panomi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Πως μπορω να κανω αναβαθμηση το δικο μου που ειναι πρωτης γενιας??βοηθεια σας παρακαλω Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App
x_vagos_x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέεις με το PC σου. iTunes, επιλέγεις την συσκευή σου, και πρώτη μούρη έχει το Update button. Φτάνεις μέχρι την 3.1.3, νομίζω. Απλά φρόντισε να το κάνεις αυτό με το PC που συγχρονίζεις τη μουσική σου κλπ. Αλλιώς θα διαγραφούν όλα.
panomi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέεις με το PC σου. iTunes' date=' επιλέγεις την συσκευή σου, και πρώτη μούρη έχει το Update button. Φτάνεις μέχρι την 3.1.3, νομίζω. Απλά φρόντισε να το κάνεις αυτό με το PC που συγχρονίζεις τη μουσική σου κλπ. Αλλιώς θα διαγραφούν όλα.[/quote'] Πανω απο 3.1.3 μπορω να παω? Γιατι εχει εφαρμογες π.χ facebook δεν με αφινει να τις κατεβασω Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App
panomi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχώς' date=' όχι. [/quote'] φηλε μου μπορει να ξερεις εσυ.οταν βαζω ακουστικα κοινα ο ηχος ειναι παραμορφομενος.θελει τα αυθεντικα ακουστικα για να ακουω καθαρα?? Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App
x_vagos_x Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Τι ακουστικά βάζεις; Εμένα μου έβγαζε παραμορφωμένο ήχο από κάτι Samsung που είχα. Αλλά ήταν ένα κομμάτι από κανονικό βύσμα ακουστικών σε έναν "ελεγκτή έντασης" και εκεί πάλι είχε υποδοχή και κούμπωνες τα κανονικά ακουστικά. Αν δεν έβαζες το κομμάτι με τον "ελεγκτή" απλά έβγαινε παραμορφωμένος ο ήχος.
panomi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Τι ακουστικά βάζεις; Εμένα μου έβγαζε παραμορφωμένο ήχο από κάτι Samsung που είχα. Αλλά ήταν ένα κομμάτι από κανονικό βύσμα ακουστικών σε έναν "ελεγκτή έντασης" και εκεί πάλι είχε υποδοχή και κούμπωνες τα κανονικά ακουστικά. Αν δεν έβαζες το κομμάτι με τον "ελεγκτή" απλά έβγαινε παραμορφωμένος ο ήχος. Βαζω κατι phillips.τι να κανω βα παρω αυθεντικα?? Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App
panomi Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέεις με το PC σου. iTunes' date=' επιλέγεις την συσκευή σου, και πρώτη μούρη έχει το Update button. Φτάνεις μέχρι την 3.1.3, νομίζω. Απλά φρόντισε να το κάνεις αυτό με το PC που συγχρονίζεις τη μουσική σου κλπ. Αλλιώς θα διαγραφούν όλα.[/quote'] Τις εφαρμογες που δεν με αφινει να τις κατεβασω υπαρχει τροπος να τις βαλω και να δουλεψουν??? Αποστολή από το HTC Wildfire με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα