Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το καλύτερο antivirus. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι free ή αν καταναλώνει αρκετά ram, αλλά θέλω να είναι το καλύτερο από όλα τα υπάρχοντα. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το καλύτερο antivirus. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι free ή αν καταναλώνει αρκετά ram, αλλά θέλω να είναι το καλύτερο από όλα τα υπάρχοντα. Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους απαντήσουν.

Φαντάσου ό,τι για πλάκα μπαίνουν στο πεντάγωνο ( οπότε διάλεξε ένα free και άσε τις πληρωμές ) !!

:eek:

Δημοσ.

Φαντάσου ό,τι για πλάκα μπαίνουν στο πεντάγωνο ( οπότε διάλεξε ένα free και άσε τις πληρωμές !!

:eek:

Πάντως δεν διατρέχω τέτοιον κίνδυνο... Δεν έχω πρόβλημα να βάλω free αρκεί να είναι καλύτερο από κάποιο με πληρωμή(μάλλον δύσκολο...) oπότε θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το καλύτερο από τα ήδη υπάρχοντα antivirus.

Δημοσ.

Θα στο πω απλα,δεν υπαρχει καλυτερο απο το Emsisoft Anti-Malware .Και οχι μονο ειναι αποτελεσματικοτατο, αλλα και πολυ ελαφρυ.Αν κολλησεις ιο μετα απο αυτο ελα και στειλε μου μυνημα να σου κανω δωρο το antivirus της επιλογης σου.Υπαρχει σε δυο εκδοσεις το free και το paid το οποιο εχει και συνεχη προστασια.Αναφερομαι για την paid εκδοση.Και αν θες να εισαι κομπλε βαλε και την free εκδοση του firewall(online armor) της ιδιας εταιριας και δεν θες κατι αλλο.Υπερπληρης προστασια για τον οικιακο χρηστη.Εγω το χρησιμοποιω ενα χρονο τωρα και μπαινω σε οτι site μπορεις να φανταστεις.Ολα τα scan μου με αλλα προγραμματα του χωρου πχ Malwarebytes Anti-Malware, και αλλες scan engines ηταν παντα καθαρα.

Δημοσ.

Θα στο πω απλα,δεν υπαρχει καλυτερο απο το Emsisoft Anti-Malware .Και οχι μονο ειναι αποτελεσματικοτατο, αλλα και πολυ ελαφρυ.Αν κολλησεις ιο μετα απο αυτο ελα και στειλε μου μυνημα να σου κανω δωρο το antivirus της επιλογης σου.Υπαρχει σε δυο εκδοσεις το free και το paid το οποιο εχει και συνεχη προστασια.Αναφερομαι για την paid εκδοση.Και αν θες να εισαι κομπλε βαλε και την free εκδοση του firewall(online armor) της ιδιας εταιριας και δεν θες κατι αλλο.Υπερπληρης προστασια για τον οικιακο χρηστη.Εγω το χρησιμοποιω ενα χρονο τωρα και μπαινω σε οτι site μπορεις να φανταστεις.Ολα τα scan μου με αλλα προγραμματα του χωρου πχ Malwarebytes Anti-Malware, και αλλες scan engines ηταν παντα καθαρα.

Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα προφανως η pay εκδοση δεν ειναι καλυτερη απο την free??

Δημοσ.

για να σου πει καποιος ποιο ειναι το καλυτερο θα πρεπει να τα εχει δοκιμασει ολα για ενα αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα. Κανεις δεν το εχει κανει. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ψαχτεις απο μονος σου σε site που εχουν αποτελεσματα απο δοκιμες και να στηριχτεις πανω στα αποτελεσματα.

Καλυτερα επισης να συνεχισεις στο εξειδικευμενο thread του Insomnia

Δημοσ.

F-Secure ή Bitdefender. Το πρώτο το χρησιμοποιούσα για ένα εξάμηνο και έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το δεύτερο το έβαλα πριν κανά μήνα και μέχρι στιγμής πάει καλά (μεγαλύτερη κατανάλωση μνήμης από το F-Secure αλλά όχι κάτι τραγικό).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...