aledjo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μου εχει σπασει γενικα τα νευρα αυτη η "εταιρια" απο τη πρωτη μερα που μπηκα με διαφορα θεματα λογαριασμου. δε τα εχω ποσταρει γιατι ηθελα 4 σελιδες για να τα εξηγησω. Τωρα ομως βγηκα απο τα ρουχα μου (τυχερη η γειτονισσα) εχω το WIND Double Play S με το παγιο στα 25 euro/μηνα με περνουν τηλεφωνο και μου κανουν προσφορα να μεταφερθω στο WIND Double Play M με +2ευρω! δηλαδη το παγιο μου απο 25 να παει στα 27 ευρω. δεχτηκα και λεω οκ (σημειωση στο WIND Double Play M το παγιο του κανονικα ειναι 34 ευρω) ερχεται που λετε ο λογαριασμος και τι να δω? ΠΑΓΙΟ WIND Double Play M 34ΕΥΡΩ περνω τηλεφωνο τους εξηγησω και τι μου λενε με ΘΡΑΣΟΣ! "ο πωλητης που σας εκανε τη προσφορα αυτη, δε την εχει περασει ακομα στο λογαριασμο σας! γι'αυτο πληρωστε τωρα το λογαριασμο αυτο για να μη σας το κοψουν, και λογικα η προσφορα αυτη θα ισχυει απο τον επομενο λογαριασμο!!!!"
giorgos147 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως, αν και δύσκολο, όντως ισχύει αυτό που σου είπαν και σου βγάλουν τη διαφορά που πλήρωσες τώρα στον επόμενο λογαριασμό;
aledjo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως, αν και δύσκολο, όντως ισχύει αυτό που σου είπαν και σου βγάλουν τη διαφορά που πλήρωσες τώρα στον επόμενο λογαριασμό; ΟΧΙ το ρωτησα αυτο για το αν θα βγαλουν τη διαφορα στον επομενο και μου ειπε ΟΧΙ. (που και αυτο παραλογο θα ηταν... σαν να ζητανε δανεικα) Μη το πληρωσεις . αυτο τους ειπα και λενε οτι θα γινει φραγη αμα δε το πληρωσω και οντως ετσι γινεται γιατι και παλιοτερα που ειχα αλλο θεμα, δε το ειχα πληρωσει και μου κανανε φραγη τηλεφωνο και ιντερνετ. το κορυφαιο ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις κατι παραπανω για να ξαναενεργοποιηθει η συνδεση απ'οτι ειναι ο λογαριασμος! ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ 34 ΕΥΡΩ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ και διακοπη δε μπορω να κανω επειδη ειναι"καινουργια" συνδεση λογο αλλαγη πακετου και θα πρεπει να πληρωσω για τη διακοπη...
athlios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Παρε και εξηγησε στα ζωα τη μαλακια που κανανε. Τουλαχιστον στη βονταφον οσες φορες επεσε κραξιμο διοθρωσαν το "λαθος".
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 με περνουν τηλεφωνο και μου κανουν προσφορα να μεταφερθω στο WIND Double Play M με +2ευρω! δηλαδη το παγιο μου απο 25 να παει στα 27 ευρω. δεχτηκα και λεω οκ (σημειωση στο WIND Double Play M το παγιο του κανονικα ειναι 34 ευρω) http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/
ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Φιλε μου εδω φταιει ο υπαλληλος κ οχι τοσο η wind. Μαθε ποιος ειναι ,αν κ κατα της βιας,σπας του τα μουτρα για να μαθει να κανει τη δουλεια του οπως πρεπει!!! Τις περισσοτερες μακακιες τις δεχομαστε απο τιποτενιους ανευθυνους υπαλληλους!Το κακο με τις εταιριες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ειναι οτι,αντις να τους πεταξουν εξω,πολλες φορες ριχνουν το φταιξιμο στο πελατη,για να καλυψουν τους "δικους" τους! http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Μετα απ'αυτο,μαλλων ολοι τους εκει μεσα εναι για γερο γ....!
xreokopia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μου εχει σπασει γενικα τα νευρα αυτη η "εταιρια" απο τη πρωτη μερα που μπηκα με διαφορα θεματα λογαριασμου. δε τα εχω ποσταρει γιατι ηθελα 4 σελιδες για να τα εξηγησω. Τωρα ομως βγηκα απο τα ρουχα μου (τυχερη η γειτονισσα) εχω το WIND Double Play S με το παγιο στα 25 euro/μηνα με περνουν τηλεφωνο και μου κανουν προσφορα να μεταφερθω στο WIND Double Play M με +2ευρω! δηλαδη το παγιο μου απο 25 να παει στα 27 ευρω. δεχτηκα και λεω οκ (σημειωση στο WIND Double Play M το παγιο του κανονικα ειναι 34 ευρω) ερχεται που λετε ο λογαριασμος και τι να δω? ΠΑΓΙΟ WIND Double Play M 34ΕΥΡΩ περνω τηλεφωνο τους εξηγησω και τι μου λενε με ΘΡΑΣΟΣ! "ο πωλητης που σας εκανε τη προσφορα αυτη, δε την εχει περασει ακομα στο λογαριασμο σας! γι'αυτο πληρωστε τωρα το λογαριασμο αυτο για να μη σας το κοψουν, και λογικα η προσφορα αυτη θα ισχυει απο τον επομενο λογαριασμο!!!!" Απλα... αλητεια. Τετοιου ειδους λαμογιες ειναι συνηθισμενες.
aledjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ * Οι προσφορές ισχύουν για 12 μήνες. Μετά την πάροδο των 12 μηνών οι τιμές των υπηρεσιών διαμορφώνονται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο.
ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το τραγελαφικο,ειναι οτι πανω απο το θεμα τρεχει η διαφημηση για το πακετο που συζηταμε!
krypton Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Το τραγελαφικο,ειναι οτι πανω απο το θεμα τρεχει η διαφημηση για το πακετο που συζηταμε! χαχα, όντως. "ο πωλητης που σας εκανε τη προσφορα αυτη, δε την εχει περασει ακομα στο λογαριασμο σας!γι'αυτο πληρωστε τωρα το λογαριασμο αυτο για να μη σας το κοψουν, και λογικα η προσφορα αυτη θα ισχυει απο τον επομενο λογαριασμο!!!!" επειδή ένας υπάλληλος της wind δεν κάνει καλά τη δουλειά του, πρέπει να υποστούμε εμείς (ο πελάτης) τις συνέπειες. πολύ άδικο αλλά δυστυχώς αυτά γίνονται σε αυτές τις εταιρίες
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 ΕΧΩ ΝΕΑ ξαναπηρα τηλεφωνο και τι μου λεει η τηλεφωνητρια αυτη τη φορα???????????????????????????????? -δε ισχυει κατι τετοιο, μονο βλεπω οτι πριν μερες σας εγινε προσφορα στα 34 ευρω με 45λεπτα σε κινητα και ενεργοποιηθηκε! διακοπη πριν τον 1 χρονο που ενεργοποιηθηκε το πακετο δε μπορω να κανω.... σηκωνει καταγγελια η υποθεση ή οχι???
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Και πώς θ' αποδείξεις ότι άλλα σου έταζε ο πωληταράς, κι άλλα σου ενεργοποιήσανε;
aledjo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Και πώς θ' αποδείξεις ότι άλλα σου έταζε ο πωληταράς, κι άλλα σου ενεργοποιήσανε; και αυτοι πως θα αποδειξουν οτι εγω αιτηση για να αλλαξω πακετο?
washcloud Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αν εννοείς ότι η καταγγελία σου θα στηριχτεί στο "εγώ δεν μίλησα με κανέναν - από μόνοι τους το αλλάξανε", ίσως και να έχει νόημα μια καταγγελία, οκ. "Θα πεις ψέμματα" βέβαια σε τέτοια περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα