aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν εννοείς ότι η καταγγελία σου θα στηριχτεί στο "εγώ δεν μίλησα με κανέναν - από μόνοι τους το αλλάξανε", ίσως και να έχει νόημα μια καταγγελία, οκ. "Θα πεις ψέμματα" βέβαια σε τέτοια περίπτωση. γιατι αυτοι τι λενε? θα το παιξω τρελος αφου λενε οτι συνομιλιες ηχογραφονται! ας ψαξουν να βρουν τη συνομιλια οπου εγω δεχτηκα με 34 ευρω
Tompgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις υπογράψει τίποτα που να λέει 34€ ; Αν όχι, τότε δεν νομίζω να μπορύν να σου κάνουν τίποτα.
arxaggelos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Έχεις υπογράψει τίποτα που να λέει 34€ ; Αν όχι, τότε δεν νομίζω να μπορύν να σου κάνουν τίποτα. Αν υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία στην οποία δέχεται, έστω και μόνο προφορικά, πιάνεται. Αν δεν υπάρχει, μπούλο.
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ΥΠΑΡΧΕΙ συνομιλια οπου οπως μου ειπε καταγραφεται σαν προφορικη αιτηση! αλλα στην συνομιλια αναφερει 27 ευρω και οχι 34! αρα το εχω σαν αποδειξη αν το βρουνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα