immunity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ναι , ειναι το pc ξαδερφου, εχει AMD + Win XP + seagate . Και καλα δειχνει την οθονη Win Xp loading αλλα σταματαει εκει ( φορτωνει επαοριστου). Στο δικο μου pc δεν φαινεται ο σκληρος οταν τον συνδεω (ουτε και στον δικο του φυσικα xD )
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ....αν πάνε να ξεκινήσουν τα Win του 7200.11, τότε δεν έχει ζήτημα firmware όμως! Ούτε καν προβληματικής πλακέτας. Oπότε το πιάνουμε αλλιώς : βάλε το Active File Recovery (ενώ τον έχεις συνδεδεμένο στο δικό σου πισί), και δες αν αυτό τον βλέπει στη λίστα του με τους δίσκους. Δες πρώτα απλά αν τον βλέπει, και πες - μην προχωρήσεις σε σκανάρισμα.
immunity Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το θεμα ειναι πως αν τον συνδεσω στο pc μου (σαν δευτερο σκληρο) δεν ξεκιναει το pc xD μου κτυπαει 5A IDE/Sata error η μητρικη
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ...παίζει άλλος δίσκος να βάλετε Win στο ξαδερφοπισί, και να έχεις συνδεδεμένο και τον τζαναμπέτη 7200.11 ώστε να δοκιμάσεις από εκεί αν φαίνεται από το AFR...; Εναλλακτικά, μπορείς να κατεβάσεις από το Web (free είναι, και παντού. Google it) ένα ISO αρχείο από Linux "live CD", και με κάποιο πρόγραμμα (πχ ImgBurn) να το κάψεις ως αρχείο image, ώστε να φτιάξεις ένα bootable δισκάκι, να μπουτάρεις από αυτό να δεις αν φαίνεται από εκεί ο 500άρης....;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα