υπάρχουν και μερικά βασικά "πλην" όπως: ---περιορισμένες επιλογές για σύγχρονους φακούς -4.4 fps shooting. Μου φαίνονται πολύ λίγα, ειδικά για επαγγελματική χρήση. -33 σημεία εστίασης. Πάλι μου φαίνονται λίγα. Κατά τη γνώμη μου η pentax με αυτή τη μηχανή δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά σε ερασιτέχνες και άτομα που ασχολούνται εντατικά με τη φωτογραφία και σκέφτονται να κάνουν το μεγάλο βήμα στις full frame. Η τιμή άλλωστε είναι άκρως δελεαστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 http://www.dpreview.com/forums/thread/3970019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ ενδιαφέρουσα η καινούρια pentax. Η τιμή για αυτά που προσφέρει είναι εξαιρετική και φυσικά θα πέσει κι άλλο με τον καιρό. Η δικιά μου άποψη είναι η εξής: +++Τιμή ++Σταθεροποιητης στον αισθητήρα που δουλεύει με όλους τους φακούς και έχει λειτουργία να ακολουθεί τα αστέρια σε αστροφωτογραφιση για μερικά λεπτά, ώστε να μην υπάρχουν trails. +Ποιότητα κατασκευής+weather sealed +Υποστήριξη manual φακών με focus confirmation +36.2 MP +gps/wifi + αρκετά άλλα καλούδια Ωστόσο υπάρχουν και μερικά βασικά "πλην" όπως: ---περιορισμένες επιλογές για σύγχρονους φακούς -4.4 fps shooting. Μου φαίνονται πολύ λίγα, ειδικά για επαγγελματική χρήση. -33 σημεία εστίασης. Πάλι μου φαίνονται λίγα. Κατά τη γνώμη μου η pentax με αυτή τη μηχανή δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά σε ερασιτέχνες και άτομα που ασχολούνται εντατικά με τη φωτογραφία και σκέφτονται να κάνουν το μεγάλο βήμα στις full frame. Η τιμή άλλωστε είναι άκρως δελεαστική. Ενταξει δεν νομιζω να χαλαστουν και οι on budget επαγγελματιες ή οσοι θελουν να χτισουν ενα φθηνοτερο συστημα απο sony/nikon. Με 1800 και λογικα σταδιακα φθηνοτερα θα μπορεις να εχεις 36mp και ολα τα καλουδια που προσφερει η pentax, ακομα και οι τρεις φακοι που παρουσιασε με το καλημερα καλυπτουν απο 15mm εως 200mm και ειναι f2.8 (+ ανταγωνιστικη τιμη σε σχεση με nikon/sony), σιγα σιγα θα δουμε και καποιους tamron και λογικα και τους art της sigma, πρακτικα με το καλημερα ειναι μια σοβαρη εναλλακτικη για φωτογραφια και στεκεται καλα ακομα και διπλα στις ακριβοτερες d810, sony a7rii και canon 5ds. Για την sony συγκεκριμενα σχεδον τρια χρονια μετα τωρα θα δουμε f2.8 zoom, σε ενα χρονο απο τωρα για την pentax θα υπαρχουν περισσοτεροι φακοι απο οσους προσφερει native η sony, χωρις να μετραμε καν οσους παλιοτερους κουμπωνουν χωρις ανταπτορες και ιστοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν ισχύουν οι ανακοινώσεις για τους φακούς υπάρχουν ή θα υπάρχουν αμεσα σε pentax native 15-30, 24-70, 70-200 με f2.8 ο κιτ 28-105 ο 150-450 και 7 af primes οι περισσότεροι από τους οποίους είναι "νέας" τεχνολογίας και ανταποκρίνονται πληρως στις ανάγκες των συγχρονων αισθητήρων (σε ανάλυση και οξύτητα αναφέρομαι η ταχύτητα εστίασης είναι άλλο πακέτο). Προφανώς δεν είναι για βίντεο ούτε και για επαγγελματίες tων σπορ αλλά μόνο και μόνο για την ποιότητα κατασκευής και το ανθεκτικό σώμα όταν πέσει η τιμή θα κανω μια δώρο στον εαυτό μου. Θα είναι η μηχανή που θα έχω μαζί μου όταν οι καιρικές συνθήκες θα είναι δύσκολες (όπως είναι και τώρα η Κ5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 λιγο τα φωτα σας.εχω παρει ενα τηλεφακο τεραστιο λιγο δηλ 650 με 1300 ναι θελω να τραβαω σε μακρυνες αποστασεις.το θεμα ομως ειναι οτι ειναι αρκετα ογκωδης και δε μπορει να σταθει στο τριποδο να το χρης.για τετιο τηλεφακο τι τριποδο χρειαζομαι να εχω η καμια αλλη λυση ειπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 τι 650 με 1300? ποιο φακο και σωμα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Κανένας opteka υποψιαζομαι. Το τριποδο να αντέχει το βάρος (μηχανής + φακού)x2 και βέβαια όχι για portrait. Για εξτρα στήριξη μετα σε κεφαλή δες manfrotto 293 ή κάτι σε αντίστοιχο κινέζικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Κανένας opteka υποψιαζομαι. Το τριποδο να αντέχει το βάρος (μηχανής + φακού)x2 και βέβαια όχι για portrait. Για εξτρα στήριξη μετα σε κεφαλή δες manfrotto 293 ή κάτι σε αντίστοιχο κινέζικο ευχαριστω ειναι vivitar αν το χεις ακουστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα