Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την Asus P5RD2 στο pc μου και ήθελα να κάνω μία αναβάθμιση στη μνήμη.Τώρα έχει μια 2GB DDR2 667MHz και θα ήθελα να βάλω και μία δεύτερη.

Το θέμα μου είναι όμως ότι το έψαξα στο internet και αλλού έλεγε ότι υποστηρίζει μόνο μέχρι 2GB και αλλού μέχρι 4...

Ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά??? Αν του έχω 2 x 2 2GB DDR2 667MHz θα μου τις αναγνωρίζει και θα τις χρησιμοποιεί κανονικά ή όχι???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Εαν η μητρικη σου ειναι αυτη εδω Link τοτε συμφωνα με τον κατασκευαστη δεν μπορεις να βαλεις αλλη μνημη.υποστηριζει μεχρι 2gb.το manual το εχεις?

Δυστυχώς όχι...

Το link δεν μου δουλεύει αλλά βλέποντας το url ναι αυτή είναι.

Δημοσ.

Αν εχεις κανενα φιλο με μνημες που παιρνει το συστημα σου δανεισου να δοκιμασεις να δεις εαν τις δει κανονικα.

Αν οχι στην θεση σου θα πηγαινα σε κανα κομπιουτεραδικο της γειτονιας θα τους ελεγα το προβλημα και θα ελεγα να μου βαλουν καποιες που εχουν προχειρες να δω εαν ειναι οκ και εαν ηταν οκ να αγοραζα απο εκει καποιες της επιλογης μου.

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα αυτό το manual στα αγγλικά και αναφέρει πως μπορεί να πάρει μέχρι 4GB, επομένως αυτό που λέει στο site του κατασκευαστή για 2GB μάλλον αφορά στο κάθε slot...

• Moderators
Δημοσ.

Παιρνει 2x2GB, συνολο 4 GB.

Δηλωμενο/δοκιμασμενο και απο κατοχο που εβαλε 2x2GB και απλα εβλεπε 3 και κατι το λειτουργικο αφου ειχε 32bit-α windows. Αρα μια χαρα ειδε και τα 4 το mobo.

http://support.asus....1B-CF724DB5C000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...