Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω εναν q6600 με την stock ψυκτρα.Σημερα που ανοιξα το κουτι ειδα οτι η ψήκτρα έχει πανο παρα πολυ σκόνη .Επισης ακουγεται και καποιος ηχος οταν λειτουργει.Μπορει καποιος να με βοηθησει ωστε να καθαρισω την ψυκτρα? :rolleyes:

Δημοσ.

Ένα μικρό ηλεκτρικό σκουπάκι θα βόλευε να ρουφήξει την περισσότερη σκόνη αν δεν είσαι διατεθειμένος να τη ξεκουμπώσεις από πάνω.

Δημοσ.

κανονικά θα πρέπει να την ξεκουμπώσεις να τη καθαρίσεις καλά κ να την τοποθετήσεις ξανά με καινούργια πάστα..,αν θέλεις ένα γρήγορο καθάρισμα με την ηλεκτρική σκούπα με το κοντό μέρος της ,χωρίς κάποια προέκταση τραβάς τη σκόνη αφού κρατάς το ανεμιστηράκι με το χέρι σ για να μη γυρνάει, ακουμπάς τη σκούπα κ καθαρίζεις.(δεν είναι κ επιστήμη :P )

Δημοσ.

Πηγαινε την σ ενα βενζιναδικο και φυσηξε την με πεπιεσμενο αερα.

grin.png

Η ακόμα καλύτερα πάρε το tower στο βενζινάδικο & δώστου να καταλάβει με το πιεστικό όπως στη φωτό του georger_volos tongue.gif

Δημοσ.

Εγω εχω αυτο και τελειωσα με την υποθεση ξαθαρισμος υπολογιστη απο σκονες.

http://www.powerstore.gr/default.asp?pid=18&man=5&cat=21&itmid=128

Ακριβο θα μου πειτε αλλα θελω τα ματακια μου.

Πριν ειχα ενα ιδιο στυλ που ειχα αγορασει απο ενα καταστημα εδω καμια 35 ευρω και μια μερα οπως καθαριζα τον υπολογιστη του πατερα μου εσκασε και πεταχτηκαν κομματια πλαστικο.

Λες και βαρεσε κανεις πιστολια διπλα στο αυτι μου ηταν.

Παλι καλα που δεν με πετυχε κανενα κομματι πλαστικο να μου κανει ζημια.

Αλλοι την εχουν παθει την ζημια.

Καλυτερα επωνυμη μαρκα και ακριβο παρα να φοβατε κανεις μην μεινη αναπηρος απο καθαρισμο του υπολογιστη απο τις σκονες.

Δημοσ.

Εγω εχω αυτο και τελειωσα με την υποθεση ξαθαρισμος υπολογιστη απο σκονες.

http://www.powerstore.gr/default.asp?pid=18&man=5&cat=21&itmid=128

Ακριβο θα μου πειτε αλλα θελω τα ματακια μου.

Πριν ειχα ενα ιδιο στυλ που ειχα αγορασει απο ενα καταστημα εδω καμια 35 ευρω και μια μερα οπως καθαριζα τον υπολογιστη του πατερα μου εσκασε και πεταχτηκαν κομματια πλαστικο.

Λες και βαρεσε κανεις πιστολια διπλα στο αυτι μου ηταν.

Παλι καλα που δεν με πετυχε κανενα κομματι πλαστικο να μου κανει ζημια.

Αλλοι την εχουν παθει την ζημια.

Καλυτερα επωνυμη μαρκα και ακριβο παρα να φοβατε κανεις μην μεινη αναπηρος απο καθαρισμο του υπολογιστη απο τις σκονες.

Ωραίο το Hitachi αλλά ακριβό ρε γμτ!!

Εγώ έχω ένα από αυτά που έχουν γύρω στα 30€ και 3 χρόνια τώρα δουλεύει ΟΚ και το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του Η/Υ. Δεν είχα ξανακούσει ότι σπάνε κατά αυτόν τον τρόπο!!

Δημοσ.

Ωραίο το Hitachi αλλά ακριβό ρε γμτ!!

Εγώ έχω ένα από αυτά που έχουν γύρω στα 30€ και 3 χρόνια τώρα δουλεύει ΟΚ και το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό του Η/Υ. Δεν είχα ξανακούσει ότι σπάνε κατά αυτόν τον τρόπο!!

Ουτε εγω ειχα την παραμικρη ιδεα φιλε μεχρι που την επαθα.

Και δεν ηταν απο κακομεταχειρηση.

Μερικες φορες τον χρονο απλα φυσαγα τον υπολογιστη να καθαρισει.

Μετα εψαξα τοτε στο ιντερνετ και βρηκα αλλους που την ειχαν παθει και ειχαν ανεβασει και φωτο με γρατζουνιες σε χερια και προσωπο απο τα πλαστικα κοματια που εκφεντονιστηκαν.

Οταν περιγραφω οτι το μπαμ ηταν σαν να πυροβολουσαν διπλα απο το αυτι σου δεν το λεω σαν σχημα λογου κυριολεκτω.

Μετα απο αυτη την εμπειρια λογικο δεν θα επερνα αναλογης τιμης και ποιοτητας και χαρισμα να μου το εδιναν.

Αυτο του οποιου εβαλα το λινκ ειναι ναι μεν ακριβο αλλα επαγγελματικο και επωνυμη μαρκα και προτιμω να πεσω περισσοτερα φραγκα και να εχω το κεφαλι μου ησυχο χωρις να φοβαμε καθε φορα που παω να καθαρισω τον υπολογιστη η να πρεπει να φοραω το κρανος απο το μηχανακι :-D .

Για τον φιλο που ρωταει παραπανω γιατι πρεπει να κραταει τους ανεμιστηρες να μην γυρνανε οταν τους καθαριζει απο οτι εχω διαβασει καπου και εγω θεωρητικα μπορει λογω της περιστροφης να παραγουν ηλεκτρισμο ο οποιος μπορει να προκαλεσει ζημια κατι τετιο καταλαβα.

Και ειδικα με τετια εργαλεια να φυσουν γυρνανε σε τρελες στροφες αλλα δεν μου ετυχε ποτε να προκληθει ζημια.

Δημοσ.

τραβάς τη σκόνη αφού κρατάς το ανεμιστηράκι με το χέρι σ για να μη γυρνάει

Για ποιό λόγο δεν θα πρέπει να γυρνάει το ανεμιστηράκι;

Ναι ισχύει, για πιο λόγο να μην γυρνάει? Τσάμπα χερόμαστε που πιάνει τρελές ταχύτητες όταν βάζεις τη σκούπα απο πανω? :cry:

Δημοσ.

Πινελάκι και μπιστολάκι στο κρύο

karmen, με το μπιστολακι στο κρυο η σκόνη δεν θα πεφτει στις πλακετες? Η δεν υπάρχει πρόβλημα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...