Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει στα 7 το xnview, το faststone image viewer και το irfanview. Όλα έχουν πρόβλημα με τους φακέλους που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες καθώς τους εμφανίζουν με ερωτηματικά και δεν τους ανοίγουν. Από ότι είδα μερικά προγράμματα έχουν θέμα με το unicode support αλλά οι περισσότερες πληροφορίες που βρήκα έχουν σχετικά παλιές ημερομηνίες. Έχει κανείς κάποια ιδέα;

ps. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση στα windows και δεν είναι θέμα των προγραμμάτων;

Δημοσ.

Δεν είναι θεμα των προγραμμάτων γιατί ειδικά το irfanview το εχω βάλει σε αρκετά μηχανάκια με 7

Control Panel-->Region and Language-->Administrative(tab)-->Language for non-unicode programs-->Greek

Restart τα windows και πες μας αν έφτιαξε

Δημοσ.

Μάλλον ρύθμιση είναι γιατί εμένα μου ανοίγει, τουλάχιστον το irfanview, κανονικά ελληνικά, ακόμα και ρώσικα.

Άνοιξε το irfanview (για αρχή), πάνε στο options->change language και τσέκαρε το checkbox κάτω κάτω που γράφει "Load Unicode PlugIn κτλ"

edit: με προλάβανε μέχρι να γράψω

Δημοσ.

Δεν είναι θεμα των προγραμμάτων γιατί ειδικά το irfanview το εχω βάλει σε αρκετά μηχανάκια με 7

Control Panel-->Region and Language-->Administrative(tab)-->Language for non-unicode programs-->Greek

Restart τα windows και πες μας αν έφτιαξε

Ευχαριστώ πολύ. Αυτό ήταν τελικά... :-)

Μάλλον ρύθμιση είναι γιατί εμένα μου ανοίγει, τουλάχιστον το irfanview, κανονικά ελληνικά, ακόμα και ρώσικα.

Άνοιξε το irfanview (για αρχή), πάνε στο options->change language και τσέκαρε το checkbox κάτω κάτω που γράφει "Load Unicode PlugIn κτλ"

edit: με προλάβανε μέχρι να γράψω

Δεν το δοκίμασα γιατί το πρόβλημα λύθηκε, αλλά όπως και να έχει σε ευχαριστώ. Πάντως προσωπικά προτιμώ το xnview! :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι θέμα γούστου. Το irfanview το χρησιμοποιώ πάρα πολλά χρόνια και είναι απο τα πολύ λίγα free προγράμματα που έκανα donate

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...