Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας μαγκες..λοιπον..εχω ενα μηχανημα..περιπου απτο 2002...

τροφοδοτικο 300watt η 350

intel pentium 4 2.0

μητρικη intel gbv58 αν θυμαμαι

ram 256mb

και σκληρο western 40gb..και ειναι με winxp

του εβαλα εναν pentium στα 2.8 και την ram την πηγα στο 1gb..και μια γραφικων γιατι η onboard ειχε προβλημα...λοιπον με λιγα λογια..το pc σερνεται!!!! εκανα τεστ με sentinal και απτην western τον σκληρο και ολα μια χαρα..και εκανα και memtest...αλλα ολα ρολοι και αποτι μου ειπανε επειδη εβαλα αλλα πραγματα επανω...τρωνε παραπανω watt και δεν τα σηκωνει το τροφοδοτικο...με ποιον τροπο μπορω να δω τα watt συνολικα?

• Moderators
Δημοσ.

Ο σκληρος σε τι mode δουλευει; Θα το δεις: Δεξι κλικ Ο υπολογιστης μου -> Ιδιοτητες -> Υλικο -> Διαχειριση Συσκευων -> Ελεγκτές IDE ATA/ATAPI -> Διπλο κλικ σε ολα και κοιτας στο καθενα στην καρτελα Ρυθμισεις για προχωρημενες αν στο Τρεχων Τυπος Μεταδοσης λεει καπου PIO αντι για UDMA/DMA.

Δημοσ.

πηγα εκει που μου ειπες αλλα για καποιον λογο αυτην την καρτελα δεν την εχει..εχει εκεινη που λεει "ποροι" κτλ κτλ..να συμπληρωσω οτι ο σκληρος ειναι παμπαλαιος! 8gb!! μηπως γιαυτο? ειχα εναν 40gb..αλλα χαλασε η υποδοχη του ρευματος και δεν κανει επαφη..μια παιρνει μπροστα μια σβηνει :P

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα ο σκληρος ναι.εβαλα προχθες για λυση αναγκης εναν 20αρι σε core2duo και εκλαιγα.5 τσιγαρα μπορουσα να στριψω μεχρι να bootαρει και να τρεξει αρχεια.

Ε πηγα πηρα εναν 250αρι και ολα οκ.

Δημοσ.

ρε θανο ξερεις ποιο ειναι το παραξενο ομως? πες οτι φταιει ο σκληρος οκ? αρχικα αρχικα..ειχε εναν 40αρη...αλλα ο γ....ος κατι επαθε στην υποδοχη του ρευματος..δεν κανει επαφη..αλλα ο σκληρος δουλευε μια χαρα..τον ειχα κανει τεστ σε θερμοκρασιες και ηταν στα κανονικα..και ουτε ειχε κανενα bad sector...και σερνοτανε και με αυτον..δεν σερνεται μονο με τον 8αρη!

Δημοσ.

256 mb μνημη δεν λες οτι εχεις?φτανουν για τα xp αλλα χρησιμοποιει συνεχεια τον δισκο μετα για το page file.οποτε κανε του ενα καλο και ανεβασε λιγο την μνημη.αυτο εξηγει γιατι και με τον αλλο δισκο σερνοτανε.

Edit:ωπα ωπα μετα ειδα οτι λες οτι εβαλες 1gb μνημη.μαλιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...