Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Tα windows 8 απ' ότι λένε θα καταναλώνουν λιγότερη ram απ' οτι τα 7 κατω απο 1 γιγα δηλαδη.. Νop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 δεν είναι απαραίτητα κακό η ανανέωση των προϊόντων κάθε χρόνο και δεν χρειάζεται να ακολουθείς αν σου δουλεύει το macmini 6ετίας μένεις σε αυτό αν σου κάνει το ipad 1 δεν χρειάζεται να στηθείς στην ουρά σαν τα αμερικανάκια για το 3 ή το 13. κάποια στιγμή όταν αλλάξει κάτι ριζικά το αλλάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 δεν είναι απαραίτητα κακό η ανανέωση των προϊόντων κάθε χρόνο και δεν χρειάζεται να ακολουθείς αν σου δουλεύει το macmini 6ετίας μένεις σε αυτό αν σου κάνει το ipad 1 δεν χρειάζεται να στηθείς στην ουρά σαν τα αμερικανάκια για το 3 ή το 13. κάποια στιγμή όταν αλλάξει κάτι ριζικά το αλλάζεις. αληλούϊα! (Πάντως η μόδα προστάζει:άμα έχεις αγοράσει apple προϊόν είσαι fanboy και θύμα. ΤΕΛΟΣ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Tα windows 8 απ' ότι λένε θα καταναλώνουν λιγότερη ram απ' οτι τα 7 κατω απο 1 γιγα δηλαδη.. Νop Ooo Yes http://www.technobaboy.com/2011/09/14/microsoft-windows-8-system-requirements-windows-7/ Γιατί ρε γμτ οι μακακες δεν κάνουν κάτι αντίστοιχο στα mountain? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Γιατί εκεί τις μνήμες τις βάζει η Apple.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δεν ισχύει στο Mountain Lion. Έχει τις ίδιες προυποθέσεις με το Lion, δηλαδή Mac OS X 10.6.8. απορία το έχω 'Καθαρή" εγκατάση LION γίνεται; εχω φτιάξει ενα στικάκι με το λειτουργικό το οποίο μπουτάρει κανονικά και ξεκινάει την εγκατάσταση φυσικά αλλά πάνω απο το snow Leopard που είναι ήδη εγκατεστημένο. Οταν εκανα erase τον σκληρό δηλαδή έσβησα το snow leopard και bootara πάλι απο το στικάκι η εγκατάσταση δεν γινόταν.εβγαζε κάποιο error. Κάνω κάτι λάθος ή ειναι φυσιολογικό; Δηλαδή να αφήσω την εγκατάσταση του SL με όλα τα προγράμματα που εχω εγκατεστημένα και να μπουτάρω απο το στικάκι με τα lion για να αρχίσει η εγκατάσταση χωρίς να κανω erase το παλιο λειτουργικο SL .είναι σωστή η μέθοδος αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 256mb ram idle τα win 8; Μακάρι να ξεκολλήσουν στην apple και δεν χρειαζόμαστε 300 γίγα ram για τα mountain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 απορία το έχω 'Καθαρή" εγκατάση LION γίνεται; εχω φτιάξει ενα στικάκι με το λειτουργικό το οποίο μπουτάρει κανονικά και ξεκινάει την εγκατάσταση φυσικά αλλά πάνω απο το snow Leopard που είναι ήδη εγκατεστημένο. Οταν εκανα erase τον σκληρό δηλαδή έσβησα το snow leopard και bootara πάλι απο το στικάκι η εγκατάσταση δεν γινόταν.εβγαζε κάποιο error. Κάνω κάτι λάθος ή ειναι φυσιολογικό; Δηλαδή να αφήσω την εγκατάσταση του SL με όλα τα προγράμματα που εχω εγκατεστημένα και να μπουτάρω απο το στικάκι με τα lion για να αρχίσει η εγκατάσταση χωρίς να κανω erase το παλιο λειτουργικο SL .είναι σωστή η μέθοδος αυτή; Αυτό μάλλον ισχυει για όσα μηχανηματα δεν ήρθαν με Lion εγκαταστημένα ήδη ".... new Mac models introduced after public availability of OS X Lion automatically use the Lion Internet Recovery feature if the Recovery HD (Command-R method above) doesn't work. Lion Internet Recovery lets you start your Mac directly from Apple's Servers. The system runs a quick test of your memory and hard drive to ensure there are no hardware issues." Λογικά στα παραπάνω μηχανήματα δεν θα χρειάζεται το snow .... για αυτό ένα time machine backup του Lion και restore μεσω το snow Leopard dvd,πιστευω,είναι πιο γρήγορη λύση.Με άλλα λογια clean install σε παλια μηχανηματα δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει.... Υ.Γ offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Tα windows 8 απ' ότι λένε θα καταναλώνουν λιγότερη ram απ' οτι τα 7 κατω απο 1 γιγα δηλαδη.. Ooo Yes http://www.technobab...ents-windows-7/ Μονο που εγω παρεθεσα το επισημο blog της ms. Και η συγκριση θα μπορει να γινει οταν μιλαμε για τελικο προιον, με ολα τα services να τρεχουν, ολους τους drivers φορτωμενους και παει λεγοντας. Η συγκριση μεταξυ preview 7 και preview 8 δεν μπορει να αποτελεσει σημειο αναφορας καθως δεν νομιζω πως ειμαστε σε θεση να ξερουμε τα internals της καθε εκδοσης, τι περιειχαν και τι οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εδώ είσαι στο 11 λεπο... http://www.youtube.com/watch?v=Co5syOega8k&feature=player_detailpage#t=658s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εδώ είσαι στο 11 λεπο... http://www.youtube.c...tailpage#t=658s Μωρε μαζι σου και μακαρι να βγουν ετσι οπως τα λενε, αλλα αν δεν το δω με τα ματακια μου στη final δεν πιστευω τιποτα. Επισης ας εχουμε κατα νου, οτι το βιντεο ειναι απο την Developer Preview στα μεσα Σεπτεμβριου περσι (εξου και το "windows 8 today" που λενε) και τα requirements του link που παρεθεσα στο προηγουμενο post, ειναι 25 ημερων και μιλανε για την Consumer Preview. Οποτε ισως και να υπαρχουν αλλαγες στους ενδιαμεσους 5+ μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Καλα σίγουρα θα υπάρχει μια απόκλιση αλλα δεν νομίζω να ξεφύγει πολύ.. Το θέμα είναι οι άλλοι από την apple τα κάνουν όλο και ποιο απαιτητικά αντί το αντίθετο.. Είμαι σε macbook με 4 γίγα ram , lion 10.7.3 και σέρνομαι το safari με το που το ανοίγω ρουφάει μισό γίγα καπάκια..... Έλεος δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 το κακο με τα lion ειναι οτι οσο giga ram να βαλεις... αυτο θα κοιταξει να σου την "φαει" εγω εχω 8 giga αυτη την στιγμη εχω το firefox ανοιχτο γιατι επιανε παρα πολυ ram το safari πριν το update (προχθες) και μου δειχνει οτι εχω 2gb FREE ram και το kernel_task πιανει πολυ μνημη ram...δεν ξερω τι παιζει ας δουμε τι θα γινει τωρα με τα καινουργια μηχανηματα (εαν βγουνε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Το lion η το mountain lion ? σε κάθε περίπτωση είναι πολλά τα 6.. ψάξε τι άλλο τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα