Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σήμερα άλλαξα μερικά πράγματα στο pc:

CPU: q6600

mobo: g41mt-d3v

ram: corsair vengeance 8gb ddr3

psu: adata bn-550

εκτός από τον επεξεργαστή όλα τα άλλα καινούργια.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού τα έστησα και άνοιξα το pc αυτό κολλάει στην αρχική οθόνη (εκεί που δίνει τις επιλογές για bios setup κτλ.) και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Πέρα από το μοντέλο της mobo και cpu μου γράφει αυτό(δεν ξέρω αν είναι error): <CPUID:06FB Patch id:00BA>

Επίσης αρχικά για το cpu μου έδινε [email protected](266x8),όταν όμως έβγαλα την μπαταρία της mobo και το άφησα λίγη ώρα (μήπως και γίνει τίποτα) μου δίνει [email protected](266x9),το πρόβλημα όμως παραμένει(δηλαδή ούτε μπουτάρει ούτε μπορώ να μπώ στο bios).

Ζορίστικα λίγο με την ψύκτρα του επεξεργαστή όταν την έβαζα,λέτε να έκανα καμιά ζημιά στη mobo.Αν όχι τι μπορεί να φταίει;

ΥΓ:Έχω βάλει τις μνήμες με όλους τους πιθανούς συνδιασμούς.

Δημοσ.

Ο Q6600 GO είναι..?

Δεν ξέρω γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο μοντέλο τώρα που μου το είπες το είδα..Δεν νομίζω πάντως.

Να το ψάξω παραπάνω;έχει σημασία;

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί στο site της μητρικής σου εδώ αναφέρει τον go και όχι τον b3 ίσως να μην τον υποστηρίζει :-( Έχεις δοκιμάσει τα part αυτά με άλλον cpu..?

Δημοσ.

Beep δε κανει?

Κάνει..Και τα usb της μητρικής δουλεύουν επίσης

Ρωτάω γιατί στο site της μητρικής σου εδώ αναφέρει τον go και όχι τον b3 ίσως να μην τον υποστηρίζει :-( Έχεις δοκιμάσει τα part αυτά με άλλον cpu..?

Πω φίλε λες να 'ναι αυτό;Αν είναι τζάμπα τα φράγκα!!!

Θα δοκιμάσω με άλλον επεξεργαστή μόλις μπορέσω και θα σου πω..

Δημοσ.

Κάνει..Και τα usb της μητρικής δουλεύουν επίσης

Πω φίλε λες να 'ναι αυτό;Αν είναι τζάμπα τα φράγκα!!!

Θα δοκιμάσω με άλλον επεξεργαστή μόλις μπορέσω και θα σου πω..

Επίσης, παίζει να είναι και οι μνήμες καθώς από ότι βλέπω δουλεύουν σε 1600 MHz ενώ η μητρική σου υποστηρίζει 1333MHz και μάλιστα o/c (όπως και η δικά μου ) οπότε δοκίμασε και με άλλο cpu και με άλλες μνήμες και αν δουλέψει κάνε συνδυασμούς (π.χ. βάλε το Q6600 με μνήμες 1333MHz )

Δημοσ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι αν δεν ήταν συμβατός ο επεξεργαστής θα τον αναγνώριζε παρόλα αυτά όπως γίνεται στην περίπτωση μου(αρχική οθόνη);

Επίσης και οι μνήμες δεν θα έπρεπε να παίζουν,απλά στην συχνότητα της mobo;

Δημοσ.

Ποσα beep κανει?Αμα κανει το νορμαλ Beep τοτε ποσταρει το συστημα και η λογικη λεει οτι μπορεις να μπεις στο Bios.Aν οχι πες ακριβως τι beep κανει να βρουμε το error code.

Δημοσ.

Δεν μπαίνει παγώνει στην αρχή..Μου δείχνει τις επιλογές αλλά δεν κάνει τίποτα.Είναι σαν να μην βλεπει το πληκτρολόγιο άλλα δεν παίζει αυτό γιατί:

1- Δοκίμασα 2 πληκτρολόγια

2- Δεν συνεχίζει να μπουτάρει ή να βγάλει κάνα error απλά παγώνει.

Η μητρική είναι καινούργια.

EDIT: @Themos3 Ένα μπιπ κάνει και μου φαίνεται φυσιολογικό αλλά μέτα όπως λέω και πάνω παγώνει..

Δημοσ.

Ξεκινα το ξηλωμα.Ασε πανω μονο την cpu και βαλτο μπρος.Αμα ποσταρει εισαι σε καλο δρομο.Βαλε μια μια τις Ram , μετα την καρτα γραφικων και στο τελος σκληρους και optical.Καθε ενα που θα βαζεις θα βλεπεις αμα ποσταρει και τι beep code soy δινει.

Δημοσ.

Ξεκινα το ξηλωμα.Ασε πανω μονο την cpu και βαλτο μπρος.Αμα ποσταρει εισαι σε καλο δρομο.Βαλε μια μια τις Ram , μετα την καρτα γραφικων και στο τελος σκληρους και optical.Καθε ενα που θα βαζεις θα βλεπεις αμα ποσταρει και τι beep code soy δινει.

Φίλε το αφήνω για τώρα γιατί δεν την παλεύω πάλι απ την αρχή αλλά αύριο θα κάνω αυτό που λες.Θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημοσ.

Χωρις ram πως θα postαρει;;; Το καλυτερο ειναι να δοκιμασεις χωρις καρτα γραφικων, σκληρο δισκο, το dvd, μια μια τις μνημες και χωρις κανενα περειφεριακο πχ. Εκτυπωτες η εξωτερικο σκληρο δισκο, ασε μονο το πλητρολογιο και την οθονη πανω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και δες ποιο bios έχεις και αν βγήκαν μετέπειτα εκδόσεις. Αν ναι δες τι προβλήματα διορθώνουν μήπως και βρεις λύση. Από θερμοκρασίες πως πας; Στη χειρότερη βγάλε τη μητρική και δούλεψέ την με όλα τα τσιμπράγκαλα έξω από το κουτί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...