Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μιας και κατά κύριο λόγο βγάζω τοπία ο Canon 16-35 2.8 L II θα μου ερχόταν κουτί και για αστροφωτογράφιση.

Ναι ο 24-70 2.8 ξεφεύγει πάρα πολύ ακόμη και μεταχειρισμένος , ναι έχει IS θα συνεχίζω να το ψάχνω μέχρι τέλος του χρόνου και βλέπω τελικά εαν θα μου το κάνω το δώρο :P

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και dx...Τον 18-135 τον εχεις κοιταξει καθολου?

Εχω αντιστοιχο σε νικον (18-105) και βρισκω το εστιακο του μηκος μια χαρα για γενικη χρηση.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα φωτομαγαζο (κανα 15 λεπτο απο μενα) θα βαλει αυριο για 200τμχ μονο

το τερατινι 5DS-R (body only)  στα $2800,  φυσικα ο πρωτος σταθμος της αυριανης τρελας θα ειναι εκει.... :-) και μετα τα Wallmart, μπας και τσιμπησουμε καμια 4κ.....  :X

οποτε καιρος να βγει off duty η MK3....

Και αυτη θα βγει αυριο στο Amazon UK σε καλη τιμη.....

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002LSI1LO/ref=gb1h_img_m-3_7787_8ea58c21?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=1H6Q2P11XNT504VAZA2H&pf_rd_i=4781753031&pf_rd_p=765607787

Επεξ/σία από Unabomber
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα φωτομαγαζο (κανα 15 λεπτο απο μενα) θα βαλει αυριο για 200τμχ μονο

το τερατινι 5DS-R (body only) στα $2800, φυσικα ο πρωτος σταθμος της αυριανης τρελας θα ειναι εκει.... :-) και μετα τα Wallmart, μπας και τσιμπησουμε καμια 4κ..... :X

οποτε καιρος να βγει off duty η MK3....

Και αυτη θα βγει αυριο στο Amazon UK σε καλη τιμη.....

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002LSI1LO/ref=gb1h_img_m-3_7787_8ea58c21?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=1H6Q2P11XNT504VAZA2H&pf_rd_i=4781753031&pf_rd_p=765607787

Μπορείς να με προσλαβεις σαν υπηρέτη για να βγάλω πράσινη κάρτα?

Τέτοιες ευκαιρίες στα electronics δεν χάνονται.

Επισης

Έτσι και βγάλει 50% off στην 7d μπορεί να την αγοράσω γιατί μου έχουν μείνει αρκετοί φακοί απο την Canon...

=]

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να με προσλαβεις σαν υπηρέτη για να βγάλω πράσινη κάρτα?

Τέτοιες ευκαιρίες στα electronics δεν χάνονται.

Επισης

Έτσι και βγάλει 50% off στην 7d μπορεί να την αγοράσω γιατί μου έχουν μείνει αρκετοί φακοί απο την Canon...

=]

£529 την εβαλαν απο £750.... 30% off....  :ph34r:

Επεξ/σία από Unabomber
Δημοσ.
εχω την καμερα σονυ νεχ 5 και εχω παρει 2 φακους,ενα τηλεφακο και ενα extension tubes   .το θεμα ειναι πως οταν εβαζα το ET    εμπαιναν σκουπιδακια στους αισθητηρες και μετα συνεβη πιο εντονα με το τηλεφακο,με αποτελεσμα να το δωσω σε μαγαζι για δευτερη φορα μαλιστα να  την φτιαξουν τη καμερα.

τι μπορω να κανω??.εχω παρει ενα υγρο ειδικο αλλα δε μπορω απο οτι καταλαβα να το χρης οταν βγαζω το φακο για να καθαρισω απο μεσα τους αισθητηρες δηλ.

εσεις που αλλαζετε φακους τι διαδικασια κανετε για να μη μπαινουν σκουπιδακια; 
Δημοσ.

1)Δεν αλλαζεις φακο οταν οι συνθηκες δεν ειναι καλες π.χ εισαι σε παραλια και φυσαει.

2)Εισαι ετοιμος για την αλλαγη,εχεις το φακο που θελεις να αλλαξεις μπροστα σου χωρις καπακι και κανεις την αλλαγη γρηγορα.

3)Οταν αλλαζεις φακο η μοντουρα της μηχανης κοιταζει προς τα κατω.

4)Προσπαθεις η μοντουρα του φακου,τα et κτλ να ειναι καθαρα.

Προφανως και παλι μπορει να μπει σκονη αλλα οσο να ναι μειωνεις τις πιθανοτητες.

Εαν εχεις αγορασει υγρο καθαρισμου πρεπει να εχεις κ τις αντιστοιχες "μπατονετες" για τον αισθητηρα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα,ετοιμαζομαι να κανω ενα ταξιδι στο εξωτερικο και ειχα σκοπο να εχω μαζι μου μονο το xiaomi mi4 για τις λιγες φωτογραφιες που θα τραβηξω,αλλα θυμηθηκα οτι υπαρχει στην οικογενεια μια nikon coolpix s3300.Αξιζει να την παρω μαζι μου θα υπαρχει μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες του mi4 σε σχεση με την σ3300;

Υ.Γ. αν ειναι τελειως χαζη η ερωτηση συγχωρεστε με.

Δημοσ.

Δηλ. το ρισκάρουμε να καθαρίσουμε μόνοι μας αισθητήρα; Αν το δώσουμε έξω πόσο κοστίζει;

Δημοσ.

Δηλ. το ρισκάρουμε να καθαρίσουμε μόνοι μας αισθητήρα; Αν το δώσουμε έξω πόσο κοστίζει;

30-40 ευρω.Εαν το κανεις μονος σου τα κιτ κοστιζουν κανενα 40ευρω στην Ελληνικη αγορα και κανενα 15ευρω στο ebay(συνηθως εχουν μεσα υλικο για 10 καθαρισμους).

Μια φορα εχει χρειαστει η δικια μου μεχρι τωρα(~40.000κλικ) και την εδωσα στο καταστημα απο οπου την αγορασα(με την αγορα παρειχαν εναν δωρεαν καθαρισμο οποτε χρειαζοταν) αλλα απο οσο εψαξα δεν φαινετε να ειναι κατι δυσκολο,οποτε τον επομενο θα τον κανω μονος μου...

Δημοσ.

Με 40.000 κλικ μόνο μία φορά;

Ήταν "στεγανή" ή δική σου; Ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό.

(Γιατί εμένα δεν είναι, και μπαίνει το έλα να δεις αν βρεθώ σε περίεργες καιρικές συνθήκες)

(γι αυτό και έχει έρθει η ώρα να αγοράσω κάτι καλύτερο....)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...