Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και παλι εγω παιδια! Αυτη την φορα με δυναμικο comeback με αλλο προβλημα σε αμεση σχεση με το προηγουμενο. Βρηκα λοιπον αλλη μεταχειρισμενη μητρικη (ASUS P4P800s), την εγκατεστησα και αυτην και τα windows και ολα φαινοταν καλα... Ελα ομως που οτι ρυθμισεις εκανα στο BIOS μετα απο κλεισιμο του υπολογιστη απο το τροφοδοτικο ομως και ΟΧΙ απο απλο Shutdown/Reboot δεν κρατιοταν. Ξερω, ξερω.... μπαταρια θα πειτε. Αλλαξα ομως την μπαταρια της μητρικης αυτης με την μπαταρια της αλλης που αντικατεστησα και παλι τα ιδια... Λετε να εγινε κατι κατα την εγκατασταση? Καποιο βραχυκυκλωμα της μητρικης με το κουτι? Η μηπως απλα ΚΑΙ αυτη η μητρικη ειναι για βρουβες? Κοντευω τωρα μια εβδομαδα με απανωτα θεματα και μαλιστα για το ΙΔΙΟ pc (πανω κατω ;) )

Να προσθεσω πως εχω δοκιμασει, εκτος απο αλλαγη μπαταριας, να κανω clear το BIOS απο τα jumperακια της μητρικης (τα οποια και εβαλα στη θεση τους μετα). Update το BIOS δεν εκανα αλλα δεν νομιζω πραγματικα να χρειαζεται κατι τετοιο (αφηστε που το update στην μητρικη αυτη ζηταει δισκεττα! :shock: Δεν εχω καποια προχειρη προφανως αλλα εν αναγκη θα ψαξω σε καμμια αντικερη. Επεισης να πω πως το PC δεν ειναι Overclocked οποτε και αποκλειουμε το ενδεχομενο καποιες ρυθμισεις να προκαλουν επαναφορα του BIOS στο default...

Να αλλαξω τελικα χομπι? Ισως ζωγραφικη...

Δημοσ.

...μήπως απλά και η άλλη η μπαταρία ήταν ψόφια και ποτέ δεν έτυχε να κλείσεις το πισί από το τροφοδοτικό; Ή και να το έκλεισες δεν είχες συνειδητοποιήσει αλλαγές στο BIOS...;

Δημοσ.

Θα δοκιμασω και το bios μολις βρω δισκεττα! :) κατα τα αλλα , δοκιμασα με αλλη μπαταρια δοκιμασμενη με πολυμετρο, και παλι μου κανει τα ιδια. Δοκιμασα να πειραξω και λιγο τις επαφες τις μητρικης μηπως και δεν κανανε καλη επαφη με την μπαταρια αλλα τζιφος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...